Έκλεισε: Ο Τραμπ κάλεσε τον Τσίπρα στο Λευκό Οίκο – Πότε θα γίνει το ταξίδι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Έκλεισε: Ο Τραμπ κάλεσε τον Τσίπρα στο Λευκό Οίκο – Πότε θα γίνει το ταξίδι

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Δεκ 2021, 20:40

Προέλλην έγραψε:O κοντός, που το έπαιζε αρχηγός της ΔΗΠΕ και ανέβαινε τα τραπέζια με τα νύχια σαν τον Γούλβεριν, ποιός ήταν ρε κερατάδες; :D

Πείτε ρε, Χριστούγεννα έχουμε :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Δεκ 2021, 20:41

Δεν ειχαμε κοντο που ανεβαινε σε τραπεζια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 24 Δεκ 2021, 20:42

Τελικά μας έχεις αφήσει ερωτηματικά.

Ποιον από τους Μεταξά, Φράνκο και Χίτλερ εκτιμούσες περισσότερο;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Δεκ 2021, 20:43

NikosVy έγραψε:Τελικά μας έχεις αφήσει ερωτηματικά.

Ποιον από τους Μεταξά, Φράνκο και Χίτλερ εκτιμούσες περισσότερο;

Το Φρανκο.

Το Χιτλερ τον εκτιμουσαν ολοι οι Δυτικοι μεχρι το 1936 και τον χρηματοδοτουσαν κιολας.

Δεν τον χρηματοδοτουσα εγω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Δεκ 2021, 20:48

Αρίστος έγραψε:Δεν ειχαμε κοντο που ανεβαινε σε τραπεζια.

Ψέματα είναι δηλαδή αυτό;

NikosVy έγραψε:
Ιανός έγραψε:Μην τα λες σ' εμένα αυτά, γιατί ήμουν παρών και είδα τις αντιδράσεις της ομάδας εκείνης. Με το που άκουγαν ΣΥΡΙΖΑ, τους σηκώνονταν οι τρίχες στο σβέρκο. Σου είπα, με το που είπα τότε ότι ήταν αδιανόητος ο αποκλεισμός του ΣΥΡΙΖΑ από την εκδήλωση-πορεία, εκείνος ο κοντός, που το έπαιζε αρχηγός της ΔΗΠΕ, έβγαλε νύχια και κόντεψε ν' ανέβει πάνω στο τραπέζι. Όχι αντιπαλότητα, μίσος υπήρχε και μάλιστα φανερό απ' όλους εκεί μέσα μη εξαιρουμένων εκείνων των ανεκδιήγητων εκπροσώπων της ΣΠΙΘΑ. Μαζί ήμασταν, μην κάνεις ότι δεν το θυμάσαι.
Για ποια "μεγάλα κόμματα" μιλάς; Μικρό κόμμα ήταν τότε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν ξέρω ποιους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ καλέσατε και πότε, πάντως εγώ σε μια εκδήλωση που ήρθα δεν είδα απολύτως κανέναν εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Είδα εκπρόσωπο του Παπαθεμελή, του Δημαρά, κάτι περίεργα απόστρατα χουντοσταγονίδια, είδα τον Κουρουμπλή (που οπωσδήποτε ήταν και παραμένει αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, αλλά ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έλεγες τότε, ανεξάρτητος διαγραμμένος πασόκος ήταν), είδα κι άλλους διάφορους, πάντως ΣΥΡΙΖΑ δεν είδα κανέναν. Αν τους καλούσατε μετά δεν το γνωρίζω, πάντως όσο ασχολήθηκα εγώ με την υπόθεση εκείνη, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποκλεισμένος απ' την ΔΗΠΕ, τι αποκλεισμένος, μανία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ είχαν οι άνθρωποι λέμε.
Τέσπα, καθώς είπα ήταν περίεργοι εκείνοι οι τύποι της ΔΗΠΕ. Η εντύπωση που σχημάτισα τότε, ήταν πως έπαιζαν το δικό τους παιχνίδι.
Τώρα ποια κόμματα θέλανε στην κυβέρνηση οι άλλοι δεν γνωρίζω (ή μάλλον γνωρίζω πολύ καλά), πάντως εσύ ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελες ούτε γι' αστείο, άλλωστε προέτρεπες, καθώς είπαμε, τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ, όχι ως άτομο, ως υποτίθεται εκπρόσωπος της κίνησης εκείνης, να ψηφίσουν ΑΝΕΛ (ή εναλλακτικά ΚΚΕ).
Κι αυτός ήταν ο λόγος που στράβωσα και την έκανα τρέχοντας, γιατί όταν φτιάξαμε εκείνη την ομάδα την φτιάξαμε (οι δυο μας) σαν μια διαδικτυακή κίνηση των Αγανακτισμένων του φόρουμ, όχι σαν κομματική οργάνωση, για να βγάζει όρμινες τι να ψηφίσει ο κόσμος. (υπάρχει ακόμη εκείνο το νήμα, βρες το για να θυμηθείς τι έγινε και πώς έγινε).
Τέσπα, δεν έχει νόημα, περσινά ξινά σταφύλια καθώς είπα και πιο πριν. Πάντως κι εγώ κι εσύ ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα γράφω. Τα περί επιθυμίας κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι τωρινά. Τις εποχές εκείνες ούτε ν' ακούσετε περί ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλατε κάποιοι. Όχι ότι είναι κακό αυτό, ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του. Αλλά να λέμε τις αλήθειες.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Δεκ 2021, 20:53

