ο διάδοχος του τσε γκεβάρα θα ανακοινώσει το απόγευμα στη βουλή ότι δεν θα πάρει πίσω το εκάς έξι μηνών από τις γριές που τον ψήφισαν.

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:κουτοχορτο μοιραζαν τα καναλια επι δεκαετιες, τωρα για πρωτη φορα υπαρχει κυβερνηση στη χωρα που εμποδιζει τη μαζικη διανομη του...
![]()
![]()
![]()
Η νεα μου υπογραφη

Αρίστος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:κουτοχορτο μοιραζαν τα καναλια επι δεκαετιες, τωρα για πρωτη φορα υπαρχει κυβερνηση στη χωρα που εμποδιζει τη μαζικη διανομη του...
![]()
![]()
![]()
Η νεα μου υπογραφη
χαιρομαι για την υπογραφη σου, το τι σημαινει αληθεια σ' αυτον τον τοπο επι δεκαετιες το οριζαν μια δρακα καναλαρχες και το ξερεις πολυ καλα, το οτι αμφισβητηθηκε το παραμυθι τους απο την πρωτη λαικη κυβερνηση στην ιστορια του τοπου καποιους τους εχει τσουξει και καποιους αλλους τους εχει παραξενεψει σε τετοιο βαθμο που δεν πιστευουν οτιδηποτε λεει ο Συριζα και ειναι σε αντιθεση με τα καναλια, μολις αλλαξει η συνθεση των καναλιων καποιοι θα αρχισουν να δεχονται και τις θεσεις του Συριζα σαν αληθινες γιατι ο κοσμος θελει γυαλι για να διαμορφωσει γνωμη...
.

Αρίστος έγραψε:3birdsshiting έγραψε:Η πραγματικότητα ειναι οτι θα πλήρωσεις τα 86 δισ που σου φόρτωσε ο Βαρουφάκης και ο Τσιπρας.
η πραγματικοτητα ειναι οτι θα πληρωσω 5,4 δις εχοντας γλυτωσει γυρω στα 20 δις απο Μεσοπροθεσμο Σαμαρα...
τα 86 δις μου τα δωσανε για σωτηρια τραπεζων που εσεις ρημαξατε, για καλυψη προηγουμενων υποχρεωσεων χρεους που εσεις δημιουργησατε, για μισθους και συνταξεις και για πρωτη φορα για αναπτυξιακους στοχους καθως και για εξωφληση των υποχρεωσεων του δημοσιου προς τις επιχειρησεις που εσεις επισης αφησατε απληρωτες...
ποτε θα πληρωθουν τα 86 δις; συμφωνα με το ΔΝΤ καπου μεταξυ 2.040-2.080 ενω δεν αποκλειονται μερικες ακομη ελαφρυνσεις χρεους μεχρι τοτε η μια ενιαια ΕΕ χωρις ανεξαρτητα κρατη που χρωστανε τον αμπακα....![]()
.

Εδώ ο ολόκληρο κράτος ο Τσίπρας από τον Στουρνάρα περιμένει να πάρει τα αποδεικτικά; ![]() |

και καταργήθεί το μπόνους 300άρι ευρώ ανα συνεδρίαση και κεφάλι της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων.