Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

nostromos
Rookie poster
Rookie poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό nostromos » 14 Ιουν 2018, 15:09

Οργισμένος έγραψε:
nostromos έγραψε:

ναι τραβα στη Σουηδια να εχουνε μελλον τα παιδια ... ωραιο παραμυθι ... πες ρε μαλακα οτι βαρεθηκες και ψαχνεσαι οχι οτι το κανεις για τα παιδια ... λες και ανατρεφεις τον Μεσι η τον Αινσταιν και θα του κοψεις το μελλον

ωχ μωρε παπαρα, νομιζεις οτι θελω να φυγω;;; Εχεις φτασει κοντα σε μια τετοια αποφαση για να κΑταλαβεις ποσο δυσκολη ειναι σε μια ηλικια σαν τη δικια μου;;;

εχεις προβλημα βιοπορισμου και δεν το καταλαβα ...? αλλα εγραφες εδω ... οτι οτι κανεις το κανεις για τα παιδια σου ... ασε τα παιδια σου να ζησουνε τη ζωη τους και να να κανουνε τις επιλογες τους ...
οσο για το εκπαιδευτικο συστημα που γραφουνε ορισμενοι μια χαρα επιστημονες παραγει ... μην κοιτας που οι τωρινοι κυβερνωντες στελνουνε τα παιδια τους στα ιδιωτικα ... ειναι αριστεροι με δεξια αισθηματα
0 .
truth is game was rigged from the start ..........................vaya con dios

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 14 Ιουν 2018, 15:46

Φυσικά και είμαι μια χαρά επιτυχημένος επιστήμονας μέσω του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος της Ελλάδας ,αλλά δεν υπάρχει λόγος να υποστούν και τα παιδιά μου αντίστοιχες ταλαιπωρίες που υπέστησα εγώ. Πχ να ανέχεσαι στην τάξη ηλίθιους με νοημοσύνη επιπέδου " ειναι αριστεροι με δεξια αισθηματα" για όλους εμάς τους ικανότερους μαθητές που φθονούσαν.
Στη Σουηδία αυτοί που μειονεκτούν πολύ σύντομα οδηγούνται σε σχολεία για άτομα χαμηλότερων ικανοτήτων ,ώστε να μάθουν κάποια εύκολη τέχνη .
Μετά στην αγορά που δεν έχεις στα πόδια σου τέτοιους , κάνεις με την ησυχία σου την καριέρα σου όπου και να βρίσκεσαι.
0 .

nostromos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό nostromos » 14 Ιουν 2018, 15:59

καταλαβες τι εννοω Οργι οταν λεω αριστεροι με δεξια αισθηματα ...? τραβα μεταναστης εσυ και οι αλλοι θα πουλανε σοσιαλισμο στην πατριδα
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Ιουν 2018, 16:30

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
nostromos έγραψε:

ναι τραβα στη Σουηδια να εχουνε μελλον τα παιδια ... ωραιο παραμυθι ... πες ρε μαλακα οτι βαρεθηκες και ψαχνεσαι οχι οτι το κανεις για τα παιδια ... λες και ανατρεφεις τον Μεσι η τον Αινσταιν και θα του κοψεις το μελλον

Δεν είναι παραμύθι ότι το δημόσιο Σουηδικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι 200 χρόνια μπροστά απ το δικό μας. Για να πάρεις κάτι αντίστοιχο εδώ θες 6-7.000 το χρόνο για κάθε παιδί. Oi σάπιενς ανατρέφουμε παιδιά με στόχο να αποκτήσουν μίνιμουμ τα δικά μας προσόντα και δεξιότητες.

Έτσι νόμιζα κι εγώ μέχρι πριν 2-3 χρόνια. Το πρώτο πολιτισμικό σοκ ήταν όταν συνομίλησα με συναδέλφους σουηδούς εκπαιδευτικούς ,αρκετές περικοπές και αντικίνητρα βιώνουν και αυτοί.

Το δεύτερο ήταν, όταν η ξαδέρφη μου (Σουηδέζα) μου είπε ότι τα 2 κορίτσια της έχουν άλλους 28 συμμαθητές και συμμαθήτριες στην ωραία πολυπολιτισμική τους τάξη!!
0 .

nostromos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό nostromos » 14 Ιουν 2018, 16:34

τα παιδια του σοσιαληστη Αλεξη σε ιδιωτικο και των υπολοιπων σε δημοσιο ... πρωτη φορα αριστερα
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 14 Ιουν 2018, 19:03

nostromos έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:ωχ μωρε παπαρα, νομιζεις οτι θελω να φυγω;;; Εχεις φτασει κοντα σε μια τετοια αποφαση για να κΑταλαβεις ποσο δυσκολη ειναι σε μια ηλικια σαν τη δικια μου;;;

