να φύγετε να πάτε αλλού ⌁

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Re: να φύγετε να πάτε αλλού ⌁

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 16 Μάιος 2018, 22:21

Άμα φύγετε εγώ θα μείνω. Δεν θα ξέρουν και τη γλώσσα μου οι τριγύρω θα λέω ότι γουστάρω.
Άρχοντας.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Lord Snow
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Lord Snow » 18 Μάιος 2018, 17:10

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Σίγουρα η ενσωμάτωση των ανθρώπων που ήλθαν την τελευταία 20ετια κυρίως από Αλβανία ,έδωσε φιλί ζωής σε πάρα πολλά μέρη της Ελληνικής επαρχίας ,αλλά δεν ήταν αρκετό

Σωστα, δεν αρκει να εχεις τον Αλβανο να σκαβει το χωραφι μαυρα, πρεπει να σου καθεται και καλο φυλλο ή ζαρια. Απο την αλλη, τουλαχιστον καλυψαμε την ελλειψη νευροχειρουργων.
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 18 Μάιος 2018, 17:34

Spark έγραψε:με ενδιαφέρει να ακούσω προτάσεις για λύση του προσφυγικού προβλήματος που έχει η ελλάδα.
μεχρι τωρα δεν εχω διαβάσει κάποιον να γράφει τι να κάνουμε, την πρόταση του.
τι να κάνουμε με τους πρόσφυγες;
είναι καλή η πολιτική της κυβέρνησης;
τι είναι καλύτερο;

διαλογη.

οποιος αποδεχεται το δυτικο τροπο ζωης και ερχεται εδω για να γλυτωσει, να δουλεψει, να προκοψει εναρμονιζομενος με τον τοπο μας, καλοδεχουμενος.

οποιος θελει απλως να περασει για να παει καπου αλλου, ας βρει αλλο δρομο.

οποιος θελει να κατσικωθει εκμεταλλευομενος τη φιλοξενια μας, αλλα χωρις να αφησει πισω του το φανατισμο, το ισλαμ, και οτι αλλη μουρλια κουβαλαει, φουσκι.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 18 Μάιος 2018, 18:07

asevastos έγραψε:διαλογη.

οποιος αποδεχεται το δυτικο τροπο ζωης και ερχεται εδω για να γλυτωσει, να δουλεψει, να προκοψει εναρμονιζομενος με τον τοπο μας, καλοδεχουμενος.

οποιος θελει να κατσικωθει εκμεταλλευομενος τη φιλοξενια μας, αλλα χωρις να αφησει πισω του το φανατισμο, το ισλαμ, και οτι αλλη μουρλια κουβαλαει, φουσκι.

διαλογή μπορεις να κάνεις πχ στα όσπρια, στα λάχανα κα.
με τους πρόσφυγες που δεν ξέρουν που θέλουν να πάνε, που τους απειλούν και τους ληστεύουν για να τους βαλουν σε λέμβους και τους στέλνουν στο αιγαίο στην ελλάδα,,
με τι κριτίρια να τους διαλέξεις; θα πει κανεις απο αυτούς πως ειναι πονηρός και έχει κακό σκοπό;
οι περισσότεροι απο αυτούς θα κανουν παράνομες, ανήθικες και εγκληματικές ενέργειες για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
όπως τους λήστεψαν όταν θα μπορέσουν θα ληστέψουν, όπως τους χτύπησαν όταν θα μπορέσουν θα χτυπήσουν. αυτά τα κάνουν οι έλληνες σε έλληνες, δεν θα τα κάνουν οι μετανάστες;
0 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 18 Μάιος 2018, 19:06

Spark έγραψε:
asevastos έγραψε:διαλογη.

διαλογή μπορεις να κάνεις πχ στα όσπρια, στα λάχανα κα.
με τους πρόσφυγες που δεν ξέρουν που θέλουν να πάνε, που τους απειλούν και τους ληστεύουν για να τους βαλουν σε λέμβους και τους στέλνουν στο αιγαίο στην ελλάδα,,
με τι κριτίρια να τους διαλέξεις; θα πει κανεις απο αυτούς πως ειναι πονηρός και έχει κακό σκοπό;
οι περισσότεροι απο αυτούς θα κανουν παράνομες, ανήθικες και εγκληματικές ενέργειες για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
όπως τους λήστεψαν όταν θα μπορέσουν θα ληστέψουν, όπως τους χτύπησαν όταν θα μπορέσουν θα χτυπήσουν. αυτά τα κάνουν οι έλληνες σε έλληνες, δεν θα τα κάνουν οι μετανάστες;

αυτα δεν τα κανουν ΟΛΟΙ οι ελληνες, προφανως ουτε ολοι οι μεταναστες. δεν θα ειχα καμμια αντιρηση να πανε στο γερο - διαολο και ολοι οι ελληνες που τα κανουν.
δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ευκολο να τους διαλεξεις. ειπα οτι πρεπει να γινει.

