Σάιμποργκς.

Φυσική, Χημεία, Αστρονομία, Βιολογία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Σάιμποργκς.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Απρ 2023, 21:38

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τώρα που χρειαζόμαστε τη Μυθηρα τώρα βρήκε ώρα να εξαφανιστεί.

Αφού λύσαμε το ερώτημα αν υπάρχει ψυχή (spoiler: υπάρχει), και αν υπάρχει μετενσάρκωση (και αυτή υπάρχει), ένα είναι το μείζον ζήτημα που πρέπει να λύσει η επιστήμη: οι άγγελοι κατουράνε όρθιοι ή καθιστοί?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Απρ 2023, 21:48

seismicos έγραψε:Επιστήμονας είναι και αυτός που διαβάζει και μαθαίνει, επιστήμονας είναι και ο ερευνητής. Η διαφορά είναι ότι ο ερευνητής ερευνά το νέον για να καταρρίψει το παλιό.
Εγώ είμαι ερευνητής και ξέρω πολύ καλά ότι δεν ξέρω τίποτα.
Έχω σοβαρές αμφιβολίες
Βάση της χρονολόγησης του άνθρακα 14 των οστών και βάση την χρονολόγηση της ηλικίας των ηφαιστειακών απολιθωμάτων, ξέρουμε ότι οι πρώτοι απόγονοι του ανθρώπου οι Homo sapiens έζησαν πριν 500000 χρόνια.
Οι μετέπειτα απόγονοι του Homo sapiens οι Homo sapiens sapiens που είναι ανατομικά οι σύγχρονοι άνθρωποι έζησαν 200.000 χρόνια πριν.
Ξέρουμε ακόμα ότι το ζωικό βασίλειο μεταξύ αυτών και οι δεινόσαυροι έζησαν 590.000.000 χρόνια πριν.
Συμπέρασμα.
Δεινόσαυροι και άνθρωποι δεν έζησαν ποτέ μαζί αφού οι δεινόσαυροι εξαφανιστήκαν πολλά εκατομμύρια χρόνια πριν.
Ερώτημα. Τα ζώα άρχισαν να ζουν 590 000 000 χρόνια πριν.
Οι άνθρωποι 200 000 χρόνια πριν.
Πως οι άνθρωποι του Homo sapiens sapiens ανέπτυξαν τεχνολογία σε 200 000 χρόνια ενώ η κατσίκα ο γάιδαρος και πολλά άλλα ζώα παραμένουν τα ίδια εδώ και
590 000 000 χρόνια?
Γιατί η εξέλιξη υπήρξε μόνο στον άνθρωπο και όχι στα άλλα ζώα?
Μήπως λέει @@ριές ο Δαρβίνος?

Που κολλάνε οι δεινόσαυροι άνθρωπε μου και λες συνέχεια για αυτούς? Βλέπεις Τζουράσικ Παρκ αυτές τις μέρες και σου έχουν κολλήσει? Κάνεις δεν είπε ότι ο άνθρωπος συνυπήρχε με τους δεινόσαυρους.

Όλα τα έμβια όντα του πλανήτη έχουν εξελιχθεί ή εξαλειφθεί, απλά το καθένα σε διαφορετική κατεύθυνση. Όταν σχηματίστηκε η Γη υπήρχαν μόνο μονοκύτταροι οργανισμοί.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Απρ 2023, 22:05

seismicos έγραψε:Η οποία εξέλιξη όμως δεν συνέβη για εκατομμύρια χρόνια στους άλλους οργανισμούς. Αυτό αποδεικνύουν τα ηφαιστειακά απολιθώματα.

Ποιους οργανισμούς εννοείς; Αυτοί που εξελίσσονταν με πάρα πολύ αργό ρυθμό ήταν επειδη είχαν σε μεγάλο βαθμό επιλύσει τους κινδύνους της επιβίωσης τους. Πχ κάτι όστρακα δεν είχαν ανάγκη υπήρχαν σε αφθονία και δεν είχαν θηρευτές. Ο άνθρωπος ήταν από τα πιο ευαίσθητα ήδη και παραμένει (υπό όρους ζούγκλας).
0 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 26 Απρ 2023, 22:06