Ο Ιανος ειχε ερθει στην ομαδα για να του βγαλουμε χαλακι σαν αρχηγο και οταν ειδε πως δεν θα υπαρχουν αρχηγοι και πως καθε αποφαση μπαινει σε ψηφοφορια σηκωθηκε και εφυγε.

Εκ των υστερων ειπε ενα σωρο ψεματα και ειναι τουλαχιστον αστειο να λεει οτι υπηρχε απεχθεια για το ΣΥΡΙΖΑ.

Ενας τουλαχιστον απο τη ΔΗΠΕ κατεβηκε υποψηφιος μαλιστα με το ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδιτσα. :laugh1:

Τελος κοντο δεν θυμαμαι να ειχαμε κανενα. :D

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Δεκ 2021, 20:59

Η πλακα ειναι οτι ενω ο Ιανος κατηγορουσε τη ΔΗΠΕ για ξεκαθαρα δεξιο προσανατολισμο, η ΔΗΠΕ εκανε εκδηλωση με το Μιχαλη Χαραλαμπιδη. Αυτο το παιδι ποσες φορες ειχε παει κουβα τοτε δεν λεγεται.:laugh1:

Η ΔΗΠΕ ηταν εντελως ακομματιστη.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Δεκ 2021, 21:03

Αντε παπαρες ηρθε η αδελφη μου με την παρεα της κι εγω καθομαι ακομη και γραφω.

Θα πιω ενα ποτηρι στην υγεια σας αποψε.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Δεκ 2021, 21:27

Αρίστος έγραψε:Αντε παπαρες ηρθε η αδελφη μου με την παρεα της κι εγω καθομαι ακομη και γραφω.

Θα πιω ενα ποτηρι στην υγεια σας αποψε.

Ανεμβολίαστοι;

Πάντα ματαιότης τὰ ἀνθρώπινα... :priest_z:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 24 Δεκ 2021, 23:59

Αρίστος έγραψε:Ενας τουλαχιστον απο τη ΔΗΠΕ κατεβηκε υποψηφιος μαλιστα με το ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδιτσα..

Και εγώ ξέρω έναν που δραπέτευσε από πρωτοετής στις 30 μέρες από τη Σχολή Ευελπίδων και έβαλε υποψήφιος δύο φορές, μία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και δεν βγήκε και την άλλη ήταν υποψήφιος για να μπει υποψήφιος στη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν τον βάλανε και κάνει καλές δουλειές πουλώντας λάστιχα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”