ΩRIΩNAS7 έγραψε:pluton έγραψε:Άμα είσαι αριστερός - είτε μορφωμένος είσαι είτε στουρνάρι - βλακεία θα αμολάρεις.
Γιαννης Λοβερδος @YiannisLoverdos
Ομολογώ ότι τέτοια ανοησία από την κ. Ακρίτα δεν την περίμενα. Διαφωνώ συνήθως μαζί της αλλά αναγνωρίζω ότι είναι έξυπνη. Αυτό το σχόλιο της ήταν ατυχέστατο. Μακάρι να είχαμε κι άλλες πολιτογραφήσεις ως του Τομ Χανκς, που φέρνουν στην Ελλάδα. Δεν της παίρνουν!
Λοβέρδος. Ο άρχοντας των πιο ηλίθιων fake news και μέγιστος κωλοτούμπας, δεν κατάλαβε την ειρωνεία της Ακρίτα.
Ποιός πέφτει από τα σύννεφα;
Μια γυναίκα από τις βόρειες συνοικίες, μη μου άπτου κοινωνία (έχω διαβάσει και βιβλία της) την οποία έχω συνδυάσει με την αγένεια της εκπομπής "Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ" ειρωνεύεται ποιόν την θλιβερή υπόθεση της αυθαίρετης λαθρομετανάστευσης, που στον τρόπο ζωής της την περιφρονεί, διότι ναι μεν θέλει λαθρομετανάστες αλλά να είναι μακριά από την λουσάτη συνοικία που μένει και από το χάι σχολείο που πάνε τα παιδιά της ....
Τους θέλει αλλά στο Κερατσίνι και στα σχολεία του Περάματος.
Και ειρωνεύεται, συγκρίνοντας τον Τομ Χανκς που θα μείνει στην περιοχή που αυτή μένει με τον λαθρομετανάστη της υποσαχάριας Αφρικής που τον θέλει μακριά και αλάργα από την λουσάτη συνοικία της....