Λαχουρένιος έγραψε:
seismicos έγραψε:Επιστήμονας είναι και αυτός που διαβάζει και μαθαίνει, επιστήμονας είναι και ο ερευνητής. Η διαφορά είναι ότι ο ερευνητής ερευνά το νέον για να καταρρίψει το παλιό.
Εγώ είμαι ερευνητής και ξέρω πολύ καλά ότι δεν ξέρω τίποτα.
Έχω σοβαρές αμφιβολίες
Βάση της χρονολόγησης του άνθρακα 14 των οστών και βάση την χρονολόγηση της ηλικίας των ηφαιστειακών απολιθωμάτων, ξέρουμε ότι οι πρώτοι απόγονοι του ανθρώπου οι Homo sapiens έζησαν πριν 500000 χρόνια.
Οι μετέπειτα απόγονοι του Homo sapiens οι Homo sapiens sapiens που είναι ανατομικά οι σύγχρονοι άνθρωποι έζησαν 200.000 χρόνια πριν.
Ξέρουμε ακόμα ότι το ζωικό βασίλειο μεταξύ αυτών και οι δεινόσαυροι έζησαν 590.000.000 χρόνια πριν.
Συμπέρασμα.
Δεινόσαυροι και άνθρωποι δεν έζησαν ποτέ μαζί αφού οι δεινόσαυροι εξαφανιστήκαν πολλά εκατομμύρια χρόνια πριν.
Ερώτημα. Τα ζώα άρχισαν να ζουν 590 000 000 χρόνια πριν.
Οι άνθρωποι 200 000 χρόνια πριν.
Πως οι άνθρωποι του Homo sapiens sapiens ανέπτυξαν τεχνολογία σε 200 000 χρόνια ενώ η κατσίκα ο γάιδαρος και πολλά άλλα ζώα παραμένουν τα ίδια εδώ και
590 000 000 χρόνια?
Γιατί η εξέλιξη υπήρξε μόνο στον άνθρωπο και όχι στα άλλα ζώα?
Μήπως λέει @@ριές ο Δαρβίνος?

Που κολλάνε οι δεινόσαυροι άνθρωπε μου και λες συνέχεια για αυτούς? Βλέπεις Τζουράσικ Παρκ αυτές τις μέρες και σου έχουν κολλήσει? Κάνεις δεν είπε ότι ο άνθρωπος συνυπήρχε με τους δεινόσαυρους.

Όλα τα έμβια όντα του πλανήτη έχουν εξελιχθεί ή εξαλειφθεί, απλά το καθένα σε διαφορετική κατεύθυνση. Όταν σχηματίστηκε η Γη υπήρχαν μόνο μονοκύτταροι οργανισμοί.

Είχες πει ότι οι άνθρωποι έχουν καταγωγή από τους πιθήκους. Γιατί οι πίθηκοι έμειναν πίθηκοι και εμείς εξελιχθήκαμε? Είμαστε το μόνο είδος που εξελίχθηκε.
Κανένα άλλο είδος δεν εξελίχθηκε... ή έμεινε το ίδιο ή εξαφανίστηκε όπως οι δεινόσαυροι.
0 .
Ποτέ μην στέκεσαι μπροστά από τον εφευρέτη και πίσω από τον γάιδαρο.

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 26 Απρ 2023, 22:11

BaKXOS_Lysios έγραψε:
seismicos έγραψε:Η οποία εξέλιξη όμως δεν συνέβη για εκατομμύρια χρόνια στους άλλους οργανισμούς. Αυτό αποδεικνύουν τα ηφαιστειακά απολιθώματα.

Ποιους οργανισμούς εννοείς; Αυτοί που εξελίσσονταν με πάρα πολύ αργό ρυθμό ήταν επειδη είχαν σε μεγάλο βαθμό επιλύσει τους κινδύνους της επιβίωσης τους. Πχ κάτι όστρακα δεν είχαν ανάγκη υπήρχαν σε αφθονία και δεν είχαν θηρευτές. Ο άνθρωπος ήταν από τα πιο ευαίσθητα ήδη και παραμένει (υπό όρους ζούγκλας).

Στο νόμο της ζούγκλας το ένα ζώο τρώει το άλλο και κάθε ζώο έχει την ανάγκη να αναπτύξει πολλούς μηχανισμούς προστασίας. Όμως αυτό δεν έγινε ή έγινε στα προϊστορικά χρόνια και μετά σταμάτησε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Απρ 2023, 22:13

seismicos έγραψε:Είχες πει ότι οι άνθρωποι έχουν καταγωγή από τους πιθήκους. Γιατί οι πίθηκοι έμειναν πίθηκοι και εμείς εξελιχθήκαμε?

