Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Μαρ 2023, 16:25

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:Εσύ δηλαδή δεν έχεις εμμονή με την αξιολογοτατη υπουργό κα Κεραμεως;

Όχι, αναφέρομαι σε αυτήν μόνο όπου κολλάει στο θέμα.
Το ότι κάποιος σας κολλάει στον τοίχο με επιχειρήματα και σας χαλάει τη σούπα δε σημαίνει ότι έχει εμμονή.
Μπορείς απλά να παραδεχθείς ότι δέχθηκες τον αντίλογο από κει που δεν τον περίμενες... αλλά όχι ότι έχω εμμονή.
Και επ' ευκαιρίας εγκατέλειψες τη συζήτηση στο νήμα περί αξιολόγησης. Δε σε είδα να γυρνάς εκεί γύρω μετά τις δικές μου παρεμβάσεις.

Τέσπα. Άστο. Βγαίνουμε εκτός θέματος τώρα.

Να το δω σε πρώτη ευκαιρία, να το δω.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
migisukhoi
Rookie poster
Rookie poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό migisukhoi » 03 Μαρ 2023, 16:48

Η δεξιά και οι ψηφοφόροι της ευθύνονται.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Μαρ 2023, 17:09

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:Εσύ δηλαδή δεν έχεις εμμονή με την αξιολογοτατη υπουργό κα Κεραμεως;

Όχι, αναφέρομαι σε αυτήν μόνο όπου κολλάει στο θέμα.
Το ότι κάποιος σας κολλάει στον τοίχο με επιχειρήματα και σας χαλάει τη σούπα δε σημαίνει ότι έχει εμμονή.
Μπορείς απλά να παραδεχθείς ότι δέχθηκες τον αντίλογο από κει που δεν τον περίμενες... αλλά όχι ότι έχω εμμονή.
Και επ' ευκαιρίας εγκατέλειψες τη συζήτηση στο νήμα περί αξιολόγησης. Δε σε είδα να γυρνάς εκεί γύρω μετά τις δικές μου παρεμβάσεις.

Τέσπα. Άστο. Βγαίνουμε εκτός θέματος τώρα.

Σωστά, επί του θεματος στην Τουρκία μέρα νύχτα μιλούν για τον Κώστα Καραμανλή.

Μα τόσο πολύ εντύπωση τους έκανε; :ligouri: Οι παραιτήσεις υπουργών στην Ελλάδα είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. :sealed:

Τους έκανε εντύπωση που βγήκε ο Κούλης και ζήτησε συγνώμη...

Τουρκία: «Παραιτήσου, όπως ο Καραμανλής στην Ελλάδα».

Αχ ρε Τόσκα που είσαι που δεν μπορούσες να βρεις κάποιο λάθος να καταλογίσεις στον εαυτό σου.

https://youtu.be/K4Y5vkYsX0E

Να η διαφορά της αριστεράς από την δεξιά.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Μαρ 2023, 17:23

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:«Όταν κάνουμε κυκλοφορία, δεν βάζουμε έναν άπειρο άνθρωπο, γιατί όλη η κυκλοφορία και η ευστροφία που έχει κάποιος άνθρωπος όταν κάνει την κυκλοφορία βασίζονται στην πείρα. Δεν μπορείς να βάλεις έναν άνθρωπο τριάντα ημερών, που (μόλις) έχει τελειώσει την εκπαίδευσή του και έχει αναλάβει. Δεν το διακινδυνεύεις αυτό».

Παιδιά μη λέμε μαλακίες.
Έμπειρος, άπειρος. Σε όλους θα μπορούσε να συμβεί. Είτε με μικρότερες πιθανότητες είτε με μεγαλύτερες.
Το θέμα είναι να εκμηδενίζονται αυτές.

Τώρα εντάξει τι να πούμε; Και αυτός ο άνθρωπος και η οικογένειά του έχει καταστραφεί.
Σίγουρα θα σκέφτεται τώρα να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω.
Από μια απλή μαλακία.
Σε πιάνει τρέλα.

