Σε ποιό ETF κάνετε αποταμίευση;

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Σε ποιό ETF κάνετε αποταμίευση;

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 23 Μαρ 2026, 21:35

Eυχαριστούμε τον ΠΟΤΟΥΣ που μας επιτρέπει τις τελευταίες ημέρες να αγοράζουμε ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μάιος 2026, 22:21

STOXX 600 και χρυσός κάτω, ο S&P 500 πετάει, απλά γράφει στο πουλί του τις γεωστρατηγικές κρίσεις, ρώσοι, κινέζοι, βραζιλιάνοι, λιβεριανοί, τα ρίχνουν όλα εκεί, σαν πεινασμένοι ως το καλύτερο στοίχημα για την περιουσία τους.

Εγώ όμως, ως ευρωενωσιακός βράχος, θα επιμείνω φασούλι το φασούλι, τμηματικά (20% της συνολικής μηνιαίας αποταμίευσης (10% Xetra-Gold, 70%, S&P 500)) στον STOXX 600, ποντάροντας εν μέρει στο μπούμινγκ της ΕΕ μετά την λήξη του ουκρανικού και γενικότερα στην προσαρμογή στις νέες συνθήκες. ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΕΥΡΩ μεσο-μακροπρόθεσμα :enamorado:

Εννοείται δεν ακουμπάω Emerging Markets κλπ απάτες.

Θα σας δω στα μέσα της επόμενης δεκαετίας αγάπες, ήδη είμαι 40% επάνω (με περιοδικά ups & downs τα οποία δεν με αγγίζουν ως μακροχρόνιο επενδυτή-μέρμηγκα) και ο πληθωρισμός, οι ακρίβειες και ο κερντοσκοπίες απλά με τα αερίζουν :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mixaliss » Χθες, 23:26

Προέλλην έγραψε:STOXX 600 και χρυσός κάτω, ο S&P 500 πετάει, απλά γράφει στο πουλί του τις γεωστρατηγικές κρίσεις, ρώσοι, κινέζοι, βραζιλιάνοι, λιβεριανοί, τα ρίχνουν όλα εκεί, σαν πεινασμένοι ως το καλύτερο στοίχημα για την περιουσία τους.

Εγώ όμως, ως ευρωενωσιακός βράχος, θα επιμείνω φασούλι το φασούλι, τμηματικά (20% της συνολικής μηνιαίας αποταμίευσης (10% Xetra-Gold, 70%, S&P 500)) στον STOXX 600, ποντάροντας εν μέρει στο μπούμινγκ της ΕΕ μετά την λήξη του ουκρανικού και γενικότερα στην προσαρμογή στις νέες συνθήκες. ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΕΥΡΩ μεσο-μακροπρόθεσμα :enamorado:

Εννοείται δεν ακουμπάω Emerging Markets κλπ απάτες.

Θα σας δω στα μέσα της επόμενης δεκαετίας αγάπες, ήδη είμαι 40% επάνω (με περιοδικά ups & downs τα οποία δεν με αγγίζουν ως μακροχρόνιο επενδυτή-μέρμηγκα) και ο πληθωρισμός, οι ακρίβειες και ο κερντοσκοπίες απλά με τα αερίζουν :D

Θα μπορούσες να τριμάρεις τον χρυσό στο 5%. Επίσης πρέπει να πεις πόσο % είσαι σε cash.
0 .

Επιστροφή σε “Οικονομία”