Όλοι οι οργανισμοί εξελίσσονται, αλλά αυτό γίνεται μέσα σε διάστημα εκατομυρίων ετών.

Πριν 5 εκατομύρια χρόνια κάποιο είδους χιμπατζή έδωσε τρεις κλάδους, τον σημερινό χιμπατζή, τους μπονόμπο και τους προδρόμους του σημερινού ανθρώπου

Εικόνα

Είμαστε το μόνο είδος που εξελίχθηκε. Κανένα άλλο είδος δεν εξελίχθηκε... ή έμεινε το ίδιο ή εξαφανίστηκε όπως οι δεινόσαυροι.

Κόλλησε η βελόνα. Όλα έχουν εξελιχθεί, άλλα πολύ και άλλα λίγο.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Απρ 2023, 22:15

seismicos έγραψε:Κανένα άλλο είδος δεν εξελίχθηκε... ή έμεινε το ίδιο ή εξαφανίστηκε όπως οι δεινόσαυροι.

Εξελίχθηκαν. Τα είδη που βλέπεις σήμερα είναι η πιο βελτιωμένη εκδοχή παλιότερων οργανισμών που άλλαξαν (άλλοτε με αργότερο ρυθμό άλλοτε με γρηγορότερο) στο διάβα πολλών εκατομμυρίων ετών.
1 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 26 Απρ 2023, 22:22

Λαχουρένιος έγραψε:
seismicos έγραψε:Είχες πει ότι οι άνθρωποι έχουν καταγωγή από τους πιθήκους. Γιατί οι πίθηκοι έμειναν πίθηκοι και εμείς εξελιχθήκαμε?

Όλοι οι οργανισμοί εξελίσσονται, αλλά αυτό γίνεται μέσα σε διάστημα εκατομυρίων ετών.

Πριν 5 εκατομύρια χρόνια κάποιο είδους χιμπατζή έδωσε τρεις κλάδους, τον σημερινό χιμπατζή, τους μπονόμπο και τους προδρόμους του σημερινού ανθρώπου

Εικόνα

Είμαστε το μόνο είδος που εξελίχθηκε. Κανένα άλλο είδος δεν εξελίχθηκε... ή έμεινε το ίδιο ή εξαφανίστηκε όπως οι δεινόσαυροι.

Κόλλησε η βελόνα. Όλα έχουν εξελιχθεί, άλλα πολύ και άλλα λίγο.

Από μυαλό όμως κουκούτσι Μόνο ο άνθρωπος εξελίχτηκε.
Όσο για τις πατούσες που δείχνεις οι ίδιες ήταν και πριν 590 000 000 χρόνια Αυτό αποδεικνύουν απολιθώματα του τότε συγκρινόμενα με ζώα του σήμερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Απρ 2023, 22:26

seismicos έγραψε:Από μυαλό όμως κουκούτσι Μόνο ο άνθρωπος εξελίχτηκε.

Όλοι εξελίχθηκαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έγιναν όλοι οι οργανισμοί άνθρωποι κάποια στιγμή.

Όσο για τις πατούσες που δείχνεις οι ίδιες ήταν και πριν 590 000 000 χρόνια Αυτό αποδεικνύουν απολιθώματα του τότε συγκρινόμενα με ζώα του σήμερα.

Τι πατούσες ρε άνθρωπε? :laugh1: Ενδεικτικά τα έχουν βάλει αυτά τα σκίτσα για να συμβολίσουν το κάθε είδος.
0 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 26 Απρ 2023, 22:33

Λαχουρένιος έγραψε:
seismicos έγραψε:Από μυαλό όμως κουκούτσι Μόνο ο άνθρωπος εξελίχτηκε.

Όλοι εξελίχθηκαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έγιναν όλοι οι οργανισμοί άνθρωποι κάποια στιγμή.

Τι πατούσες ρε άνθρωπε? :laugh1: Ενδεικτικά τα έχουν βάλει αυτά τα σκίτσα για να συμβολίσουν το κάθε είδος.

Ναι αλλά πατούσες είναι :P
0 .

Επιστροφή σε “Θετικές Επιστήμες”