NEXT TOP MODEL: Το δημόσιο Bullying, που είναι αόρατο με γυμνό μάτι μέλους του ΕΣΡ

Κοινωνικά θέματα.
Στύγιος

Re: NEXT TOP MODEL: Το δημόσιο Bullying, που είναι αόρατο με γυμνό μάτι μέλους του ΕΣΡ

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 02 Οκτ 2018, 20:14

Λαχουρένιος έγραψε:Μεχρι πριν 10 χρονια αν καποιος εκανε τατου τον εβλεπαν σαν πρεζακια. Τωρα κανει ο καθε φλωρουμπας.

Έχει σιχαθεί το μάτι μου να βλέπει θέλοντας και μη, πολλά είναι και αντιαισθητικά,δεν είναι μόδα πλέον, μλκία είναι :lengua:
2 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: NEXT TOP MODEL: Το δημόσιο Bullying, που είναι αόρατο με γυμνό μάτι μέλους του ΕΣΡ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Οκτ 2018, 21:34

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Μεχρι πριν 10 χρονια αν καποιος εκανε τατου τον εβλεπαν σαν πρεζακια. Τωρα κανει ο καθε φλωρουμπας.

Έχει σιχαθεί το μάτι μου να βλέπει θέλοντας και μη, πολλά είναι και αντιαισθητικά,δεν είναι μόδα πλέον, μλκία είναι :lengua:

Το τατου παει πακετο με συγκεκριμενη αισθητικη και ''ιδεολογια''. Οταν το κανει το καθε κοριτσακι και ο καθε σκυλας το αποτελεσμα ειναι αντιστοιχο ;)
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 02 Οκτ 2018, 22:13

μίστερ μαξ έγραψε:Ντάξει, συμφωνώ με την κριτική στην αρχική ανάρτηση, αλλά διαφωνώ πως το ΕΣΡ πρέπει να προστατεύει την ηθική τάξη ή να έχει οποιονδήποτε ρόλο γενικά. Γενικά, οι προστάτες κανουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Δηλαδή, ας πούμε θεωρείς ότι αντί για κινούμενα σχέδια τα πρωϊνά του Σαββάτου (που βλέπουν και τα νήπια) θα έπρεπε να έχουν την ελευθερία να βάζουν πορνό; :hmmm
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 14 Οκτ 2018, 16:43

καποιοι νομιζαν οτι επειδη χχχ μια βουλγαρα με 20 ευρω, οι βουλγαρες ηταν μπιπ.....τωρα καταλαβαν οτι δεν τιθεται θεμα εθνικοτητος αλλα θεμα ποσο ευκολα και γρηγορα θελει καποιος να βγαλει λεφτα.
εγω ξερω μονο 3 τροπους για γρηγορο χρημα: πορνεια, ναρκωτικα, οπλα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Οκτ 2018, 07:29

denplirono έγραψε:εγω ξερω μονο 3 τροπους για γρηγορο χρημα: πορνεια, ναρκωτικα, οπλα

Υπάρχει και το λαθρεμπόριο (καυσίμων, ποτών, τσιγάρων κλπ) και η απάτη, το εθνικό επάγγελμα των ΕΛς. :yesyes:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 15 Οκτ 2018, 08:50

υπάρχουν και τα μπιτκοινς και μπλοκτσεηνς!
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 20 Οκτ 2018, 14:29

'71 έγραψε:Το τι θέλει ο κόσμος να βλέπει είναι λίγο σχετικό.Ειδικά όταν όλα τα αντίστοιχα προγράμματα είναι παραλλαγές των αμερικάνικων προσαρμοσμένων στην εγχώρια κατάσταση.
Ἔ, ναί. Καὶ νὰ νομίζουν οἱ ἐγχώριοι θεατὲς ὅτι ὑπάρχουν
καὶ χειρότεροι ἀπὸ τοὺς ἴδιους. Ὁπότε ἀγαλλιοῦν.
Ἔτσι καὶ βγεῖς ὅμως στὴν Ἀθήνα μιὰ βόλτα, θὰ φρίξεις μὲ
τὸ κιτσαριό, φυσικό τε καὶ πρόσθετο.
74 χρόνια ζῶ, τόσην ἀηδία δὲν τὴν ἔχω ξαναζήσει.
Εἴτε πρόκειται γιὰ τὰ 3/4 ποὺ εἶναι ἀλλοδαποί, εἴτε γιὰ τὸ 1/4
ποὺ εἶναι οἱ Ἕλληνες, τὸ σύνολο δηλαδὴ τῶν κατοίκων αὐτοῦ
τοῦ τόπου, τὰ 4/4.
0 .
https://www......com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
* Ἠθοποιοί εἴμαστε, ὅ,τι πιό ἀέρινο, φίλε!

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 20 Οκτ 2018, 15:58

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε:
'71 έγραψε:Το τι θέλει ο κόσμος να βλέπει είναι λίγο σχετικό.Ειδικά όταν όλα τα αντίστοιχα προγράμματα είναι παραλλαγές των αμερικάνικων προσαρμοσμένων στην εγχώρια κατάσταση.
Ἔ, ναί. Καὶ νὰ νομίζουν οἱ ἐγχώριοι θεατὲς ὅτι ὑπάρχουν
καὶ χειρότεροι ἀπὸ τοὺς ἴδιους. Ὁπότε ἀγαλλιοῦν.
Ἔτσι καὶ βγεῖς ὅμως στὴν Ἀθήνα μιὰ βόλτα, θὰ φρίξεις μὲ
τὸ κιτσαριό, φυσικό τε καὶ πρόσθετο.
74 χρόνια ζῶ, τόσην ἀηδία δὲν τὴν ἔχω ξαναζήσει.
Εἴτε πρόκειται γιὰ τὰ 3/4 ποὺ εἶναι ἀλλοδαποί, εἴτε γιὰ τὸ 1/4
ποὺ εἶναι οἱ Ἕλληνες, τὸ σύνολο δηλαδὴ τῶν κατοίκων αὐτοῦ
τοῦ τόπου, τὰ 4/4.

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω,ότι για μεγάλο μέρος των κατοίκων της η Αθήνα είναι μια άσχημη και καταθλιπτική πόλη.Γνωρίζω και αρκετούς όμως που είναι βολεμένοι με λεφτά και υγιείς που τη βρίσκουν μια χαρά.Δυστυχώς σε αυτό θα με βρεις σύμφωνο,και εγώ υποφέρω ψυχικά από τη ζωή μου σ'αυτήν.Ίσως μια μέρα καταφέρω να το αλλάξω και εσύ το ίδιο.Και στα 74 είσαι ένας ώριμος νέος,μην το ξεχνάς.
0 .

Ρεαλιστής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ρεαλιστής » 25 Φεβ 2019, 15:13

Όταν το διαφημιστικό σποτ δείχνει γυναίκες ντυμένες πολεμίστριες - τοξότριες, να γυρίζουν η μία στην άλλη τα τόξα και να αλληλο-συμαδεύονται, ξυπνάει στη φαντασία του άνδρα τον αυνανισμό του catfight.

0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Φεβ 2019, 15:37

Ρεαλιστής έγραψε:Όταν το διαφημιστικό σποτ δείχνει γυναίκες ντυμένες πολεμίστριες - τοξότριες, να γυρίζουν η μία στην άλλη τα τόξα και να αλληλο-συμαδεύονται, ξυπνάει στη φαντασία του άνδρα τον αυνανισμό του catfight.

κοίτα ρε
ούτε μια τσόντα δεν μπορούμε να δούμε εδώ μέσα
:laugh1:
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”