οχι μπιζελι σε αυτο κανεις λαθος και πρεπει να το καταλαβεις σε μερικα επαγγελματα χρειαζεται μια αλφα εμπειρια
ασχετα με την εκπαιδευση ...ενα που μου ερχεται στο νου ειναι ο πιλοτος ή ο χειρουργος εδω εχουμε εναν σταθμαρχη
που ρυθμίζει την κυκλοφορια εκατονταδων ανθρωπων δηλ δεν εχουμε να κανουμε με εναν ασθενη ή 200 επιβατες
σε ενα αεροπλανο αλλα με εκατονταδες ή χιλιαδες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 03 Μαρ 2023, 17:29

Περι εμπειριας
Οι υπολοιποι σταθμαρχες οταν μπηκαν σε υπηρεσια μπηκαν με διαφορετικο τροπο απο τον συγκεκριμενο σταθμαρχη;
Το σωματειο τους που εκανε αυτες τις περιβοητες επιστολες για ατυχημα για να φυλαξει τον κωλο του διαμαρτυρηθηκε ποτε για το ποσο γρηγορα μετα την ενταξη τους σε υπηρεσια τους αναθετουν καθηκοντα;
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Μαρ 2023, 17:34

pluton έγραψε:Να το δω σε πρώτη ευκαιρία, να το δω.

Καλά άστο τώρα. Περσινά ξινά σταφύλια. Κι εγώ βαριέμαι τώρα να ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια.
Απλά θέλω να σου πω ... εξαφανίστηκες από κάποιο σημείο και μετά.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 03 Μαρ 2023, 17:38

bizeli έγραψε:Εν τω μεταξύ άκουγα στις ειδήσεις κάτι συνδικαλιστές (τέσπα δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς) και τους ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι "καλά εσείς ως κλάδος δε διαμαρτυρηθήκατε για την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο;" και κάτι τέτοια.

Και απαντάει ο τύπος ότι κάθε απεργία/αποχή κρινόταν παράνομη και καταχρηστική και τους έσερναν στα δικαστήρια.
:o

Well ... well...well... κοίτα να δεις.
Κάπου την έχω ξανακούσει αυτή την τακτική.
https://www.esos.gr/arthra/74999/yp-pai ... on-apo-tin

Περι επιστολων των συνδικαλιστων που προειδοποιουσαν για ατυχημα
Μου εμαθε τα κολπα ο δικητης μου στην Λεσχη Αξιωματικων που υπηρετησα για καποιους μηνες ως μπαρμαν ο οποιος μου ανοιγοταν επειδη ειχα φερει εκπληκτικα οικονομικα αποτελεσματα και μετετρεψα πολυ γρηγορα την ζημια που παρελαβα σε κερδος

Μου λεει κοιτα να δεις για να εισαι καλυμμενος πρεπει να κανεις επιστολες και να προειδοποιεις ακομη και για το πιο απιθανο ενδεχομενο
Μου εδειξε λοιπον επιστολες τους στις οποιες πχ επισημανε στους ανωτερους του οτι επειδη η Λεσχη ειναι σε κεντρικο δρομο οτι μπορει να πατησει καποιον φανταρο αυτοκινητο οταν περασει απεναντι και ζητουσε να παρθουν μετρα μεχρι και να γινει ερογεφυρα στο κεντρο της πολης :D
Η πχ οτι μπορει απο χαλασμενα τροφιμα να παθουν ομαδικη δηλητηριαση και ζητουσε ποιοτικο ελεγχο για τα τροφιμα που αγοραζει η λεσχη δηλαδη στην ουσια ζητουσε εργαστηριο :D

Του λεω"Μα ειναι αδυνατον να γινουν αυτα"
Και η απαντηση ηταν"Σταρχιδια μου.Εγω ομως ειμαι καλυμμενος" :D
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Μαρ 2023, 17:39

"Από το τέλος του... 2020 δεν μπαίνω σε τρένο", λέει ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Την άποψη ότι αν εξακολουθούσε να υπάρχει το κέντρο δευτεροβάθμιου ελέγχου κυκλοφορίας των τρένων που λειτουργούσε μέχρι τα τέλη του 2020 στο κέντρο της Αθήνας, "δεν υπήρχε περίπτωση να μην προλάβουμε λάθος σταθμάρχη", εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας και Κυκλοφορίας Αμαξοστοιχιών ΤΡΑΙΝΟΣΕ και πρώην μέλος της Επιτροπής Ερευνών Χρήστος Ρετσινάς.

