Η εθνοσωτήριος Επανάστασις

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η εθνοσωτήριος Επανάστασις

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Ιουν 2022, 17:44

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Προσωπικά φτύνω τον βλάκα Ιωαννίδη, για την ευπιστία του και την ελαφρότητα του. Και πολύ καλά κάνανε και τον έβαλαν φυλακή.

Πως τον φτυνεις αφου εισαι χουντικος? :hmmm

Ρε φτυσε εσύ τον χαφιε Ν Ζαχαριάδη και άσε τι είμαι εγώ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιουν 2022, 20:27

pluton έγραψε:Ρε φτυσε εσύ τον χαφιε Ν Ζαχαριάδη και άσε τι είμαι εγώ.

Εσυ εχεις κανει εικονισμα ο,τι εγκληματικο και προδοτικο στοιχειο εχει περασει απο την Ελλαδα. Ταγματασφαλιτες, δοσιλογους κατοχης, μαυραγοριτες, χουντικους, νεοναζι. Μεχρι και φωτογραφιες του Χιτλερ εφτασες να χαιρετας. Δες πρωτα τα χαλια σου και μετα κανε μου υποδειξεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Ιουν 2022, 20:51

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Ρε φτυσε εσύ τον χαφιε Ν Ζαχαριάδη και άσε τι είμαι εγώ.

Εσυ εχεις κανει εικονισμα ο,τι εγκληματικο και προδοτικο στοιχειο εχει περασει απο την Ελλαδα. Ταγματασφαλιτες, δοσιλογους κατοχης, μαυραγοριτες, χουντικους, νεοναζι. Μεχρι και φωτογραφιες του Χιτλερ εφτασες να χαιρετας. Δες πρωτα τα χαλια σου και μετα κανε μου υποδειξεις.

Τι είναι αυτά που γράφεις εσύ μας έχεις γεμίσει με φωτό του Χίτλερ .... Ποιος έχει κάνει προδοσία, εσύ ένας κομμουνιστής μπορείς να μιλάς για προδοσία, στο σπίτι του κρεμασμένου μιλούν για σχοινί;

Τέλος πάντων μπορείς να μας πεις ο αντιφασίστας Ι Μεταξάς έκανε επιθετικό πόλεμο;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιουν 2022, 20:56

pluton έγραψε:Τι είναι αυτά που γράφεις εσύ μας έχεις γεμίσει με φωτό του Χίτλερ .... Ποιος έχει κάνει προδοσία, εσύ ένας κομμουνιστής μπορείς να μιλάς για προδοσία, στο σπίτι του κρεμασμένου μιλούν για σχοινί;

Τέλος πάντων μπορείς να μας πεις ο αντιφασίστας Ι Μεταξάς έκανε επιθετικό πόλεμο;

Προδοτες ηταν οι χουντικοι που πουλησαν την Κυπρο και οι ταγματαλητες που ηταν με τους γερμανους στην κατοχη. Οχι μονο δεν τους φτυνεις αλλα τους εχεις για ειδωλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Ιουν 2022, 22:54

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Τι είναι αυτά που γράφεις εσύ μας έχεις γεμίσει με φωτό του Χίτλερ .... Ποιος έχει κάνει προδοσία, εσύ ένας κομμουνιστής μπορείς να μιλάς για προδοσία, στο σπίτι του κρεμασμένου μιλούν για σχοινί;

Προδοτες ηταν οι χουντικοι που πουλησαν την Κυπρο και οι ταγματαλητες που ηταν με τους γερμανους στην κατοχη. Οχι μονο δεν τους φτυνεις αλλα τους εχεις για ειδωλα.

Εγώ φτύνω όλους τους προδότες, και το απέδειξα, εσύ πες μας τον Ν Ζαχαριάδη που κάρφωσε τον Διγενή στους Άγγλους τι θα τον κάνεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Ιουν 2022, 23:13

εχω μια απορια γιατι οι ταγματασφαλιτες θεωρουνται προδοτες απο τους κεκεδες;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 06 Ιουν 2022, 23:48

Λαχουρένιε η ερώτηση απευθύνεται σε σένα.

Τι λένε οι οδηγίες από το πακέτο οδηγιών που δίνεται στο θυρωρείο; τι απαντάμε;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιουν 2022, 11:35

pluton έγραψε:Εγώ φτύνω όλους τους προδότες, και το απέδειξα, εσύ πες μας τον Ν Ζαχαριάδη που κάρφωσε τον Διγενή στους Άγγλους τι θα τον κάνεις;

Πως γινεται να λες οτι φτυνεις ολους τους προδοτες οταν θαυμαζεις τους συνεργατες των γερμανων και οσους προδωσαν την Κυπρο?
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Ιουν 2022, 11:46

NikosVy έγραψε:Λαχουρένιε η ερώτηση απευθύνεται σε σένα.

Τι λένε οι οδηγίες από το πακέτο οδηγιών που δίνεται στο θυρωρείο; τι απαντάμε;

Τι να λένε οι οδηγίες δεν βλέπεις ότι προσπαθεί με τεχνάσματα να κρυφτεί; Δεν βλέπεις ότι το έχει ρίξει στο καλαματιανό;

Τον λυπάμαι να τον ζορισω... :dunno: :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιουν 2022, 11:56

pluton έγραψε:

Τίποτα δε θα έκανε.
Θα καθόταν σαν την κότα μέχρι οι ομοϊδεάτες του φασίστες Ιταλοί να φτάσουν στην Αθήνα.
Ο πόλεμος έγινε κάτω από την πίεση του ΚΚΕ και το γράμμα του Ζαχαριάδη που ξεσήκωσε σύσσωμο τον ελληνικό λαό στον αγώνα για την υπεράσπιση της πατρίδας και που ο Μεταξάς τον μετέτρεψε σε επιθετικό ιμπεριαλιστικό πόλεμο όταν οι φασίστες απωθήθηκαν πέρα από τα ελληνικά σύνορα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”