Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

sharp
Basic poster
Basic poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό sharp » 20 Ιουν 2018, 00:41

Οργισμένος έγραψε:
sharp έγραψε:Αμα βρεις σπίτι έτσι σφύρα μου... εεε.. δηλαδή γράψε το εδώ.

Ένα πράγμα που θα σε ωφελήσει να προσαρμοστείς γρήγορα είναι να ξεχάσεις όλα αυτά τα ελληνικίστικα του στυλ "θα με βολέψει ο κουμπάρος", "θα μιλήσει ένας γνωστός" κλπ. Για δουλειά ή σπίτι, γιατί και το σπίτι δουλειά ειναι. Εκτός και αν εννοείς να φορτωθείς σε κάποιον μέχρι νεωτέρας, αλλά 5μελή οικογένεια, ποιος το κάνει;

Είναι γεμάτο το ίντερνετ από ιστορίες ελλήνων που τους εκμεταλλεύτηκαν άλλοι έλληνες του εξωτερικού με μαύρες δουλειές, στη φτήνια ή ακόμη και απλήρωτους κλπ. Πρόσεξέ το.

Εάν σκοπεύεις να πας στη Σουηδία για να μπλέξεις με έλληνες, γιατί δεν κάθεσαι Ελλάδα τότε; Για καφέ εντάξει, αλλά μπίζνες...;

Βιαζεσαι.
Εννοω να νοικιασω αμεσα σπιτακι για ξεκινημα. Κατα τα αλλα συμφωνω στα περι ελληνων αλλα το προγεφυρωμα με 5μελη οικογενεια ειναι δυσκολη φαση, και αρα μετρουν τα αρχικα κονε, που θα σου κανουν μια εξυπηρετηση, θα σου πουν για την περιοχη, θα σου βρουν σπιτι για νοικιασμα κτλ.

Τις τελευταιες ωρες με εχει κυριευσει ενα αρκετα αντιμεταναστευτικο πεισμα.

Αυτά τα κάνεις πια μέσω Ιντερνετ. Ήδη έπρεπε να έχεις βρει σπίτια, να ξέρεις τιμές, περιοχές ώστε να μην σε πιάσουν κορόιδο. Οι "συμπατριώτες" τι μπορούν να προσφέρουν, να πουν δυο λόγια στο Σουηδό ιδιοκτήτη; Αποκλείεται και με στοίχημα. Το πολύ να σού δώσουν καμμιά παράγκα δική τους σε τιμές σουίτας.

Γι αυτό σού λέω, δεν είσαι ζεστός. Αν το ήθελες πράγματι, θα είχες ήδη βρει τα πάντα, μέχρι και σουηδικά θα είχες μάθει μέσω ίντερνετ. Εκτός και αν κάνεις χαβαλέ και μάς δουλεύεις, για να δεις τι θα πούμε
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 20 Ιουν 2018, 16:12

sharp έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Βιαζεσαι.
Εννοω να νοικιασω αμεσα σπιτακι για ξεκινημα. Κατα τα αλλα συμφωνω στα περι ελληνων αλλα το προγεφυρωμα με 5μελη οικογενεια ειναι δυσκολη φαση, και αρα μετρουν τα αρχικα κονε, που θα σου κανουν μια εξυπηρετηση, θα σου πουν για την περιοχη, θα σου βρουν σπιτι για νοικιασμα κτλ.

Τις τελευταιες ωρες με εχει κυριευσει ενα αρκετα αντιμεταναστευτικο πεισμα.

Αυτά τα κάνεις πια μέσω Ιντερνετ. Ήδη έπρεπε να έχεις βρει σπίτια, να ξέρεις τιμές, περιοχές ώστε να μην σε πιάσουν κορόιδο. Οι "συμπατριώτες" τι μπορούν να προσφέρουν, να πουν δυο λόγια στο Σουηδό ιδιοκτήτη; Αποκλείεται και με στοίχημα. Το πολύ να σού δώσουν καμμιά παράγκα δική τους σε τιμές σουίτας.

Γι αυτό σού λέω, δεν είσαι ζεστός. Αν το ήθελες πράγματι, θα είχες ήδη βρει τα πάντα, μέχρι και σουηδικά θα είχες μάθει μέσω ίντερνετ. Εκτός και αν κάνεις χαβαλέ και μάς δουλεύεις, για να δεις τι θα πούμε

Θα μου υπενοικιασουν γκαρσονιερα, συγγενεις ειναι. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για σπιτι και δουλεια απο μακρια ειδικα αν δεν θες να φας κανα 10χιλιαρο σε δοκιμες σε συνεντευξεις και ασκοπα πηγαιν ελα. Σουηδικα οπως προειπα γνωριζει η γυναικα. Και σου υπενθυμιζω πως εγω μια χαρα ζεστος ειμαι αλλα δεν θελω να ζορισω τη γυναικα σε κινησεις που δεν αντεχει.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
hades
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό hades » 20 Ιουν 2018, 16:59

πάντως Οργκυ πληροφοριακά οι Σουηδοί έκαναν άσκηση επιστράτευσης περίπου πριν από δύο βδομάδες καλόντας τους εφέδρους .Από το 1965 είχαν να το κάνουν
0 .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιουν 2018, 17:03

