δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με την ιστορια της βασιλικης δυναστειας στην ελλαδα αλλα
απο παντα γνωριζαμε και μαθαιναμε τα γεγονοτα απο την πλευρα της αριστερας και στο δρομο απο αφηγησεις
ή απο λιγοστα βιβλια αλλα αυτα ολα που μαθαιναμε σημερα αποκτουν μια αλλη διασταση που την φερνει ο χρονος
την ιστορικοτητα που αφαιρει την φλουδα και τα φτιασιδια
μαθαιναμε οτι η βασιλεια ηταν ενα παρασιτο στον κορμο της ελλαδος ενα τσιμπουρι που ρουφουσε το αιμα
των φτωχων και κατατρεγμενων ελληνων και οτι πλουτιζουν και πλουτισαν εις βαρος μας κλπ κλπ
ειναι κυριολεκτικα ενα ψεμα
πχ παλια πριν το 20 δεν υπηρχε ο ορος ή η εννοια δεξιου αριστερου αλλα βασιλικος και βαζελικος
και εδω και ενα αιωνα εχουμε σαν αιτια διχασμου το αριστερος δεξιος
και ενα απο τα πρωτα λαθη της βασιλειας επι οθων ηταν που εδωσαν την συνταγματικη αναθεωρηση του -δεν θυμαμαι
επρεπε απο τοτε να τους κοψει τον λαιμο ετσι θα κερδιζαμε μια σταθεροτητα για τα μετεπειτα χρονια
γιατι δεν επροκειτο για δημοκρατιες κλπ αλλα για πολεμο συμμοριτων με το καλυμμα της δημοκρατιας για προσωπικους
λογους που ειχαν να κανουν μονο με το κερδος
Προτείνω στον μητσοτάκη μετά απο τόσο λαϊκό προσκύνημα στον έκπτωτο μονάρχη
-
nemo
- Supreme poster

Re: Προτείνω στον μητσοτάκη μετά απο τόσο λαϊκό προσκύνημα στον έκπτωτο μονάρχη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

nemo έγραψε:δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με την ιστορια της βασιλικης δυναστειας στην ελλαδα αλλα
απο παντα γνωριζαμε και μαθαιναμε τα γεγονοτα απο την πλευρα της αριστερας και στο δρομο απο αφηγησεις
ή απο λιγοστα βιβλια αλλα αυτα ολα που μαθαιναμε σημερα αποκτουν μια αλλη διασταση που την φερνει ο χρονος
την ιστορικοτητα που αφαιρει την φλουδα και τα φτιασιδια
μαθαιναμε οτι η βασιλεια ηταν ενα παρασιτο στον κορμο της ελλαδος ενα τσιμπουρι που ρουφουσε το αιμα
των φτωχων και κατατρεγμενων ελληνων και οτι πλουτιζουν και πλουτισαν εις βαρος μας κλπ κλπ
ειναι κυριολεκτικα ενα ψεμα
πχ παλια πριν το 20 δεν υπηρχε ο ορος ή η εννοια δεξιου αριστερου αλλα βασιλικος και βαζελικος
και εδω και ενα αιωνα εχουμε σαν αιτια διχασμου το αριστερος δεξιος
και ενα απο τα πρωτα λαθη της βασιλειας επι οθων ηταν που εδωσαν την συνταγματικη αναθεωρηση του -δεν θυμαμαι
επρεπε απο τοτε να τους κοψει τον λαιμο ετσι θα κερδιζαμε μια σταθεροτητα για τα μετεπειτα χρονια
γιατι δεν επροκειτο για δημοκρατιες κλπ αλλα για πολεμο συμμοριτων με το καλυμμα της δημοκρατιας για προσωπικους
λογους που ειχαν να κανουν μονο με το κερδος
OK, θες Γερμανούς για ηγέτες των Ελλήνων, δεν θεωρείς Έλληνες άξιους γι αυτό τον ρόλο. Δεν βλέπω κάτι κακό.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
vallon
- Supreme poster

λοβοτομή η μόνη λύση
και μετά πέταμα του ανύπαρκτου εγκεφάλου σε χωματερή, μην μολύνουμε τον αστικό ιστό με λύματα
και μετά πέταμα του ανύπαρκτου εγκεφάλου σε χωματερή, μην μολύνουμε τον αστικό ιστό με λύματα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

