Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Οκτ 2020, 13:23

nemo έγραψε:μη κλαίτε και μην στεναχωριεστε οι αετοι δεν πεφτουν μητε και παραδινονται
ενα αετοπουλο δεν παραδοθηκε και ανεβηκε στα βουνα οπου θα συντονιζει τον αγωνα κατα της κλεπτοκρατιας
οι αριστεροι το λεγανε αλλα εμεις το καναμε πραξη ...συνεχιστε με τον σανο τωρα μη σας κοβω και την ορεξη

ΨΙΛΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΣΥΝΑΙΛΥΝΕΣ

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Οκτ 2020, 16:23

NikosVy έγραψε:Δεν έδειξε κανένας μετανοημένος. Τους θυμάμαι από το παλιό φόρουμ.

Λες εκεινο το φορουμ στο οποιο αφηναν τα bot της ΧΑ να αλωνιζουν και ειχαν υπαρξει μελη του καποια στελεχη της ΧΑ? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 23 Οκτ 2020, 19:00

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Δεν έδειξε κανένας μετανοημένος. Τους θυμάμαι από το παλιό φόρουμ.

Λες εκεινο το φορουμ στο οποιο αφηναν τα bot της ΧΑ να αλωνιζουν και ειχαν υπαρξει μελη του καποια στελεχη της ΧΑ? :D

Εκείνοι που άνοιγαν νήματα "Μου είχε πει ο Ιωαννίδης", άραγε σιώπησαν τώρα; Υπήρχε ο Golden Age που είχε παραστεί στις κηδείες του Μπάμπαλη, του Μάλλιου και του Ιωαννίδη.

Υπήρχαν άλλοι που δεν ήταν "Χρυσή Αυγή" αλλά θεωρούσαν ότι ο Ιωαννίδης ήταν πατριώτης που ήθελε την Ένωση (Σκέψου να μην την ήθελε τι θα παθαίναμε!)
Όπως ένας που έγραφε
Τη δεκαετία του 30 θα ήμουν με το Μεταξά, τον Φράνκο και τον Χίτλερ

Με τον Π. Καμμένο. Ανεξάρτητοι Έλληνες το Μέλλον της Ελλάδας

Όχι με τον Π. Καμμένο, με τον Τσίπρα

Η κριτική μου στον Τσίπρα
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 23 Οκτ 2020, 19:18

Προβλήματα σε εξεύρεση αίθουσας αντιμετώπισαν και στις δίκες α) της Νυρεμβέργης και β) του Άιχμαν.

Βέβαια οι κατηγορούμενοι ήταν πολύ λιγότεροι από όσοι τώρα με τη Χρυσή Αυγή (+2 συνηγόρους ο καθένας), συγγενείς, μάρτυρες, δημοσιογράφοι, κοινό (υποτίθεται επιτρέπεται και το κοινό, δεν γίνονται μυστικές δίκες).

Το θέμα των διαδηλώσεων είχαν μεγαλύτερες δυνατότητες να το ελέγξουν τόσο οι Αμερικανοί στη Νυρεμβέργη (τέτοιος όγκος δυνάμεων που είχαν επικρατήσει στη Γερμανία, δεν κουνιόταν φύλλο) αλλά και οι Ισραηλινοί στη χώρα τους (όποιος έχει ζήσει εκεί βλέπει ότι όταν αποφασίζουν κάτι και εκεί δεν κουνιέται φύλλο απέξω).

Αλλά μη λέμε μόνο για το πως την κοπάνισε ο Παππάς, αφού δεν ήταν προφυλακισμένος έχοντας υπερβεί το 18μηνο και δεν μπορούσε ούτε ο εισαγγελέας να διατάξει να του βάλουν βραχιολάκι, μάλιστα θα μπορούσε να κάνει και μηνύσεις αφού δεν είχε δικαίωμα η αστυνομία να τον παρακολουθεί καθημερινά έξω από το σπίτι του. Νομικά, αν ο Μιχαλολιακος αποφάσιζε να πάει διακοπές στην Εύβοια κανένας δεν θα μπορούσε να τον εμποδίσει. Δεν πήγε γιατί δεν ήθελε.