πρωτο ξεδιαλεγμα μπορει να γινει ευκολα, με τη θρησκεια τους. τους κερνας μια μπριζολαρα και 2 μπυρες, αν σου πουν οτι δεν θελουν γιατι ειναι χαραμ, στον αγυριστο. οσοι πιστευουν στα σοβαρα οτι υπαρχει ενας φανταστικος φιλος τους που θα τους τιμωρησει αναλογα με το τι σαβουριαζουν, δεν ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος, και ειναι εν δυναμη επικινδυνοι για τους κανονικους ανθρωπους. δεν εχουν καμμια θεση στον δυτικο κοσμο.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 18 Μάιος 2018, 19:54

asevastos έγραψε:πρωτο ξεδιαλεγμα μπορει να γινει ευκολα, με τη θρησκεια τους. τους κερνας μια μπριζολαρα και 2 μπυρες, αν σου πουν οτι δεν θελουν γιατι ειναι χαραμ, στον αγυριστο. οσοι πιστευουν στα σοβαρα οτι υπαρχει ενας φανταστικος φιλος τους που θα τους τιμωρησει αναλογα με το τι σαβουριαζουν, δεν ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος, και ειναι εν δυναμη επικινδυνοι για τους κανονικους ανθρωπους. δεν εχουν καμμια θεση στον δυτικο κοσμο.

με μπριζόλα και μπύρες :laugh1: όποιος δεν φάει τι τον κάνουμε;

γράφω και εγω την πρόταση μου που δεν ειναι σοβαρή :P
κάνω σκέψεις δικτατορικές, να τους πάμε σε έναν πλανήτη φαντάζομαι, τον πλανήτη ονόμασα Μακρό,
και έγραψα μια σελίδα σενάριο για τι θα γίνεται εκει, μέχρι και τους οικονομικούς πόρους υπολόγισα,
το έβαλα σε προσομοίωση σε η/υ.. είναι σενάριο φαντασίας...
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μάιος 2018, 21:33

ρε φιλε γιατι μας ταλαιπωρεις ; πηγαινε και καποια εκκλησια και γινε ενεργο μελος

εκει ολοι οι ανθρωποι ειναι ισιοι και καλοδεχουμενοι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Basic poster
Basic poster

Re: νὰ φύγετε νὰ πᾶτε ἀλλοῦ ⌁ Πάλι συνωστισμός;

Δημοσίευσηαπό ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 19 Μάιος 2018, 07:03

Γύπας έγραψε:Άμα φύγετε εγώ θα μείνω. Δεν θα ξέρουν και τη γλώσσα μου οι τριγύρω θα λέω ό,τι γουστάρω.
Άρχοντας.
Σκατένια ἑλληνικὰ ὅλοι λίγο-πολὺ (καὶ ποιοί δὲν) ξέρουν!...
Γειά σου, σκατάρχοντά τους!
0 .
https://www......com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
* Ἠθοποιοί εἴμαστε, ὅ,τι πιό ἀέρινο, φίλε!

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 21 Μάιος 2018, 22:15

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε:
Γύπας έγραψε:Άμα φύγετε εγώ θα μείνω. Δεν θα ξέρουν και τη γλώσσα μου οι τριγύρω θα λέω ό,τι γουστάρω.
Άρχοντας.
Σκατένια ἑλληνικὰ ὅλοι λίγο-πολὺ (καὶ ποιοί δὲν) ξέρουν!...
Γειά σου, σκατάρχοντά τους!

Καλή σου όρεξη.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Basic poster
Basic poster

Re: νὰ φύγετε, νὰ πᾶτε ἀλλοῦ ⌁ Πάλι συνωστισμός; Μὰ οὔτε χαζο-Ἕλληνες νἄσασταν πιά!...

Δημοσίευσηαπό ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 24 Μάιος 2018, 07:13

Μά, καὶ νἄθελα νὰ φάω, ὁ λιτοδίαιτος, θὰ μὲ κατασπάραζες,
πρὶν κἄν προλάβω, ἐσύ, Γύπα, κατὰ τὸ φυσικὸ συνήθειό σου,
- καθὼς μάλιστα θὰ μὲ θεωροῦσες (τί ἆλλο ἄραγε νὰ... κόβει
τὸ μυαλό σου;) καὶ ψοφῆμι!...

Εικόνα * Δὲς ποιός εἶμαι καὶ ποιός εἶσαι!
0 .
https://www......com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
* Ἠθοποιοί εἴμαστε, ὅ,τι πιό ἀέρινο, φίλε!

Επιστροφή σε “Κοινωνία”