Το βάζω έτσι για να υπάρχει, μη πέσετε από τα σύννεφα κάποια στιγμή.
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «…Ο κόσμος, τόσο απογοητευμένος θα είναι τα χρόνια εκείνα απ΄ τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί όλους. Θα ζητήσουν να φύγουν όλοι οι πολιτικοί και να έρθει ο βασιλιάς. Και ο βασιλιάς δε θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού»!
(Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 364, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία).
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «…Ο κόσμος, τόσο απογοητευμένος θα είναι τα χρόνια εκείνα απ΄ τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί όλους. Θα ζητήσουν να φύγουν όλοι οι πολιτικοί και να έρθει ο βασιλιάς. Και ο βασιλιάς δε θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού»!
(Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 364, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Το πρώην βασιλεύς των Ελλήνων είναι το επαναστατικό όνομα, όπως λέμε καπετάν Γιώτης.
Το κατά κόσμο επίθετο του είναι Χριστιανός.
Δουλεύεστε γμτ μου, αυτά είναι .... καλά μου ταλεγαν οι γονείς μου: ,, Παιδάκι μου, άνθρωπος αγράμματος ξύλο απελεκητο,,
Nα τον γράψουν ως Χριστιανό, μουσουλμάνο ή όπως αλλιώς είναι το κανονικό του όνομα. Το ''βασιλεύς των ελλήνων'' δεν είναι επίθετο.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Εγώ λέω για όλους εσάς τους (κρυφο)βασιλόφρονες που κάθεστε και ξερογλείφεστε. Ένας θεός ξέρει γιατί (???).
Κάπως πρέπει να μονιμοποιηθεί η κόρη που δουλεύει με σύμβαση....

0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:b izeli έγραψε:Εγώ λέω για όλους εσάς τους (κρυφο)βασιλόφρονες που κάθεστε και ξερογλείφεστε. Ένας θεός ξέρει γιατί (???).
Κάπως πρέπει να μονιμοποιηθεί η κόρη που δουλεύει με σύμβαση....
Ρε ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να βάλει ταγάρι στον ώμο και να κάνει αποκόλληση... Αν περιμένει από τον εξόριστο βασιλέα Παύλο Β σωθηκαμε.Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
bizeli
- Moderator

Perseus1966 έγραψε:bizeli έγραψε:Δεν έγινε.
Φυλαξη αστυνομιες σουλουπωμα ,ολα εις τα πληρωσαμε
Ας κάνουμε τα στραβά μάτια για αυτό.
Ας πούμε ότι εξυπηρετούσε πρακτικούς σκοπούς.

0 .
-
bizeli
- Moderator

pluton έγραψε:Το βάζω έτσι για να υπάρχει, μη πέσετε από τα σύννεφα κάποια στιγμή.
FB_IMG_1674138032458.jpg
Α και άγιο παισιο βάλαμε στο πρόγραμμα.
Όσο πάει γίνεται καλύτερο
Πιο μεσαίωνας δε γίνεται.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

bizeli έγραψε:pluton έγραψε:Το βάζω έτσι για να υπάρχει, μη πέσετε από τα σύννεφα κάποια στιγμή.
FB_IMG_1674138032458.jpg
Α και άγιο παισιο βάλαμε στο πρόγραμμα.
Όσο πάει γίνεται καλύτερο
![]()
Πιο μεσαίωνας δε γίνεται.
Τι να κάνουμε εμείς είμαστε μεσαίωνας, ζήστε εσείς στον λαμπρο εικοστό πρώτο αιώνα, που είναι όλα τόσο φωτεινά και υπέρλαμπρα.
Το βιβλίο που έχω εγώ, τότε ένας τόμος υπήρχε φαίνεται ότι μετά βγήκε και δεύτερος τόμος του κου ΝΙΚ ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ εκδόσεις ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑ Β ΕΚΔΟΣΗ είναι του 2005....
Αυτά τα πράγματα δεν λέχθηκαν και πολύ περισσότερο δεν γράφτηκαν επ ευκαιρία...
Εγώ το έβαλα, κάτσε να δούμε, αλλά αν συμβούν αυτά που είπε ο Άγιος Παΐσιος, δεν θα μπορεί να πει κανείς ότι σιγά τώρα αυτά ήταν αναμενόμενα, διότι και τώρα εξωπραγματικό φαίνεται.... Πάντως τα βιβλία αυτά είναι συλλογή πραγμάτων που άκουσε ο Α και ο Β για αυτό ο συγγραφέας βάζει ονοματεπώνυμο και διεύθυνση.
Στα βιβλία που εγώ διάβασα δεν βρήκα τρεις διηγήσεις που άκουσα προσωπικά, κατά την επίσκεψη μου στον Άγιο.
0 .