Αλλά και οι Αμερικανοί που έλεγχαν στρατιωτικά τη Γερμανία με πάνω από ένα εκατομμύριο στρατό και τέτοια δύναμη πυρός το 1945 (υπερτερούσαν καταφανώς του Χρυσοχοϊδη) δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την αυτοκτονία του Γκαίριγκ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Οκτ 2020, 09:06

Η τελευταια δηλωση του Φυρερ πριν την μπουζου

Η ψυχη του ειναι ολορθη. Το ιδιο και οι ψωλες των συγκρατουμενων του.... :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Οκτ 2020, 10:17

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020
Γιαγιάκα φασίστρια ετών 92
Νοικιάζω ένα διαμέρισμα σε ένα ζευγάρι από Γαλλία.

Η γυναίκα του αποφασίζει να αγοράσει αυτοκίνητο και την εξυπηρέτησα.

Το αυτοκίνητο το βρήκαμε, πάμε στα ΚΕΠ για την μεταβίβαση 8 το πρωί και συνειδητοποιούμε μια απίστευτη γραφειοκρατία παρα το ότι νομίζαμε ότι είναι κάτι το απλό και εύκολο αφού είναι Ευρωπαίος πολίτης.. Αμ δε!!!

Έπρεπε λέει να πάμε και σε ένα ειδικό αστυνομικό τμήμα πρώτα (Αμπελοκήπων μόνο εκεί ) και όχι όπου να είναι.
Εκεί της ζητάνε ελληνικό ΑΦΜ, λέει δεν έχω, ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό δεν έχω, αλλά και να κάνει μια κατάθεση πάνω από 4.000 ευρώ και άλλα πολλά τρελά και παλαβά.
Λέμε, άντε ας ξεκινήσουμε από τα εύκολα κι ας πάμε πρώτα τράπεζα.
Μετά από ώρες ταλαιπωρίας χωρίς ουσία κι αποτέλεσμα, φτάνουμε 12:05 στη Eurobank.
Ουρά με 12 άτομα, 6 Πακιστανοί μπροστά μας.
Πάει 1 και 30 και οι 6 Πακιστανοί ακόμα μέσα, (ένας μπαίνει, ένας βγαίνει), μια γιαγιά 92 ετών, αμέσως πίσω από εμάς περίμενε από 12:10 δεν άντεξε τον ήλιο και 13:30 πέφτει κάτω, την βάζουμε στον προθάλαμο του καταστήματος στη σκιά και της δίνουμε λίγο νερό και την σειρά μας...
13:50 Οι Πακιστανοί ακόμα μέσα και 8 Έλληνες από έξω. Χτυπάμε τα τζάμια φωνάζουμε, οργή και αγανάκτηση.
Η Γαλλίδα να μην πιστεύει στα μάτια της.

Η ώρα πάει 2 και μετά από φωνές μια υπάλληλος έρχεται και με νοήματα μας λέει το κατάστημα είναι κλειστό.
Της είπα να πάρει τουλάχιστον την γιαγιά 2 ώρες περιμένει.
Η γιαγιά έβαλε τα κλάματα έκανε 40 λεπτά με το λεωφορείο να έρθει. Τελικά δεν γινόταν τίποτα αφού και να ήθελε το σύστημα συναλλαγών στις 2 πέφτει.
Ρωτάω την υπάλληλο δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή... Το ίδιο είναι ο 18χρονος Πακιστανός το ίδιο η 92 ετών γιαγιά Ελληνίδα;
Το ίδιο μου λέει με την σειρά του ο καθένας.
Την ρωτάω για αυτό που ήθελα με την Γαλλίδα και μου λέει για το ΑΦΜ θα πας αλλού, κλπ.
Της λέω, και καλά οι Πακιστανοί τι στο δ@*/:? κάναν τόση ώρα.
"Για το ίδιο πράγμα", μου λέει.
Δηλαδή της λέω αυτοί που βρήκαν ΑΦΜ και εμείς πρέπει να τρέχουμε για μήνες στου διαόλου τη μάνα.
Α, μου λέει με το που έρθουν στην Ελλάδα και καταγραφούν τους τα δίνουμε όλα δωρεάν και μάλιστα χωρίς καν να καταθέσουν τις 4.000 ευρώ κι έχουν ήδη ΑΦΜ, και τραπεζικό λογαριασμό.

