Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Στύγιος

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Ιουν 2018, 19:55

Οργισμένος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Όργι,εδώ και 3-4 χρόνια φευγάτος είσαι ,αλλά στο τέλος εδώ θα παραμείνεις ;)

Μπα θα φυγω. Το χω αποφασισει. Ειναι το βιοποριστικο , ειναι τα παιδια αλλα ειναι και η εργασια οπου καταλαβαινω πως δεν την παλευω και στο τελος θα καταληξω με κανα εγκεφαλικο ή εμφραγμα στο 50 μου δλδ σε 6-7 ετη.

Χέσε με ρε μλκ, είμαι κοντά 50 με 3 σε λίγο παιδιά ,με υπέρταση και εκπαιδευτικός κι αντέχω ακόμα ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 14 Ιουν 2018, 20:08

Στύγιος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Μπα θα φυγω. Το χω αποφασισει. Ειναι το βιοποριστικο , ειναι τα παιδια αλλα ειναι και η εργασια οπου καταλαβαινω πως δεν την παλευω και στο τελος θα καταληξω με κανα εγκεφαλικο ή εμφραγμα στο 50 μου δλδ σε 6-7 ετη.

Πω ρε μλκ , τι κάνεις δημοψήφισμα μετά; Τέλος πάντων , στείλε πμ όταν είναι να φύγεις να ειδοποιήσω συγγενείς στη Σουηδία ;)

Κατεληξα σε αυτη τη θεση αυτεςτις μερες αλλα η αποφαση δεν ειναι μονο δικη μου συν το οτι η συναισθηματικη ενταση και παλιδρομησεις ειν μεγαλες.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 14 Ιουν 2018, 20:09

Στύγιος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Μπα θα φυγω. Το χω αποφασισει. Ειναι το βιοποριστικο , ειναι τα παιδια αλλα ειναι και η εργασια οπου καταλαβαινω πως δεν την παλευω και στο τελος θα καταληξω με κανα εγκεφαλικο ή εμφραγμα στο 50 μου δλδ σε 6-7 ετη.

Χέσε με ρε μλκ, είμαι κοντά 50 με 3 σε λίγο παιδιά ,με υπέρταση και εκπαιδευτικός κι αντέχω ακόμα ...

Εχεις κι εσυ τη δυσκολια σου αλλα το θεμα ειναι ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...
Οσο γιαυτο που γραφεις οτι δλδ σκπαιδευτικα ειναι πλεον χειροτεροι, αμφιβαλω σφόδρα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Ιουν 2018, 20:18

Οργισμένος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Πω ρε μλκ , τι κάνεις δημοψήφισμα μετά; Τέλος πάντων , στείλε πμ όταν είναι να φύγεις να ειδοποιήσω συγγενείς στη Σουηδία ;)

Κατεληξα σε αυτη τη θεση αυτεςτις μερες αλλα η αποφαση δεν ειναι μονο δικη μου συν το οτι η συναισθηματικη ενταση και παλιδρομησεις ειν μεγαλες.

Εντάξει , αν είναι κοινή απόφαση έχει καλώς. Κι εγώ μολονότι είχα ακόμα 2 χρόνια θητεία ως διευθυντής, παραιτήθηκα γιατί δεν ήθελα άλλο ( είχα κι άλλα 2 χρόνια πριν) κι είχα κουραστεί κι αποφάσισα να ζητήσω γονική άδεια μετ' αποδοχών ,όπως δικαιούμαι ως καθηγητής πλέον μια κι η γυναίκα μου εγκυμονεί και δεν εργάζεται στο δημόσιο. Μετά βλέπουμε...
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιουν 2018, 20:53

Οργισμένος έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Εννοώ δίκτυο υποστήριξης, και κύκλο με καλές διασυνδέσεις με τον παραγωγικό κοσμο, εταιρείες, υπηρεσίες κλπ

Παπαλα συντροφε.

Κανέναν γνωστό στον υπόκοσμο;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 14 Ιουν 2018, 22:58

Διάδοχος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Παπαλα συντροφε.

