Για φορολογική δήλωση
-
Στύγιος
Re: Για φορολογική δήλωση
Τέλος η ανοχή , ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑ,διότι οι μαλάκες εν τέλει τα πληρώνουμε. Οδοντίατρος δηλώνει εισόδημα... 7.000 ,ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ... 20 δις η φοροδιαφυγή κάθε χρόνο απ' τους γαμημένους ελεύθερους επαγγελματίες 

0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Πω ρε μλκ τι ρουφ που εισαι
Γαμήσι και ξύλο ανελέητο σε κάθε προδότη φοροφυγά.
0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Πω ρε μλκ τι ρουφ που εισαι
Αρχίστε και οι υπόλοποι ,να μάθουν τα λαμόγια να εφαρμόζουν τον νόμο .
0 .
-
Στύγιος
Σήμερα που πήγα να πάρω καφέ το πρωί,"@" ανθύπας μπήκε μπροστά μου παραβιάζοντας τη σειρά και φυσικά τον "γάμησα" φραστικά και βαθμολογικά,επίσης δεν πήρε καφέ.
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Εγώ πήρα επιστροφή που ισοσταθμίζει την πέουτσα που έφαγα από ΕΦΚΑ (την οποία και πλήρωσα ντάγκα-ντάγκα μπας και παίξει επιστροφή και απ' οτι φαίνεται καλά έκανα). Θα μου βγάλουν την πίστη για να μου τα δώσουν, αλλά δε βαριέσαι. Τελευταία χρονιά, του χρόνου στα παπάρια μου, είμαι και τυπικά υπάλληλος πλέον (γιατί ε.ε. δεν ήμουν και ποτέ...), ας μην πάρω κι ας είμαι χαμηλόμισθος. Ούτε απ' έξω δεν θέλω να περνάω από ΔΟΥ. Για τον ΟΑΕΕ δεν το συζητάω, στην πρώτη αναμπουμπούλα που πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα, ανεβαίνω για να κόψω ένα λαρύγγι μιας μανταμίτσας στον ΟΑΕΕ Λάρισας...
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
vallon
- Supreme poster

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
hades
- Basic poster

Στύγιος έγραψε:Τέλος η ανοχή , ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑ,διότι οι μαλάκες εν τέλει τα πληρώνουμε. Οδοντίατρος δηλώνει εισόδημα... 7.000 ,ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ... 20 δις η φοροδιαφυγή κάθε χρόνο απ' τους γαμημένους ελεύθερους επαγγελματίες
μισθωτός είμαι και με έχει σκίσει η φορολογία .Και τώρα πονάει και περισσότερο μια και μπήκε και παιδί στην μέση με όλα τα έξοδα ανεβασμένα .
Πάντως δεν κυνηγάω να παίρνω αποδείξεις από εε αν δεν θέλουν να κόψουν. Τους έχει γαμήσει και αυτούς πολύ άσχημα όλο το φορολογικό πλαίσιο με τις μεγάλες προκαταβολές και άλλα.
0 .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Στύγιος
hades έγραψε:Στύγιος έγραψε:Τέλος η ανοχή , ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑ,διότι οι μαλάκες εν τέλει τα πληρώνουμε. Οδοντίατρος δηλώνει εισόδημα... 7.000 ,ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ... 20 δις η φοροδιαφυγή κάθε χρόνο απ' τους γαμημένους ελεύθερους επαγγελματίες
μισθωτός είμαι και με έχει σκίσει η φορολογία .Και τώρα πονάει και περισσότερο μια και μπήκε και παιδί στην μέση με όλα τα έξοδα ανεβασμένα .
Πάντως δεν κυνηγάω να παίρνω αποδείξεις από εε αν δεν θέλουν να κόψουν. Τους έχει γαμήσει και αυτούς πολύ άσχημα όλο το φορολογικό πλαίσιο με τις μεγάλες προκαταβολές και άλλα.
Μόνο 20 γαμημένα δις φοροδιαφυγή
Κωλοέλληνες ,σιγά μη γίνετε άνθρωποι...
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

itteithe έγραψε:Εγώ πήρα επιστροφή που ισοσταθμίζει την πέουτσα που έφαγα από ΕΦΚΑ (την οποία και πλήρωσα ντάγκα-ντάγκα μπας και παίξει επιστροφή και απ' οτι φαίνεται καλά έκανα). Θα μου βγάλουν την πίστη για να μου τα δώσουν, αλλά δε βαριέσαι. Τελευταία χρονιά, του χρόνου στα παπάρια μου, είμαι και τυπικά υπάλληλος πλέον (γιατί ε.ε. δεν ήμουν και ποτέ...), ας μην πάρω κι ας είμαι χαμηλόμισθος. Ούτε απ' έξω δεν θέλω να περνάω από ΔΟΥ. Για τον ΟΑΕΕ δεν το συζητάω, στην πρώτη αναμπουμπούλα που πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα, ανεβαίνω για να κόψω ένα λαρύγγι μιας μανταμίτσας στον ΟΑΕΕ Λάρισας...
Πως την βγαζεις με 700 καθαρα και με οικογενεια ρε φιλε? Ρητορικη ερωτηση
.gif)
0 .