ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ έγραψε: Τη δεκαετία του 30' θα ήμουν με το Μεταξά, τον Φράνκο και τον Χίτλερ
Είναι πολύ χρήσιμα τα φόρουμς. Μαθαίνει κανείς πολλά.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ έγραψε: Τη δεκαετία του 30' θα ήμουν με το Μεταξά, τον Φράνκο και τον Χίτλερ

pluton έγραψε:Ο Μεταξάς ήταν αντιφασίστας

NikosVy έγραψε:pluton έγραψε:Ο Μεταξάς ήταν αντιφασίστας
Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Ακρόπολη.

pluton έγραψε:Βρε τι πάθαμε, ευφυολογήματα από κομμουνιστές, βρε δυσμοιρο παιδί ξέρεις ότι για αυτή την χαλαρότητα που δείχνεις ο Μουστάκιας θα σε έστελνε να βγάζεις κάρβουνο στα Ουράλια;
Κομμουνιστής και χαμόγελο γίνεται; Για σοβαρεψου διότι εγώ εντάξει το χαίρομαι κιόλας αλλά σε βλέπουν και σύντροφοι, σε βλέπω να πουλάς ριζοσπάστη όλο τον Αύγουστο στα φανάρια για αυτήν την ευθυμία σου.

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Βρε τι πάθαμε, ευφυολογήματα από κομμουνιστές, βρε δυσμοιρο παιδί ξέρεις ότι για αυτή την χαλαρότητα που δείχνεις ο Μουστάκιας θα σε έστελνε να βγάζεις κάρβουνο στα Ουράλια;
Κομμουνιστής και χαμόγελο γίνεται; Για σοβαρεψου διότι εγώ εντάξει το χαίρομαι κιόλας αλλά σε βλέπουν και σύντροφοι, σε βλέπω να πουλάς ριζοσπάστη όλο τον Αύγουστο στα φανάρια για αυτήν την ευθυμία σου.
Φυσικα
Eσυ που δεν εισαι κομμουνιστης γιατι εισαι συνεχεια μεσα στην μιζερια? Ετσι σας συμβουλευε ο Αδολφος στο Αγων Μου?

pluton έγραψε:Δεν τον ανέχτηκαν οι γονείς του, οι γυναίκες του, τα παιδιά του, οι Ρώσοι κομμουνιστές.... είναι φιλεσπλαχνο που τον λατρεύεται οι Έλληνες κομμουνιστες.
Έτσι για να θυμόμαστε παραθέτω κάτι από την ζωή του λατρευτική σας και αν θέλετε μπορώ να σας βάλω και άλλα πράγματα.
Η δεύτερη γυναίκα του Αλιλουγιεβα στο Κρεμλίνο, στους εορτασμούς της 15ης επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης, που αρνήθηκε να υψώσει το ποτήρι στην πρόποση του Στάλιν, επέστρεψε κακήν κακώς στην οικία της και έγραψε μια φαρμακερή επιστολή που αποκήρυττε τον ηγέτη ως τύραννο που μάστισε τόσο τον λαό όσο και την οικογένειά του.
Κατόπιν πήρε το περίστροφο και αυτοπυροβολήθηκε.

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Δεν τον ανέχτηκαν οι γονείς του, οι γυναίκες του, τα παιδιά του, οι Ρώσοι κομμουνιστές.... είναι φιλεσπλαχνο που τον λατρεύεται οι Έλληνες κομμουνιστες.
Έτσι για να θυμόμαστε παραθέτω κάτι από την ζωή του λατρευτική σας και αν θέλετε μπορώ να σας βάλω και άλλα πράγματα.
Η δεύτερη γυναίκα του Αλιλουγιεβα στο Κρεμλίνο, στους εορτασμούς της 15ης επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης, που αρνήθηκε να υψώσει το ποτήρι στην πρόποση του Στάλιν, επέστρεψε κακήν κακώς στην οικία της και έγραψε μια φαρμακερή επιστολή που αποκήρυττε τον ηγέτη ως τύραννο που μάστισε τόσο τον λαό όσο και την οικογένειά του.
Κατόπιν πήρε το περίστροφο και αυτοπυροβολήθηκε.
Τελικα δεν μου πες, ο Αδολφος σου ειπε να εισαι συνεχεια μουρτζουφλης?

pluton έγραψε:Εμείς στον πατριωτικό χώρο είμαστε κεφάτοι άνθρωποι, δεν ξέρω τι κουσουρια άφησε σε εσάς η διετής συνεύρεση του Ιωσήφ με τον Αδόλφο και οι δύο πολύ φαρμακομουν@δες ήταν βρε παιδί μου.
Γενικά η αριστερά μυρίζει αποσυνθεμενο ψωφιμι και οι πιο καλοπροαίρετοι δεν τον αντέχουν.... Να πάρε παράδειγμα τον Νίκο Ζαχαριάδη προτιμούσε να έρθει στην Ελλάδα του Γεωργίου Παπαδόπουλου να δικαστεί και να φυλακιστεί παρά να ζήσει στον σοβιετικό παράδεισο, προσπάθησε ο άνθρωπος να δραπετεύσει, θερμοπαρακαλεσε να του επιτρέψουν να φυλακιστεί στις χουντικές φυλακές, έκανε απεργίες πείνας και στο τέλος προτίμησε να αυτοκτονήσει παρά να ζει στο απάνθρωπο σοβιετικό καθεστώς σας.

pluton έγραψε:Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν πανέξυπνος άνθρωπος ήξερε ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για ένα άθεο, απατριδα προδότη είναι να τον αφήσεις να ζήσει στην ΕΣΣΔ.