Κανέναν γνωστό στον υπόκοσμο;

Ναι
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιουν 2018, 23:06

Ε, ασχολήσου με κάτι σε αυτόν τον χώρο, όπου υπάρχει και αξιοκρατία.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

nostromos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό nostromos » 15 Ιουν 2018, 00:27

Οργισμένος έγραψε:
nostromos έγραψε:
εχεις προβλημα βιοπορισμου και δεν το καταλαβα ...? αλλα εγραφες εδω ... οτι οτι κανεις το κανεις για τα παιδια σου ... ασε τα παιδια σου να ζησουνε τη ζωη τους και να να κανουνε τις επιλογες τους ...
οσο για το εκπαιδευτικο συστημα που γραφουνε ορισμενοι μια χαρα επιστημονες παραγει ... μην κοιτας που οι τωρινοι κυβερνωντες στελνουνε τα παιδια τους στα ιδιωτικα ... ειναι αριστεροι με δεξια αισθηματα

Akoma κι αν δεχθω την υποθεση οτι «παραγουμε μια χαρα επιστημονες», νομοτελειακα προκυπτει το ερωτημα «κι επειτα ολοι αυτοι οι επιστημονες που εργαζονται και με ποια αμοιβη;»
Ας μην καμομε το ασπρο μαυρο, ειμαστε οι χωριατοκαγκουρες της δυτικης ευρωπης, ουραγοι σε ολα. Απο κει και περα δεδομενων των συνθηκων και ιδιαιτεροτητων που αντιμετωπιζω καταληγω οτι και για τα παιδια μου αλλα και για μενα και τη συζυγο επαγγελματικα και οικονομικα θα απογειωθω οξω. Εστω και μετα απο μια αρχικη δυσκολια.
Και εν πασει περιπτωση , το να θελω να βελτιωσω τη δικη μου ζωη ειν κακο;;; Το χω πσαξει το θεμα και καταληγω μετα απο πολυ διεξοδικη σκεψη και με τεραστια δοση αυτοκριτικης του τυπου που εξεθεσαι ο βαλλον , οτι εξω , για την περιπτωση μου , ειναι πολυ καλυτερα.
Βεβαια ολες οι περιπτωσεις δεν ειν ιδιες , αλλο εγω αλλο ο μπετατζης και αλλο το χ-ψ ζευγος ανειδικευτων ελληνων διχως γνωση σουηδικων που θα επιχειρησει να παει σουηδια.

νομιζεις οτι η διαφορα στην ποιοτητα ζωης εδω με εξω ειναι οπως στα 60ς που πηγαινες τσομπανος και γυρναγες κοσμοπολιτης με περιουσια πισω...? εγω αλλα μαθαινω ... για τα παιδια μπορει να ειναι ευκαιρια αλλα απο την αλλη ειναι προεπιλεγμενο απο εσενα μελλον και δεν τους αφηνεις επιλογη ... απλα πες οτι το κανεις περισσοτερο για εσενα και πιθανολογω αν μου επιτρεπεις επειτα απο επιμονη της συζηγου σου που εχει την καταγωγη της απο τη Σουηδια ...
αλλα ρε φιλε αν το πιστευεις καντο ποιος σε εμποδιζει...? ζητησες γνωμες και αυτο εκανα μιλωντας αιρετικα αλλα ειλικρινα
0 .
truth is game was rigged from the start ..........................vaya con dios

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 15 Ιουν 2018, 14:11

Δεν νομίζω ότι οι ευκαιρίες για τα παιδιά είναι οι ίδιες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ανιψιά μου στο Βερολίνο σε σχολείο χορού χωρίς δίδακτρα, ζει το fame, όταν εμείς σε μεγαλύτερες ηλικίες το παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση. Αν θέλουν να σπουδάσουν μια επιστήμη δεν θα χρειαστούν ενοίκια και έξοδα εκτός και αν πάνε ΗΠΑ. Καλό σύστημα υγείας, καλοί μισθοί, καλή ποιότητα ζωής.
Το σκέφτομαι και εγώ, αλλά δεν έχω διδακτορικό, ούτε εργαστηριακή εμπειρία στο αντικείμενο, προκειμένου να κάνω αιτήσεις σαν φυσικός.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Ιουν 2018, 14:18

Mira έγραψε:Δεν νομίζω ότι οι ευκαιρίες για τα παιδιά είναι οι ίδιες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ανιψιά μου στο Βερολίνο σε σχολείο χορού χωρίς δίδακτρα, ζει το fame, όταν εμείς σε μεγαλύτερες ηλικίες το παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση. Αν θέλουν να σπουδάσουν μια επιστήμη δεν θα χρειαστούν ενοίκια και έξοδα εκτός και αν πάνε ΗΠΑ. Καλό σύστημα υγείας, καλοί μισθοί, καλή ποιότητα ζωής.
Το σκέφτομαι και εγώ, αλλά δεν έχω διδακτορικό, ούτε εργαστηριακή εμπειρία στο αντικείμενο, προκειμένου να κάνω αιτήσεις σαν φυσικός.

καλά
δεν είναι και η γη της επαγγελίας στο εξωτερικό, αλλά αν είναι έτσι, γιατί όλοι οι ξένοι έρχονται και αγοράζουν σπίτια στην Ελλάδα;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”