Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Μαρ 2023, 17:54

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
bizeli έγραψε:Εν τω μεταξύ άκουγα στις ειδήσεις κάτι συνδικαλιστές (τέσπα δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς) και τους ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι "καλά εσείς ως κλάδος δε διαμαρτυρηθήκατε για την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο;" και κάτι τέτοια.

Και απαντάει ο τύπος ότι κάθε απεργία/αποχή κρινόταν παράνομη και καταχρηστική και τους έσερναν στα δικαστήρια.
:o

Well ... well...well... κοίτα να δεις.
Κάπου την έχω ξανακούσει αυτή την τακτική.
https://www.esos.gr/arthra/74999/yp-pai ... on-apo-tin

Περι επιστολων των συνδικαλιστων που προειδοποιουσαν για ατυχημα
Μου εμαθε τα κολπα ο δικητης μου στην Λεσχη Αξιωματικων που υπηρετησα για καποιους μηνες ως μπαρμαν ο οποιος μου ανοιγοταν επειδη ειχα φερει εκπληκτικα οικονομικα αποτελεσματα και μετετρεψα πολυ γρηγορα την ζημια που παρελαβα σε κερδος

Μου λεει κοιτα να δεις για να εισαι καλυμμενος πρεπει να κανεις επιστολες και να προειδοποιεις ακομη και για το πιο απιθανο ενδεχομενο
Μου εδειξε λοιπον επιστολες τους στις οποιες πχ επισημανε στους ανωτερους του οτι επειδη η Λεσχη ειναι σε κεντρικο δρομο οτι μπορει να πατησει καποιον φανταρο αυτοκινητο οταν περασει απεναντι και ζητουσε να παρθουν μετρα μεχρι και να γινει ερογεφυρα στο κεντρο της πολης :D
Η πχ οτι μπορει απο χαλασμενα τροφιμα να παθουν ομαδικη δηλητηριαση και ζητουσε ποιοτικο ελεγχο για τα τροφιμα που αγοραζει η λεσχη δηλαδη στην ουσια ζητουσε εργαστηριο :D

Του λεω"Μα ειναι αδυνατον να γινουν αυτα"
Και η απαντηση ηταν"Σταρχιδια μου.Εγω ομως ειμαι καλυμμενος" :D

Μπράβο σου από το στόμα μου το πήρες, ακριβώς έτσι κάνουν οι κατσαρίδες του συνδικαλισμού και οι πολιτικάντηδες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Μαρ 2023, 17:56

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Περι εμπειριας
Οι υπολοιποι σταθμαρχες οταν μπηκαν σε υπηρεσια μπηκαν με διαφορετικο τροπο απο τον συγκεκριμενο σταθμαρχη;
Το σωματειο τους που εκανε αυτες τις περιβοητες επιστολες για ατυχημα για να φυλαξει τον κωλο του διαμαρτυρηθηκε ποτε για το ποσο γρηγορα μετα την ενταξη τους σε υπηρεσια τους αναθετουν καθηκοντα;

Μήπως στις προαγωγές παίρνει μέρος και το σωματείο;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 03 Μαρ 2023, 18:00

Ενδεχεται να εχουν λογο ναι
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Μαρ 2023, 18:08

pluton έγραψε:Μπράβο σου από το στόμα μου το πήρες, ακριβώς έτσι κάνουν οι κατσαρίδες του συνδικαλισμού και οι πολιτικάντηδες.

Ποιες κατσαρίδες του συνδικαλισμού ρε συ;
Παντού γίνεται αυτό. Μόνο τα έγγραφα έχουν κάποια νομική υπόσταση.
Και στη vodaphone να πάρεις τηλέφωνο θα ζητήσεις εγγράφως κάποια πράγματα.
Πώς θα γίνει δλδ; Θα στηριζόμαστε σε σούπα μούπες;

Λες και ανακαλύψατε την Αμερική κάνετε.
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 03 Μαρ 2023, 18:10

Το νήμα μετατράπηκε σε οικογενειακές ιστορίες μεταξύ πατέρα-μεντορα και γιού -μαθητευομενου
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Μαρ 2023, 18:11

Για πολλές χλέπες.

2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Μαρ 2023, 18:12

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ενδεχεται να εχουν λογο ναι

Αηντε να δούμε πως το αριστερό σωματείο δέχτηκε να βάλουν σταθμάρχη Λάρισας τον φορτοεκφορτωτή;

Ραν ταν πλαν λες να παίζει κανένα αριστερό ρουσφέτι; Αν υποψιαστωωωώ.

600adaf709bf3147c93a9680ea400789.jpg

Θα μου πεις και ο σταθμάρχης Θυμαριας πως γινηκε σταθμάρχης;

https://youtu.be/s-1A5In_mb0
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Μαρ 2023, 18:16

Νομίζω όλα τα όσκαρ στη Σαράφογλου
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Μαρ 2023, 18:35

εγω τι ειπα ή τι μας λεει η λογικη -οσο φταιει αυτος φταινε και αυτοι που τον τοποθετησαν χωρις καποιον εμπειρο διπλα του
δηλαδη ξήλωμα απο τα ποστα που διοριζουν καποιον το λιγοτερο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 03 Μαρ 2023, 19:02

Αν ισχυει αυτο (που δεν βλεπω τον λογο να μην ισχυει)
Το τσεκαρα ισχυει ,απλα ο κουμπαρος ειναι ο ΚΚ2

2 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”