Τελικά φεύγουμε όλη μέρα τίποτα και πάμε την γιαγιά με το αυτοκίνητο μου σπίτι της, όλο κλάμα στο δρόμο.
Μας λέει:
Σε όλη της την ζωή σχεδόν έναν αιώνα τώρα είχε την Ελλάδα στα πόδια της.
Τώρα όλοι οι Έλληνες είναι τελευταίας διαλογής, κρίμας για αυτά που θα βρείτε μπροστά σας εγώ φεύγω σύντομα αλλά εσείς ακόμα δεν είδατε τίποτα,!!! Μας λέει σιχαίνομαι και που ακούω τα ονόματα Τσίπρα και Νέα Δημοκρατία, κλείνω τον τηλεόρα όταν τους δω (έτσι έλεγε την τηλεόραση)

Της λέω της γιαγιάς τελικά ακόμα και η Γαλλίδα είναι δευτέρας διαλογής στην Ελλάδα, θα πρέπει να περιμένει τώρα τουλάχιστον 3 μήνες για να τα κάνει όλα αυτά ώστε να έχει αυτοκίνητο πέραν του ότι θα πρέπει να καταθέσει και 4.000 ευρώ για μήνες, άρα χαζός είναι ο Πακιστανός να πάει Βουλγαρία, εδώ τα έχει όλα αυτά φαστ-τρακ, σε 1 ώρα, εδώ θα έχει και 1000 ευρώ το μήνα για κάθε μήνα στο τζάμπα.
Τα μισά κρεβάτια στα νοσοκομεία είναι VIP για τους μουσουλμάνους στο τζάμπα κι ο Έλληνας πεθαίνει περιμένοντας πρώτα να πάει καλά ο Πακιστανός!

Για πες φίλε αριστερέ, αξίζει τέτοια συμπεριφορά η Γαλλίδα να περιμένει 3 μήνες, αλλά και ο Έλληνας μέσα στο ίδιο του το σπίτι;
Και τι είναι καλύτερο να πεθάνουμε όλοι μας αρκεί οι μουσουλμάνοι να περνούν καλά και να τα έχουν όλα... Ή αξίζει 1000 φορές τον κόπο να ψηφίσεις ακόμα και κόμμα του 1% που να έχει πρώτη επιλογή τον Έλληνα κι όχι τελευταία επιλογή με Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Η γιαγιά 92 ετών είναι ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ;;; ή αντιλαμβάνεται καλύτερα από τους "Αριστερούς" τον κίνδυνο που σύντομα φτάνει

Οι φίλοι μας οι Αριστεροί ας τα δουν λοιπόν όλα αυτά καλύτερα γιατί σε λίγα χρόνια θα είναι οι ίδιοι στη θέση της γιαγιάς ετών 92 και ΦΑΣΙΣΤΡΙΑΣ για αυτούς και τότε δεν θα είναι μόνο έξι οι Πακιστανοί, αλλά 1006 να περιμένουν στην τράπεζα!

Ντροπή και πάλι Ντροπή για την χώρα μπάχαλο που μας θέλουν να ζούμε.

