Τί συμβαίνει όταν μπάτσοι πάνε να πουλήσουν μαγκιά...

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Re: Τί συμβαίνει όταν μπάτσοι πάνε να πουλήσουν μαγκιά...

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 30 Σεπ 2018, 12:58

ВладимирВладимирович έγραψε:Γενικως η Ρωσια ειναι ετη φωτος μπροστα σε ο τι αφορα τα δικαιωματα των πολιτων και τη νομικη τους υπερασπιση. Αυτα που συμβαινουν στην Ελλαδα διαβαζεται από δω σαν καποιο αντιουτοπικο φανταστικο βιβλιο.

Γαμάς εύκολα εκεί ή μια απ' τα ίδια;;
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Σεπ 2018, 13:02

Καταγγελω προβοκάτσια και δηλωνω αθωος!
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 30 Σεπ 2018, 13:16

Στύγιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Μονο στις μπανανιες, σε πολιτισμενες χωρες ο πολιτης εχει τα δικαιώματα του

Χωρίς ζώνη και μιλούσε στο κινητό το μπατσόνι ( δεν αποκλείεται να ήταν και πιωμένος εν ώρα υπηρεσίας) , καλά έκανε και του "την είπε" :yesyes:

Εδώ θα είχαμε τραμπουκισμούς και : "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε".

Στην Ελλάδα θα σε έπαιρναν 100% μέσα. Αν είχες βύσμα κανέναν μεγαλοδικηγόρο, πολιτικό, επιχειρηματία, θα σου ζητούσαν συγγνώμη, διαφορετικά αν δεν ψάρωνες στο τμήμα, θα σε φόρτωναν με προσβολή, αντίσταση κατά της αρχής, κλπ.

Κατά τα άλλα, ο μέσος ΕΛ μπαμπουϊνος σκίζει τα βρακιά του για τα γκουλάγκς και την ΒΚορέα.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Σεπ 2018, 17:14

Oχι απλα σκιζει τα βρακια του αλλα πολλοι καβλωνουν με την μπατσοκρατια αλλα τους ξυνιζει η KGB και ο ''ολοκληρωτιζμοζ''
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 14 Οκτ 2018, 16:33

ВладимирВладимирович έγραψε:Πλακα-πλακα αλλα στην Ρωσια πολιτης εχει περισσοτερα δικαιώματα απο τι στην Ελλαδα. Π.χ. συνταγματικα δεν μπορει να του αφαιρεθει κανενα περιουσιακο στοιχειο χωρις αποφαση δικαστηριου. Δηλαδη αυτα τα πραγματα με κατάσχεσεις λογαριασμων απο την εφορια ή με πλειστηριασμούς, στην Ρωσια ειναι αδυνατον να συμβει.

να γινω ρωσσος τοτε να δανειστω καμια 1 μυρριο ευρα σε ρουβλια να τα φαω σε γουστα και οταν ερθει η ωρα να πλερωκω να λεω οτι δεν εχω λεφτα αλλα εχω δικαιωματα :D
ελλας το μεγαλειο σου
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 17 Οκτ 2018, 17:07

Adminović έγραψε:....σε ταξιτζή που συμπτωματικά τυχαίνει να είναι και δικηγόρος.... :D

Εν συντομία: ένας οδηγός ταξί της Ούμπερ, που είναι δικηγόρος και δουλεύει παράλληλα και ως ταξιτζής, έτυχε -χωρις φυσικά να το γνωρίζει- να μεταφέρει με το ταξί κάποιους που κατηγορούνται για εμποριο ναρκωτικών. Τους σταματούν οι μπάτσοι και συλλαμβάνουν τους επιβάτες. Τότε ο ένας από αυτούς βλέπει την κάμερα που έχει στο αμάξι ο ταξιτζής και απαιτεί από αυτόν να την κλείσει. Αυτός λέει ότι είναι νόμιμο να καταγράφει μπάτσους εν ώρα καθήκοντος και αυτοί του πουλάνε παραμύθι για δήθεν "νέο νόμο" που απαγορεύει να καταγράφεις μπάτσους και ότι θα τον πάνε μπουζού. Πού να ήξεραν ότι ο ταξιτζής είναι και δικηγόρος.... :giggle02: :giggle02:

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΦΑΛΕΣ!! :xex4:

Ο τύπος τη γλίτωσε πολύ φθηνά. Όχι για το θέμα της κάμερας αλλά για τις δηλώσεις που έκανε στους αστυνομικούς.
Για παράδειγμα όταν λέει "εγώ απλά παίρνω πελάτες, δεν ξέρω τίποτα για ναρκωτικά κλπ.", ο αστυνομικός του απαντά "ποιος μίλησε για ναρκωτικά. Είπα εγώ τέτοιο πράγμα;".
Αυτό από μόνο του έχει στείλει κόσμο στη φυλακή.
Χαρακτηριστικά, δείχνω ένα βίντεο του youtube που ονομάζεται dont' talk to the police. Είναι μία σειρά διαλέξεων ενός νομικού, παρουσία ενός πρώην ανακριτή της ασφάλειας που εξηγούν ότι τέτοιες περιπτώσεις συνιστούν "ομολογία" και δεν μπορούν ποτέ να σου κάνουν κάτι καλό.
Ο ταξιτζής του βίντεο ήταν ιδιαίτερα απρόσεκτος στη συζήτηση, νομίζοντας ότι έχει το "πάνω χέρι" λόγω των θεωρητικών του γνώσεων. Όμως, όπως θα δει κάποιος στο βίντεο που καταθέτω, η πολλή εξυπνάδα βλάπτει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σε ανάλογες περιπτώσεις, καλό είναι να μην συζητάς καθόλου με την αστυνομία σε οποιαδήποτε αναφορά που μπορεί να σχετίζεται με το θέμα που δημιουργήθηκε, αλλά να καλείς κατευθείαν το δικηγόρο σου. Απαντάς σε ερωτήματα που αφορούν την ταυτοποίησή σου (ποιος είσαι, πού μένεις κλπ) και ζητάς το δικηγόρο σου σε κάθε άλλο ερώτημα, ακολουθώντας τις όποιες υποδείξεις/εντολές του αστυνομικού.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”