pan έγραψε:. ακολουθούν επιγραφές στα ρώσικα τις οποίες δυστυχώς δεν μπορώ να μεταφέρω μέσω του πληκτρολογίου.
το βλέπουμε ότι είναι στα ρώσικα ρε μάστορα, γράψε τι λένε στα ελληνικά, τι πληκτρολόγιο μας λες

pan έγραψε:. ακολουθούν επιγραφές στα ρώσικα τις οποίες δυστυχώς δεν μπορώ να μεταφέρω μέσω του πληκτρολογίου.
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε: τα δικά μου γονίδια θα συνεχίσουν ενώ τα δικά σου όχι ,από καθαρά φυσική επιλογή του ισχυρότερου και ικανότερου

nemo έγραψε:τελικα αυτο που μας λειπει εντελως μα εντελως
ειναι ενα μνημειο ηλιθιοτητας του ελληνα
εκει μαλιστα να μεταφερω με φορτηγο στεφανια και ανθους

nemo έγραψε:τελικα αυτο που μας λειπει εντελως μα εντελως
ειναι ενα μνημειο ηλιθιοτητας του ελληνα
εκει μαλιστα να μεταφερω με φορτηγο στεφανια και ανθους

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Περίεργο γιστί εγώ που μιλάω με συναδέλφους απο Κίνα ή ανθρώπους που έζησαν στην πρώην ΕΣΣΔ δε μου αναφέρθηκαν σε ζυγό. Κατα τα άλλα είναι όπως ακριβώς τα περιγρσφεις για τους Αμερικάνους. Μπορώ άνετα να ταυτιστώ μαζί τους βάζοντας εσένα στο ατίστοιχο των Ελλήνων κόμμις με τη διαφορά ότι εσένα σου αρέσει. Οι pan του ντουνιά βάζουν λουλουδάκια στο σοβιετικό στρατιώτη , εσύ πρέπει να βάλεις λουλουδάκια στον Τρούμαν που σε έσωσε απ το να σε βάλουν οι κομμις να σπουδάσεις . Ο καθεις σε ότι ετάχθη.asevastos έγραψε:
οσοι εχουν βρεθει κατω απο τετοιο ζυγο, διαφωνουν.
και ναι, αυτους τους αμερικανους λεμε, που αφου ξεκωλιασαν τους ναζι, εριξαν ενα γερο στους γιαπωνεζους, και μετα ενα αργοσυρτο, χρονοβορο, αναιμακτο αλλα τελειωτικο πηδημα στους σοβιετικους, τους ελ κομμις τους ειχαν για τα προκαταρκτικα.
οσο για το μνημειο του τρουμαν, δε βλεπω λελουδακια απο τους παν ετουτου του ντουνια. να το πεταξουν ηθελαν, παρολο που οπως λες εκανε dp τους ναζι μαζι με το σταλιν. καμμια ευγνωμοσυνη.

Σταλινικο απολιθωμα έγραψε:Φιλε Μπετατζη ο τυπος αυτος σε ενα αλλο φορουμ ελεγε οτι ο πατερας του εγινε χιτης γιατι ενας καπετανιος του ΕΛΑΣ επαιρνε με το ετσι θελω καπνο απο το μαγαζι του και ξεσπαγε και στα γυναικοπαιδα της οικογενειας.Οποτε καταλαβαινεις πως ο Βαν Φλητ εσωσε τα τομαρια των δοσιλογων χιτων και ταγματασφαλιτων και γι αυτο τον ευγνωμονει.