Είμαστε ήδη μετανάστες μέσα στην ίδια την χώρα μας.!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Οκτ 2020, 10:19

αυτο που βλεπετε πιο πανω γινεται εντελως τυχαια; και σεις βλεπετε κινδυνο απο τυπου σαν τον παραπανω
που ο λαχου χαιρεται με τις μεταναστευτικες ψ$$$λες ;

πατε καλα ; τι σαςν δινουν και πινετε και ειστε αλλου για αλλου
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Οκτ 2020, 10:56

nemo έγραψε:Ρωτάω την υπάλληλο δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή... Το ίδιο είναι ο 18χρονος Πακιστανός το ίδιο η 92 ετών γιαγιά Ελληνίδα;
Το ίδιο μου λέει με την σειρά του ο καθένας.
Την ρωτάω για αυτό που ήθελα με την Γαλλίδα και μου λέει για το ΑΦΜ θα πας αλλού, κλπ.
Της λέω, και καλά οι Πακιστανοί τι στο δ@*/:? κάναν τόση ώρα.
"Για το ίδιο πράγμα", μου λέει.
Δηλαδή της λέω αυτοί που βρήκαν ΑΦΜ και εμείς πρέπει να τρέχουμε για μήνες στου διαόλου τη μάνα.
Α, μου λέει με το που έρθουν στην Ελλάδα και καταγραφούν τους τα δίνουμε όλα δωρεάν και μάλιστα χωρίς καν να καταθέσουν τις 4.000 ευρώ κι έχουν ήδη ΑΦΜ, και τραπεζικό λογαριασμό.

Και τι θες να κάνουμε ρε; Να αφήσουμε τους ανθρώπους στο έλεος του θεού και του τέρατος της ελληνικής γραφειοκρατίας;
Και μετά να πάνε στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές και να βγάλουν βρόμα ότι οι Έλληνες είναι αφιλόξενος λαός και μετά να μας στραβοκοιτάνε 385.000.000 Πακιστανο-μπαγκλαντεσιανοί;
Ευτυχώς που σώνει την κατάσταση η χωρίς πολλά πολλά διανειοδότηση τους από τις τράπεζες για να ανοίξουν κουρεία και μίνι σούπερ μάρκετ στα οποία πουλάνε κονσέρβες από τα λιντλ και τις προσφορές, από τα δύο το ένα δώρο, που κάνουν τα ελληνικά σούπερ μάρκετ.
Αγοράζουν οι φουκαράδες μια προσφορά από δύο πακέτα μακαρόνια με 0.90 λεπτά τους έρχεται 0.45 το πακέτο και το πουλάνε στα μαγαζάκια τους 1.30 έως 1.50 ευρώ για να βγάλουν ένα μικρό μεροκαματάκι.
Και πάλι καλά που έχουν και την τρίχρονη απαλλαγή από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές αλλιώς θα πείναγαν τα παιδάκια τους στις πατρίδες τους.
Ας δείξουμε λίγη συμπόνια και μη συμπεριφερόμαστε ως καρμίρηδες και γύφτοι.
Ο Έλληνας ήταν πάντα λαρτζ τύπος.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Οκτ 2020, 11:19

μαθαινω οτι ολο το ανθελληνικό σουργελο με βουλγαρικο -σκοπιανο και γυφτικο και αγνωστου dna
μαζεύτηκε στο εφετειο να υποστηριξει το -δεν ειναι αθωοι --τοσο πολυ τους εκαιγε η χα
και επισης οπως το ειχα πει πολυ χρημα επεσε και εδω -αφου κατεβηκε απο δυτικη ελλαδα

γιατι ενας νοικοκύρης δεν παραταει την δουλεια του να τρεχει στους δρομους αυτοι ολοι που πηγαν ηταν ανεργοι
αεργοι και δημοσιοι υπαλληλοι -συν πολλοι εκπαιδευτικοι ---- που εχουν να ξεπληρωσουν πολλα γραμματια
λογω της προληψης στο δημοσιο αφου οι περισσοτεροι ειναι με προβληματα ψυχικα -σωματικα και νοητικα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Οκτ 2020, 11:25

στο ραν .....με τους φορους θα ειναι ζητημα να κρατησουμε τα περιουσιακα μας οποτε μεγαλωνουμε τα παιδια
τα σπουδαζουμε οσο καλυτερα μπορουμε τρώγοντας το σκατο μας και αφου σπουδασουν ας φυγουν στο εξωτερικο
ωραιο σχεδιο!
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”