τα κουλούρια πιο σπάνια είναι

Λαχουρένιος έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Μέγα όργι, εψήφισα όχι. Μεθοδεύω επαναπάτριση τα επόμενα χρόνια και θέλω να σε βρω στις επάλξεις
Ισχυει οτι ειναι για τον πουτσο εξω?

asevastos έγραψε:αμφιταλαντευτηκα λιγο, πηγα να ψηφισω να φυγεις, αλλα μετα σκεφτηκα οτι εχεις παιδια και αυτα δεν φταινε σε τιποτα, και ψηφισα να μεινεις.

Διάδοχος έγραψε:Οργι, πρώτα βρίσκεις την δουλειά έξω και μετά φεύγεις. Κανόνας.

Διάδοχος έγραψε:Οργι, πρώτα βρίσκεις την δουλειά έξω και μετά φεύγεις. Κανόνας.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:asevastos έγραψε:αμφιταλαντευτηκα λιγο, πηγα να ψηφισω να φυγεις, αλλα μετα σκεφτηκα οτι εχεις παιδια και αυτα δεν φταινε σε τιποτα, και ψηφισα να μεινεις.
Μα, τα παιδιά είναι ο πιο σοβαρός λόγος για να φύγει!

Οργισμένος έγραψε:Ακου να δεις φιλε.
Ειμαι ΔΥ με πτυχιουχο συζυγο που εργαζεται στον ΙΤ. Εχω πτυχια και μεταπτυχιακο.
Εχω ομως και τρια παιδια, και καποια δανειακια. Αλλα περα απο αυτα , περα απο το οικονομικο ζορι, βλεπω οτι δεν υπαρχει εδω προοπτικη ουτε για μενα ουτε ομως για τα παιδια μου.
Οι απολαβες μου θα αυξηθουν ελαχιστα με το περασμα του χρονου, το ιδιο και τη συζυγου. επαγγελματικα το μελλον των παιδιων μου διαγραφεται πολυ δυσκολο.
Αυτο που ειδα στη σουηδια ειναι οτι μπορει να μην ειναι ο παραδεισος των εητιζ-ναηντιζ αλλα Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ δεν συγκρινεται με αυτη της ελλαδας. Δεν υπαρχει αγχος, δεν υπαρχει στρες , δεν υπαρχει μαυριλα. Αυτο ειναι το κυριο πλεονεκτημα.
Και επισης παρατηρησα οτι μεγαλο ρολο στις απολαβες εργασιας παιζουν τα πτυχια. Πιστευω οτι αν και αρχικα θα δυσκολευτω, ειδικα οσο αναφορα τα παιδια μου, συντομα δλδ μεσα σε 1 χρονακι θα ευχαριστω τον τρισμεγιστο Δια που εγκατασταθηκα στους Υπερβορειους.
Βεβαια συναισθηματικα ειναι δυσκολο να αποχωριστεις την πατριδα αλλα δεν παει αλλο. δλδ εχω εξοργισθει με αυτα που βιωνω καθημερινα εδω και πολλα χρονια.
Τα αλλα περι ηλιου-καιρου-συννεφιας κτλ τα αποδεχομαι αλλα τα θεωρω πολυ μικρά...
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Όχι, ρε γιατί; γμ είναι! Αλλά για κάθε πράμα υπάρχει αρχή και τέλος. Κοντεύω να κλείσω 15ετία!
Οργισμένος έγραψε:Στύγιος έγραψε:Έμενα ο μακαρίτης ο θείος μου μού είχε προτείνει δουλειά στα 25 μου ως διαχειριστή σ' ένα απ' τα εστιατόρια του στη Σουηδία.Δεν το σκέφτηκα πολύ , τον ευχαρίστησα και αρνήθηκα.
Δουλεια με φαγητο ειναι πολυ δεσμευτικη γιαυτο και απασχολουνται σε αυτη απτυχιωτοι σχετικα μεταναστες , βλεπε παλαιοτερα ελληνες , και αραβες στο παρον.