Κανον φοντερ σε βλεπω Οργι στο ανατολικο μετωπο. Κριμα τα νιατα και η ομορφια σου :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Ιουν 2018, 21:06

Οργισμένος έγραψε:
sharp έγραψε:

Θα μου υπενοικιασουν γκαρσονιερα, συγγενεις ειναι. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για σπιτι και δουλεια απο μακρια ειδικα αν δεν θες να φας κανα 10χιλιαρο σε δοκιμες σε συνεντευξεις και ασκοπα πηγαιν ελα. Σουηδικα οπως προειπα γνωριζει η γυναικα. Και σου υπενθυμιζω πως εγω μια χαρα ζεστος ειμαι αλλα δεν θελω να ζορισω τη γυναικα σε κινησεις που δεν αντεχει.

Aν στην αρχή έχεις και τα παιδιά μαζί, η γκαρσονιέρα μάλλον δεν θα σου φτάσει. Αν είναι όπως την Αλεμανία τα πράγματα, ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού πάνε και τα άτομα που θα δηλώσεις, δλδ σε γκαρσονιέρα δεν μπορείς να δηλώσεις 3-4-5 άτομα αλλά 1-2.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 20 Ιουν 2018, 22:08

Οργισμένος έγραψε:
sharp έγραψε:
Και σου υπενθυμιζω πως εγω μια χαρα ζεστος ειμαι αλλα δεν θελω να ζορισω τη γυναικα σε κινησεις που δεν αντεχει.

χμμ... πεθερά εν ζωή, να υποθέσω; Δύσκολο τασκ, αν είναι έτσι, η Ελληνίδα δεν αφήνει τη μάνα της.
0 .

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 21 Ιουν 2018, 10:59

To ξέρετε ότι αν είχαμε ασφαλιστικές εισφορές και φορολογία Κύπρου οι μισθωτοί με το ίδιο μισθολογικό κόστος που έχουμε τώρα, θα βάζαμε από 300 έως 700 ευρώ στην τσέπη παραπάνω καθαρά τον μήνα; Αλλά για να πληρώνονται οι κάθε λογής κοπρίτες, μέσα σε αυτούς συνταξιούχοι από τα 40 και τα 50, έχουμε από τις υψηλότερες εισφορές και φορολογία στην Ευρώπη χωρίς ανταπόδοση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Ιουν 2018, 11:36

Mira έγραψε:To ξέρετε ότι αν είχαμε ασφαλιστικές εισφορές και φορολογία Κύπρου οι μισθωτοί με το ίδιο μισθολογικό κόστος που έχουμε τώρα, θα βάζαμε από 300 έως 700 ευρώ στην τσέπη παραπάνω καθαρά τον μήνα; Αλλά για να πληρώνονται οι κάθε λογής κοπρίτες, μέσα σε αυτούς συνταξιούχοι από τα 40 και τα 50, έχουμε από τις υψηλότερες εισφορές και φορολογία στην Ευρώπη χωρίς ανταπόδοση.

Den einai eτσι. Αν γινοταν αυτο που λες οι συνταξιουχοι θα πληρωνοντουσαν με κουπονια , κι αν.
Επισης πχ η Σουηδια επιβαλει φορο εισοδηματος 30% ή 40% ή 50% ,χωρις να επιβαλει ασφαλιστικες εισφορες.
Αν υπολογισεις τον ντοπιο φορο εισοδηματος συν τις ασφαλιστικες εισφορες καπου εκει ειμαστε κι εμεις.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 21 Ιουν 2018, 11:45

Aμφισβητείς ότι το ασφαλιστικό και το δημόσιο είναι τα δύο τέρατα που απομυζούν κάθε υγιές κύτταρο της οικονομίας χωρίς να ανταποδίδουν; Γιατί να δουλεύω εγώ ως τα 65-67 με στερήσεις και οι πελάτες να απολαμβάνουν συντάξεις από τα 40 και τα 50; Έχουν βάλει στο σύστημα ικανά ποσά για κάτι τέτοιο;
Μήπως γι' αυτό φεύγουν όσοι μπορούν, γι' αυτό δεν θέλεις να φύγεις και εσύ ή εγώ; Αν είχες καθαρό οικογενειακό εισόδημα 3500-4000 ευρώ με δύο εργαζόμενους θα σκεφτόσουν το ίδιο; Απ' ότι έχω διαβάσει μπήκες με ΑΣΕΠ, όχι σαν κάτι άλλους που χώθηκαν οικογενειακώς και σε διευθυντικές θέσεις.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 21 Ιουν 2018, 13:30

Mira έγραψε:Aμφισβητείς ότι το ασφαλιστικό και το δημόσιο είναι τα δύο τέρατα που απομυζούν κάθε υγιές κύτταρο της οικονομίας χωρίς να ανταποδίδουν;

πραγματικά θα ήθελα να δω κάποια οικονομικά στοιχεία που να αποδεικνύουν αυτό το επιχείρημα, το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές, αλλά πουθενά δεν βρήκα κάτι που να το αποδεικνύει

έχεις εσύ κάποια στοιχεία;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”