Help! I want to be rich!

Οικονομικά θέματα.
libre

Re: Help! I want to be rich!

Δημοσίευσηαπό libre » 13 Μαρ 2015, 14:24

ksmyrn έγραψε: Τρια πραγματα θελει: συνεργατες, "υποδομη" και προβολη της υπηρεσιας για μαζικες-φθηνοτερες πωλησεις της υπηρεσιας. Λεφτα για επενδυση δεν εχω. Θελει ταυτοχρονη κινηση και στα τρια. Το ενα θα φερει το αλλο. Η προβολη θα φερει πελατεια=δουλεια, η δουλεια θα κανει να βρω συνεργατες που θα με ακουνε αφου θα βλεπουν κερδος,θα βρω και "υποδομη" αφου θα μπορω να την μισθωνω σε καλυτερη τιμη απο αλλους. Αυξηση των συνεργατων-"υποδομων" θα με διευκολυνη στην εξυπηρετηση παραγγελιων ωστε να προβαλλω και αλλο την υπηρεσια σε ακομα πιο πολλους.
Στο θεμα της προβολής έχω προβλημα κι εγώ. Τα social media βοηθάνε πολύ, αλλά πραγματικά δεν το χω.

Εδω και ενα χρονο παλευω με τον εαυτο μου να το τολμησω. Το δυσκολο ειναι επειδη θα εκτεθω αρκετα σε προσωπικο επιπεδο, ηδη ειμαι εκτεθημενος στον κλαδο μου. Αλλα εχω σχεδον πεισει τον εαυτο μου να το τολμησω σε μικρο μεγεθος, να δω πως θα παει και αν κατσει θα ερθει γρηγορα η καλπαζουσα αυξηση.
Σωστος. Σε μικρή κλίμακα και με υπολογισμένο ρίσκο.

Μπορει να σας φαινονται πολυ γενικα αλλα δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες.
Σεβαστον. Απλά θα λέμε γενικότητες κι εμεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Μαρ 2015, 14:51

Στο θεμα της προβολής έχω προβλημα κι εγώ. Τα social media βοηθάνε πολύ, αλλά πραγματικά δεν το χω.

Το ακριβώς αντίθετο είχα συμπεράνει ως τώρα πάντως.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 13 Μαρ 2015, 15:43

Kauldron έγραψε:

Τα κατέχω τα δημοσιοσχεσίτικα, χελώνε, αλλά είναι κατι που το κάνω με βαριά καρδιά, χωρίς κανένα παθος. Δεν είμαι και πολύ καλός σε αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Μαρ 2015, 18:56

libre έγραψε:
Kauldron έγραψε:

Τα κατέχω τα δημοσιοσχεσίτικα, χελώνε, αλλά είναι κατι που το κάνω με βαριά καρδιά, χωρίς κανένα παθος. Δεν είμαι και πολύ καλός σε αυτό.

Εντάξει, αυτό είναι έμφυτο.
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 13 Μαρ 2015, 20:06

άκυρο
0 .

ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 25 Αύγ 2015, 20:52

Ε, λοιπον, τροχοδρομηθηκαν καταστασεις :)
Μιλησα με συνεργατες, μικρη στην πραξη ανταποκριση. Στο ΘΑ καλοι ειναι. Εχω 2 "υποδομες" θα ξεκινησω με αυτες. Παραγγειλα τα απαραιτητα διαφημιστικα και καρτες στον γραφιστα. Απο Σεπτεμβρη ξεκινω καμπανια ενημερωσης. Τροποποιησα λιγο την υπηρεσια σε σχεση με αυτο που ειχα στο μυαλο μου εξ αρχης. Τωρα ειναι προς το καλυτερο. Εχω βαση για να στηριξω την υπηρεσια. Ειμαι αισιοδοξος, πολυ. Λιγο στην αρχη ειναι το δυσκολο να πετυχει με τους πρωτους πελατες, μετα θα το διαδωσουν παρα πολυ.
Ελπιζω μεχρι τα Χριστουγεννα να εχω αυξηση 10% του τζιρου, αν και στην ουσια το μεγαλυτερο μερος θα ειναι κερδος. Την περιοδο των Χριστουγεννων θα εχω πολλες "παραγγελιες". Τοτε πρεπει να ανταπεξελθω. Αν τα καταφερω η αυξηση θα ειναι πολυ μεγαλη και αποτομη. Αν παει καλα το συστημα το καλοκαιρι θα γινει μακελιο. Μαλλον θα καταλαβετε και ποιος ειμαι :D
Μπελαδες βαζω στο κεφαλι μου αλλα δεν μπορω να κρατηθω. Το βλεπω μπροστα μου και πρεπει να το τολμησω.
0 .

ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 18 Φεβ 2016, 21:43

Δεν θα γινω τελικα πλουσιος :-)
Δεν πηγαν τα πραγματα οπως ελπιζα, πολλες οι δυσκολιες, μικρη η υποστηριξη και διαφοροι αλλοι λογοι, σοβαροι και οχι τοσο, αποφασισα να ριξω πολυ τις ωρες δουλειας και ν ασχοληθω με το σπιτι μου.
Ειχα φτασει σε καλο κερδος αλλα τι να τα κανεις τα λεφτα αν δεν τα χαιρεσαι? Ουτε στο φορουμ δεν συμμετειχα, τοσο πολιτικο μακελιο γινοταν και εγω στον κοσμο μου ημουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 18 Φεβ 2016, 21:46

Λογικό Ελλάδα δεν θα γινόσουν ποτέ, όσο χρόνο και αν αφιέρωνες.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 19 Φεβ 2016, 01:24

ksmyrn έγραψε:Δεν θα γινω τελικα πλουσιος :-)
Δεν πηγαν τα πραγματα οπως ελπιζα, πολλες οι δυσκολιες, μικρη η υποστηριξη και διαφοροι αλλοι λογοι, σοβαροι και οχι τοσο, αποφασισα να ριξω πολυ τις ωρες δουλειας και ν ασχοληθω με το σπιτι μου.
Ειχα φτασει σε καλο κερδος αλλα τι να τα κανεις τα λεφτα αν δεν τα χαιρεσαι? Ουτε στο φορουμ δεν συμμετειχα, τοσο πολιτικο μακελιο γινοταν και εγω στον κοσμο μου ημουν.

Δεν πειράζει φίλτατε, θέληση και δύναμη να έχεις να συνεχίσεις και όλα θα πάρουν το δρόμο τους, είτε τελικά επανέλθει η κατάσταση στην πορεία που σχεδίαζες στην αρχή είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση, καλή συνέχεια!
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 19 Φεβ 2016, 01:29

Αγαπητέ Ksmyrn. Κάθισε μαζί μας και δεν θα χάσεις.
Εδώ θα βρείς τα πάντα. Ίντριγκα, πολιτική δολοπλοκία, σέξ, βία. Απ' όλα έχουμε.
0 .

Επιστροφή σε “Οικονομία”