"Μέχρι το τέλος του ‘20 υπήρχε ένα κέντρο παρακολούθησης κυκλοφορίας, δευτεροβάθμιος έλεγχος – ο πρώτος είναι ο Σταθμάρχης – στην [οδό] Καρόλου. Σήμερα δεν υπάρχει. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην προλάβουμε λάθος σταθμάρχη, ελέγχαμε την κυκλοφορία των τρένων σε όλη την Ελλάδα", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρετσινάς, προσθέτοντας ότι αν "δεν υπάρχει το κέντρο [κυκλοφορίας], πάμε στα τυφλά με βάση το λάθος ή το σωστό του όποιου σταθμάρχη".

Ερωτώμενος αν, στην περίπτωση που ήταν υπουργός, θα επέτρεπε στα τρένα να ξαναμπούν στις ράγες με το υπάρχον πλαίσιο, ο κ. Ρετσινάς απάντησε με ένα εμφατικό "όχι" λέγοντας πως "πρώτα να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν". Συμπλήρωσε πως από τα τέλη του 2020 δεν μπαίνει σε τρένο.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Μαρ 2023, 17:40

nemo έγραψε:οχι μπιζελι σε αυτο κανεις λαθος και πρεπει να το καταλαβεις σε μερικα επαγγελματα χρειαζεται μια αλφα εμπειρια
ασχετα με την εκπαιδευση ...ενα που μου ερχεται στο νου ειναι ο πιλοτος ή ο χειρουργος εδω εχουμε εναν σταθμαρχη
που ρυθμίζει την κυκλοφορια εκατονταδων ανθρωπων δηλ δεν εχουμε να κανουμε με εναν ασθενη ή 200 επιβατες
σε ενα αεροπλανο αλλα με εκατονταδες ή χιλιαδες

Δεν λέω αυτό βρε φίλε μου. Προφανώς και παίζει ρόλο η εμπειρία.
Αλλά ακόμα και στον πιο έμπειρο μπορεί να συμβεί το ανθρώπινο λάθος.
Είτε από κούραση, είτε από αφηρημάδα είτε από ξεχασιά είτε ... είτε ... είτε...
Μια στιγμή θέλει. Ένα μυαλό έχεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Μαρ 2023, 17:46

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Περι επιστολων των συνδικαλιστων που προειδοποιουσαν για ατυχημα
Μου εμαθε τα κολπα ο δικητης μου στην Λεσχη Αξιωματικων που υπηρετησα για καποιους μηνες ως μπαρμαν ο οποιος μου ανοιγοταν επειδη ειχα φερει εκπληκτικα οικονομικα αποτελεσματα και μετετρεψα πολυ γρηγορα την ζημια που παρελαβα σε κερδος

Μου λεει κοιτα να δεις για να εισαι καλυμμενος πρεπει να κανεις επιστολες και να προειδοποιεις ακομη και για το πιο απιθανο ενδεχομενο
Μου εδειξε λοιπον επιστολες τους στις οποιες πχ επισημανε στους ανωτερους του οτι επειδη η Λεσχη ειναι σε κεντρικο δρομο οτι μπορει να πατησει καποιον φανταρο αυτοκινητο οταν περασει απεναντι και ζητουσε να παρθουν μετρα μεχρι και να γινει ερογεφυρα στο κεντρο της πολης :D
Η πχ οτι μπορει απο χαλασμενα τροφιμα να παθουν ομαδικη δηλητηριαση και ζητουσε ποιοτικο ελεγχο για τα τροφιμα που αγοραζει η λεσχη δηλαδη στην ουσια ζητουσε εργαστηριο :D

Του λεω"Μα ειναι αδυνατον να γινουν αυτα"
Και η απαντηση ηταν"Σταρχιδια μου.Εγω ομως ειμαι καλυμμενος" :D

Έτσι είναι ναι. Δεν λες κάτι καινούριο. Παντού γίνεται αυτό.
Και για να έχουν όλοι τον γκώλο τους καλυμμένο (κυρίως) και για αποποίηση ευθυνών αλλά και γιατί είναι το μοναδικό μέσο να έχεις αποδεικτά στοιχεία ότι εσύ πίεσες καταστάσεις ειδικά όταν κάτι δεν περνά από το χέρι σου.
Το θέμα όμως είναι να μην μένουμε μόνο στην ανταλλαγή εγγράφων αλλά κάποιος επιτέλους να παίρνει την ΕΥΘΥΝΗ στα χέρια του.
Αλλά θέλει κάκαλα για αυτό.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”