Πρόταση για δημιουργία μαζικού πολιτικού φορέα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Πρόταση για δημιουργία μαζικού πολιτικού φορέα

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Ιούλ 2017, 10:00

Λαχουρένιος έγραψε:Η δραστηριοτητα σου ειναι να διαφημιζεις τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορω να πω τουλ. κανεις κατι σχετικο με το κανονικο (?) (αν και αμφιβαλλω αν ειχες οντως ποτε) επαγγελμα σου.

Οταν σε εχω πιασει να λες ψεματα πολλακις στο παρελθον, θα μουν χαζος να πιστεψω τα ψεματα που λες τωρα.

Βασικα αυτο που δυσκολευεσαι να πιστεψεις ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι πετυχημενοι γυρω σου, αν θυμαμαι καλα ο Oldjedi εκτος των αλλων χρηματισε και δημαρχος αλλα ειναι σεμνος και δεν το λεει...

Ουτε κι εγω μολογαω ευκολα τη δουλεια μου εκτος κι αν μου τα κανουν τσουρεκια...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2017, 10:12

Αρίστος έγραψε:Βασικα αυτο που δυσκολευεσαι να πιστεψεις ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι πετυχημενοι γυρω σου, αν θυμαμαι καλα ο Oldjedi εκτος των αλλων χρηματισε και δημαρχος αλλα ειναι σεμνος και δεν το λεει...

Ουτε κι εγω μολογαω ευκολα τη δουλεια μου εκτος κι αν μου τα κανουν τσουρεκια...

.

Με την υποστηριξη της ΝΔουλας.
Μεγαλο κατορθωμα, HRWAS.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Ιούλ 2017, 10:14

Λαχουρενιε πιστευω πως για να σαι τοσο υστερικα αγενης προς συνομιλητες σου θα εισαι κι αγαμητος, σωστα τα λεω;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2017, 10:32

Kανεις λαθος, απλως αντιπαθω τα κομματοσκυλα οπως κανει το ιδιο και μεγαλη μεριδα του πληθυσμου.

Αλλα οντας κομματοσκυλο ο ιδιος, εχεις αλλες αξιες (ο θεος να τις κανει αξιες δηλαδη) και ισως να μην καταλαβαινεις ειλικρινα γιατι το να γλειφεις κομματα για να ανελιχθεις ειναι κατι αποτροπαιο και γλοιωδες.

Για αυτο δεν ειναι τυχαιο οτι τα μελη των πολιτικων κομματων και νεολαιων κανουν παρεα σχεδον αποκλειστικα μεταξυ τους. Η κοινωνια τους φτυνει με τον τροπο της.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 15 Ιούλ 2017, 10:34

Όχι μόνο ξυπνητζήδες, αλλά και επιτυχημένος επιχειρηματίας + πολιτικός τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όσο πάει γίνεται και καλύτερο :D

Μετά πως να μην καταρρεύσει η Ελλάδα :sgrat:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2017, 10:37

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Όχι μόνο ξυπνητζήδες, αλλά και επιτυχημένος επιχειρηματίας + πολιτικός τοπικής αυτοδιοίκησης.

10.000.000 ξυπνητζηδες, αλλα η κοινωνια σαν συνολο ηλιθια οπως αποδειχθηκε περιτρανα

Κοιτα να δεις κατι μυστηρια :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2017, 10:44

Ενα αγαπημενο μου τραγουδι ελεγε

Κανω μουσικη και οχι σχεσεις δημοσιες
Για αυτο ανομοιες ειναι οι πορειες μας οι ιδεες μας
Οι συναυλιες μας και σιγουρα οι παρεες μας

Δεν εχω κατι κοινο με γλειφτες, σαν τροπο ζωης, σκεψης, παρεων.
Ουτε καν με μελη αριστερων οργανωσεων γιατι και αυτοι αν και τιμιοι σε γενικες γραμμες κανουν δημοσιες σχεσεις για ψηφαλακια.
Δεν μπορεσα ποτε να πιασω στενο φιλο καποιον κνιτη ή μελος αλλης οργανωσης.

Για μελη ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν το συζητω, εκει μιλαμε για λερες, απατεωνες, γλειφτες, ρεταλια. Μονο με το συναφι τους μπορουν να κανουν χωριο.

Την ΧΑ δεν την αναφερω γιατι εκει μιλαμε για καθαρο υποκοσμο (και οι ΝΔΠΑΣΟΚΣΥΡΙΖΑιοι υποκοσμος ειναι αλλα πιο κυριλε..) οχι για κομμα.

