BaKXOS_Lysios έγραψε:seismicos έγραψε:Ο δέκτης FM απευθύνεται στις αισθήσεις μας. Αν εκπέμψει σε άλλες συχνότητες δεν θα ακούμε τίποτα.
Δεν υπάρχει τίποτα χωρίς τις αισθήσεις Όταν πεθάνουμε δεν καταλαβαίνεις τίποτα γιατί έχασες το πρόγραμμα των αισθήσεων.
Το ότι οι συσκευές και εμείς επικοινωνούμε είναι διότι έχουμε τον ίδιο συγχρονισμό. Αυτό είναι αλήθεια
Το ότι εσύ και εγώ γράφουμε και επικοινωνούμε είναι αληθινό, αλλά και οι δύο έχουμε τον ίδιο επεξεργαστή το ίδιο πρόγραμμα.
Αν εγώ είχα άλλες αισθήσεις δεν θα σε διάβαζα καν. Εκπέμπουμε και οι δύο fm
Δεν κατάλαβες την αναλογία. Κατάλαβες κάτι άλλο από αυτό που ήθελα να πω.
Αυτό που θέλω εγώ να πω όταν λέω υπάρχει το πραγματικό σύμπαν και το πλασματικό είναι το εξής.
Όλα υπάρχουν, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ακόμα και το πλασματικό σύμπαν υπάρχει σαν τεχνολογία.
Τι υπάρχει εκεί έξω στο σύμπαν και τι υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό μας.
Εκεί έξω στο σύμπαν υπάρχει η ενέργεια η πληροφορία, το άπειρον.
Η ενέργεια κατασκευάζει τα πάντα κινεί τα πάντα και αλλάζει μορφές αλλά δεν χάνεται .
Η πληροφορία αποθηκεύεται και δημιουργεί την εμπειρία και η εμπειρία την τεχνολογία για την κατασκευή των πάντων στο σύμπαν.
Το άπειρον περιλαμβάνει τα πάντα.
Κάτι που δεν είναι μετρήσιμο και είναι άυλο ονομάζετε άπειρον ή πνευματικό. Άυλη, πνευματική και μη μετρήσιμη είναι και η ενέργεια και η πληροφορία.
Η αγία τριάς Άπειρον,ενέργεια, πληροφορία.
Αυτές οι τρις άπειρες καταστάσεις κατασκευάζουν τα πάντα σε αυτό που ονομάζουμε σύμπαν, από την ύλη μέχρι και την εικονική πραγματικότητα που ζούμε εμείς και οι άλλοι ζώντες οργανισμοί.