εχεις προβλημα βιοπορισμου και δεν το καταλαβα ...? αλλα εγραφες εδω ... οτι οτι κανεις το κανεις για τα παιδια σου ... ασε τα παιδια σου να ζησουνε τη ζωη τους και να να κανουνε τις επιλογες τους ...
οσο για το εκπαιδευτικο συστημα που γραφουνε ορισμενοι μια χαρα επιστημονες παραγει ... μην κοιτας που οι τωρινοι κυβερνωντες στελνουνε τα παιδια τους στα ιδιωτικα ... ειναι αριστεροι με δεξια αισθηματα

Akoma κι αν δεχθω την υποθεση οτι «παραγουμε μια χαρα επιστημονες», νομοτελειακα προκυπτει το ερωτημα «κι επειτα ολοι αυτοι οι επιστημονες που εργαζονται και με ποια αμοιβη;»
Ας μην καμομε το ασπρο μαυρο, ειμαστε οι χωριατοκαγκουρες της δυτικης ευρωπης, ουραγοι σε ολα. Απο κει και περα δεδομενων των συνθηκων και ιδιαιτεροτητων που αντιμετωπιζω καταληγω οτι και για τα παιδια μου αλλα και για μενα και τη συζυγο επαγγελματικα και οικονομικα θα απογειωθω οξω. Εστω και μετα απο μια αρχικη δυσκολια.
Και εν πασει περιπτωση , το να θελω να βελτιωσω τη δικη μου ζωη ειν κακο;;; Το χω πσαξει το θεμα και καταληγω μετα απο πολυ διεξοδικη σκεψη και με τεραστια δοση αυτοκριτικης του τυπου που εξεθεσαι ο βαλλον , οτι εξω , για την περιπτωση μου , ειναι πολυ καλυτερα.
Βεβαια ολες οι περιπτωσεις δεν ειν ιδιες , αλλο εγω αλλο ο μπετατζης και αλλο το χ-ψ ζευγος ανειδικευτων ελληνων διχως γνωση σουηδικων που θα επιχειρησει να παει σουηδια.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 14 Ιουν 2018, 19:04

Στύγιος έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Δεν είναι παραμύθι ότι το δημόσιο Σουηδικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι 200 χρόνια μπροστά απ το δικό μας. Για να πάρεις κάτι αντίστοιχο εδώ θες 6-7.000 το χρόνο για κάθε παιδί. Oi σάπιενς ανατρέφουμε παιδιά με στόχο να αποκτήσουν μίνιμουμ τα δικά μας προσόντα και δεξιότητες.

Έτσι νόμιζα κι εγώ μέχρι πριν 2-3 χρόνια. Το πρώτο πολιτισμικό σοκ ήταν όταν συνομίλησα με συναδέλφους σουηδούς εκπαιδευτικούς ,αρκετές περικοπές και αντικίνητρα βιώνουν και αυτοί.

Το δεύτερο ήταν, όταν η ξαδέρφη μου (Σουηδέζα) μου είπε ότι τα 2 κορίτσια της έχουν άλλους 28 συμμαθητές και συμμαθήτριες στην ωραία πολυπολιτισμική τους τάξη!!

Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 14 Ιουν 2018, 19:09

Στύγιος έγραψε:Όργι,εδώ και 3-4 χρόνια φευγάτος είσαι ,αλλά στο τέλος εδώ θα παραμείνεις ;)

Μπα θα φυγω. Το χω αποφασισει. Ειναι το βιοποριστικο , ειναι τα παιδια αλλα ειναι και η εργασια οπου καταλαβαινω πως δεν την παλευω και στο τελος θα καταληξω με κανα εγκεφαλικο ή εμφραγμα στο 50 μου δλδ σε 6-7 ετη.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Ιουν 2018, 19:24

Οργισμένος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο.

Εμ ,δεν είσαι εκπαιδευτικός και δεν με νιώθεις, άμα σου πω ότι μάλλον είναι καλύτερα πλέον στην Ελλάδα με μέχρι 27 στην τάξη και ομογενοποιημένους εδώ και αρκετά χρόνια.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Ιουν 2018, 19:29

Οργισμένος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Όργι,εδώ και 3-4 χρόνια φευγάτος είσαι ,αλλά στο τέλος εδώ θα παραμείνεις ;)

Μπα θα φυγω. Το χω αποφασισει. Ειναι το βιοποριστικο , ειναι τα παιδια αλλα ειναι και η εργασια οπου καταλαβαινω πως δεν την παλευω και στο τελος θα καταληξω με κανα εγκεφαλικο ή εμφραγμα στο 50 μου δλδ σε 6-7 ετη.

Πω ρε μλκ , τι κάνεις δημοψήφισμα μετά; Τέλος πάντων , στείλε πμ όταν είναι να φύγεις να ειδοποιήσω συγγενείς στη Σουηδία ;)
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”