Οποτε αγαπητε Αριστο δεν ειναι προσωπικο ουτε θεμα αγαμιας. Αλλο δρομο ακολουθεις εσυ, αλλο εγω. Δε θα με πεισεις οτι εχεις καθαρο κουτελο γιατι εχω γνωρισει πολλα τυπακια σαν εσενα και δε θα γινω βλακας στα ''γεραματα''.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 15 Ιούλ 2017, 11:22

Αρίστος έγραψε:

Βασικα αυτο που δυσκολευεσαι να πιστεψεις ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι πετυχημενοι γυρω σου, αν θυμαμαι καλα ο Oldjedi εκτος των αλλων χρηματισε και δημαρχος αλλα ειναι σεμνος και δεν το λεει...

.

:)

Καλημερα ... Οχι Αριστο , λαθος κανεις , δεν διατελεσα ποτε δημαρχος ... Εκλεγμενος συνδικαλιστης υπηρξα , επι ΠΑ(τ)ΣΟΚ , τοτε που η ΝΔ ξεκινουσε την ΔΑΚΕ ...
Αλλα τους εφτυσα , οταν θεωρησαν πως επρεπε να υπακουσουν χωρις κανενα αντιλογο σε εντολη που ειχε ερθει απο τον Μητσοτακη και η οποια ηταν λαθος και αφορουσε καποια θεματα διεκδικησεων που περιλαμβανονταν σε μια ανακοινωση ...Αντεδρασα , βγηκα στην εδρα και τους τα αναλυσα γιατι ειναι λαθος και μετα τους παρατησα ...
Φερεφωνο , σαν τον Λαχουρ , δεν γινομαι ...

Ειδες που στα ελεγα ;; Οταν εγραψα πως αρχισα να δουλευω επι χουντας , αλλαξε το τροπαρι ... δεν εγλειψα την ΝΔουλα , αλλα την χουντα ...
Κατα τον Λαχουρ , ολοι , οσοι αρχισαν να δουλευουν επι χουντας , εγλειψαν την χουντα ... Οσοι αρχισαν να δουλευουν μετα την χουντα , εγλειψαν την ΝΔουλα η το ΠΑ(τ)ΣΟΚ ...
Κατα την λογικη του , ΟΛΟΙ καποιον εγλειψαν ... Φυσικα δεν καταλαβαινει οτι αυτο περιλαμβανει και τον ιδιον , ο οποιος φυσικα και δεν τολμαει να πει τι δουλεια κανει ... Προφανως διοριστηκε με γλειψιμο σε καποια εταιρια και σκοτωνει την ωρα του , γραφοντας στο φορουμ ...υποκρινομενος πως "δουλευει" ...

Ξερεις πιο ειναι το παραξενο ;; Τοτε στην διαρκεια της μεταπολιτευσης , παρατηρουσα στην ΔΕΗ πως αυξανοταν η δυναμη των αριστερων σωματειων ...και αναρωτιομουνα ... Που βρεθηκαν τοσοι αριστεροι στην ΔΕΗ , τοσο ξαφνικα ;;Η απαντηση μου δωθηκε απο ΔΕΗτζηδες συναδελφους ... ΟΛΟΙ αυτοι ειχαν προσληφθει επι χουντας ...και τα συνδικατα απεκτεισαν δυναμη , καθως η ΝΔουλα συνεχισε να προσλαμβανει αριστερους ...

Ολα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τα καθυστερημενα κουμμουνια ...

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 15 Ιούλ 2017, 11:29

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Όχι μόνο ξυπνητζήδες, αλλά και επιτυχημένος επιχειρηματίας + πολιτικός τοπικής αυτοδιοίκησης.

:)

Σωστα ...
Αλλα αυτοι που ΔΕΝ ειναι ξυπνητζηδες και αυτοι που ΔΕΝ θελουν να ασχοληθουν με τα κοινα , ειναι απασχολημενοι σε αλλα πραγματα και αφηνουν το πεδιο ελευθερο για τους διαφορους ξυπνητζηδες και επιτυχημενους επιχειρηματιες ...
Τι να κανουμε ;; Ας προσεχουν ...
Καλυτερα ακομα , ας ερθουν αυτοι στα πραγματα να δουμε την αξια τους ...

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 15 Ιούλ 2017, 11:34

Μετά τις διευκρινήσεις, ανασκευάζω:
Όχι μόνο ξυπνητζήδες, αλλά και επιτυχημένος επιχειρηματίας + συνδικαλιστής.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”