Τι είναι αυτός ρε;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Someone
Rookie poster
Rookie poster

Re: Τι είναι αυτός ρε;

Δημοσίευσηαπό Someone » 29 Μαρ 2018, 00:15

για αρχη να γινουν εκλογες να φυγουν τα σουργελα.

σε περιπτωση πολεμου θες καλες κυβερνησεις
0 .

Άβαταρ μέλους
Ανάφεντος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ανάφεντος » 29 Μαρ 2018, 00:31

bizeli έγραψε:
Ανάφεντος έγραψε:εσύ μπιζέλι σε περίπτωση πολέμου, τι θα κάνεις;

Δεν ξέρω.
Θα περιμένω να τελειώσει λογικά.

πώς απαιτείς λοιπόν από κάποιους να είναι σε ετοιμότητα και να πάνε να πολεμήσουν; :-/
για σκέψου το λίγο καλύτερα. :-/
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Μαρ 2018, 00:39

Ανάφεντος έγραψε:πώς απαιτείς λοιπόν από κάποιους να είναι σε ετοιμότητα και να πάνε να πολεμήσουν; :-/

Δεν το απαιτώ εγώ.
Σκέψου το λίγο καλύτερα.
0 .

Papa John
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Papa John » 29 Μαρ 2018, 00:52

Νηματολάγνος έγραψε:Την μοίρα αυτουνού
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα
και αυτουνού
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα
εύχομαι να έχει.

Την τύχη από δύο σωσίες δηλαδή.
0 .

Άβαταρ μέλους
Katanas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Katanas » 29 Μαρ 2018, 01:21

bizeli έγραψε:Όσα έγιναν στη Βάρνα.
Ερντογάν: Δεν είναι δίκαιο αυτοί που συζητούν σε βάθος το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών να μην συζητούν καθόλου το θέμα της έκδοσης των Τούρκων στρατιωτικών που έχουν διαφύγει στην Ελλάδα έπειτα από την εμπλοκή τους στο πραξικόπημα στην Τουρκία.
ΕΕ: Εσείς είστε μεγάλη χώρα, εσείς είστε μεγάλος Πρόεδρος, διασφαλίστε ώστε να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο αυτοί στρατιωτικοί.

Σαν να παρακαλάνε 5χρονο να δώσει πίσω το παιχνίδι που άρπαξε από άλλο παιδάκι.
:giggle02:

Βασικα εδω και καιρο "παιζει" με την Ευρωπη(το δικο του παιχνιδι).
Στο θεμα των Ελληνων δεν νομιζω να κανει πισω ακομα και με ανταλαγματα.
0 .
~
CoRfU
~

Άβαταρ μέλους
Katanas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Katanas » 29 Μαρ 2018, 01:29

bizeli έγραψε:
Ανάφεντος έγραψε:πώς απαιτείς λοιπόν από κάποιους να είναι σε ετοιμότητα και να πάνε να πολεμήσουν; :-/

Δεν το απαιτώ εγώ.
Σκέψου το λίγο καλύτερα.

Μπιζελι φορα ενα πρασινο μπερε παρε και ενα τουφεκι(ή γιαταγανι ή ενα κατανα βρες αδερφε :budo_d3x: ) και κατεβα να πολεμησεις να μην σου λενε τιποτες...
0 .
~
CoRfU

~

Άβαταρ μέλους
paul25
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό paul25 » 29 Μαρ 2018, 09:48

bizeli έγραψε:Κατάλαβα το point του αλλά ποιος υπολογίζει τα αισθήματα των λαώνε σε τέτοιες περιπτώσεις;.

Μα αυτά υπολογίζεις για να πας σε πόλεμο, ποτέ δεν έχει διεξαχθεί ολοκληρωτικός πόλεμος (από τη μεριά του επιτιθέμενου) αν δεν ήταν επιθυμία σχεδόν όλης της κοινωνίας ή τουλάχιστον του μεγαλύτερου ποσοστού της. Εαν κόβανε οι Τούρκοι εμπορικές σχέσεις μαζί μας, διώχνανε το πρέσβη μας, κάνανε επιθέσεις οι κάτοικοι σε Έλληνες και τίποτα πογκρομ κλπ δηλαδή αν είχαμε κοινωνικά φαινόμενα επιθετικότητας και εχθρικότητας τότε θα σου έλεγα πως όντως είναι σοβαρά τα πράγματα. Πρέπει να πολωθεί πρώτα η κοινωνία για να γίνει ολοκληρωτικός πόλεμος μεταξύ εμάς και των Τούρκων.
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 29 Μαρ 2018, 10:32

Υochanan έγραψε:
blackpaint έγραψε:Απο ελληνες δεν ειναι να περιμενεις κατι παραπανω απο ηλιθια χλευη
Η μοναδα μου ηταν μεσα σε αλλη μοναδα στο Πεντάγωνο αλλα εδινε αναφορα κατευθειαν στο Αρχηγειο στον απο κάτω όροφο.
Ολο το προσωπικο ημασταν λιγες δεκαδες ατομα, φανταροι και αξιωματικοι μαζι, απο τους πρωτους εμπλεκομενους σε περιπτωση συρραξης καθώς όλα τα Στεργίου, τα καγκελάτα δίπιττα και οι τυρόπιτες με τα Milko του ΚΕΠΙΧ περνούσαν από τα χέρια μας. Περισσοτερα δεν λεω.

fixed

Ας πουμε οτι καποια τα επιασες σωστα, και καποια οχι. Ας πουμε πως ημασταν πολλους οροφους κατω, οχι στο πενταγωνο, αλλα πολυ πιο χλιδες απ αυτο που περιγραφεις, ειχα δικο μου δωματιο και τουαλετα με κλειδι. . Ετσι κι αλλιως δεν εχει σημασια. ουτε δυο μηνες δεν εκατσα εκει, αλλα ηταν οτι πιο κοντινο σε νατοικες διακοπες μπορεις να φανταστεις, η σ ελληνικο κωμικο φανταροσιριαλ. Το Νατο ομως ειχε αλλες αναγκες μετα.
0 .

Άβαταρ μέλους
stergiosbik
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό stergiosbik » 29 Μαρ 2018, 12:34

Ο blackpaint ειναι σαν τον κουμπαρο μου που ηταν Δοκιμος και επιμενει οτι ειχε προσβαση σε Ακρως Ακρως Απορρητα αρχεια και φακελους του ελληνικου στρατου!
0 .

Άβαταρ μέλους
Ανάφεντος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ανάφεντος » 29 Μαρ 2018, 14:56

bizeli έγραψε:

Δεν το απαιτώ εγώ.
Σκέψου το λίγο καλύτερα.

εντάξει ρε μπιζέλι, μην παίζουμε με τις λέξεις. έχεις ένα ολόκληρο νήμα τώρα που μας την έχεις βγει πολύ ζόρικα να 'ουμ. :s_no χαλάρωσε λίγο ας ποθέσουμε και μη μας τριγγάρεις πατριωτικά. :-/
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”