Αρίστος έγραψε:
Βασικα αυτο που δυσκολευεσαι να πιστεψεις ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι πετυχημενοι γυρω σου, αν θυμαμαι καλα ο Oldjedi εκτος των αλλων χρηματισε και δημαρχος αλλα ειναι σεμνος και δεν το λεει...
Ουτε κι εγω μολογαω ευκολα τη δουλεια μου εκτος κι αν μου τα κανουν τσουρεκια...
.
Καλημερα ... Οχι Αριστο , λαθος κανεις , δεν διατελεσα ποτε δημαρχος ... Εκλεγμενος συνδικαλιστης υπηρξα , επι ΠΑ(τ)ΣΟΚ , τοτε που η ΝΔ ξεκινουσε την ΔΑΚΕ ...
Αλλα τους εφτυσα , οταν θεωρησαν πως επρεπε να υπακουσουν χωρις κανενα αντιλογο σε εντολη που ειχε ερθει απο τον Μητσοτακη και η οποια ηταν λαθος και αφορουσε καποια θεματα διεκδικησεων που περιλαμβανονταν σε μια ανακοινωση ...Αντεδρασα , βγηκα στην εδρα και τους τα αναλυσα γιατι ειναι λαθος και μετα τους παρατησα ...
Φερεφωνο , σαν τον Λαχουρ , δεν γινομαι ...
Ειδες που στα ελεγα ;; Οταν εγραψα πως αρχισα να δουλευω επι χουντας , αλλαξε το τροπαρι ... δεν εγλειψα την ΝΔουλα , αλλα την χουντα ...
Κατα τον Λαχουρ , ολοι , οσοι αρχισαν να δουλευουν επι χουντας , εγλειψαν την χουντα ... Οσοι αρχισαν να δουλευουν μετα την χουντα , εγλειψαν την ΝΔουλα η το ΠΑ(τ)ΣΟΚ ...
Κατα την λογικη του , ΟΛΟΙ καποιον εγλειψαν ... Φυσικα δεν καταλαβαινει οτι αυτο περιλαμβανει και τον ιδιον , ο οποιος φυσικα και δεν τολμαει να πει τι δουλεια κανει ... Προφανως διοριστηκε με γλειψιμο σε καποια εταιρια και σκοτωνει την ωρα του , γραφοντας στο φορουμ ...υποκρινομενος πως "δουλευει" ...
Ξερεις πιο ειναι το παραξενο ;; Τοτε στην διαρκεια της μεταπολιτευσης , παρατηρουσα στην ΔΕΗ πως αυξανοταν η δυναμη των αριστερων σωματειων ...και αναρωτιομουνα ... Που βρεθηκαν τοσοι αριστεροι στην ΔΕΗ , τοσο ξαφνικα ;;Η απαντηση μου δωθηκε απο ΔΕΗτζηδες συναδελφους ... ΟΛΟΙ αυτοι ειχαν προσληφθει επι χουντας ...και τα συνδικατα απεκτεισαν δυναμη , καθως η ΝΔουλα συνεχισε να προσλαμβανει αριστερους ...
Ολα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τα καθυστερημενα κουμμουνια ...

Ολντ