Ένας κομμουνιστής μοιάζει με κροκόδειλο. Όταν ανοίγει το στόμα του δεν ξέρεις αν είναι για να χαμογελάσει ή να σε κατασπαράξει.
Ουίνστον Τσώρτσιλ
Φράσεις - Ομιλίες κλπ
-
Alexander the Great
- Rookie poster

-
Alexander the Great
- Rookie poster

Re: Φράσεις - Ομιλίες κλπ
Όλοι στην Ιταλία είναι 20 ετών, εμού συμπεριλαμβανομένου.
Benito Moussolini
Benito Moussolini
0 .
Εγω εκλεισα το .....gr
-
Alexander the Great
- Rookie poster

Συνέλαβα μερικούς που σχεδίαζαν να με δολοφονήσουν. Τους έφαγα προτού με φάνε…
(κυριολεκτικά…)
Idi Amin, Δικτάτορας της Ουγκάντα
(κυριολεκτικά…)
Idi Amin, Δικτάτορας της Ουγκάντα
0 .
Εγω εκλεισα το .....gr
-
Alexander the Great
- Rookie poster

Εσείς κερδίσατε τις εκλογές, εγώ όμως κέρδισα στην καταμέτρηση ψήφων.
Anastasio Somoza, Δικτάτορας της Νικαράγουα
Anastasio Somoza, Δικτάτορας της Νικαράγουα
1 .
Εγω εκλεισα το .....gr
-
Alexander the Great
- Rookie poster

-
Nostalgia
- Basic poster

Στο σπίτι του Βοναπάρτη μιλούσαμε Ελληνικά με τον πατέρα του Ναπολέοντα. Πρόγονος του Βοναπάρτη ανήκε στην γενιά των Στεφανοπούλων και έφερε το όνομα Καλόμερος, o οποίος μετανάστευσε από το Αιάκειον στην Τοσκάνη της Ιταλίας. Εκεί το όνομα Καλόμερος πήρε την ιταλική του μορφή και έγινε Buona Parte.
Laure Junot (το γενος Στεφανοπουλου), Duchess of Abrantès (απο τα απομνημονευματα της).
Laure Junot (το γενος Στεφανοπουλου), Duchess of Abrantès (απο τα απομνημονευματα της).
1 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
Nostalgia
- Basic poster

Μία άλλη περίπτωση αρκετά χαρακτηριστική είναι και η εξής: οι Στεφανόπουλοι – Κομνηνοί όταν μιλούν για τους Βοναπάρτες χρησιμοποιούν πάντοτε στο ιδίωμά τους το Ελληνικό επώνυμο Καλόμερος, Καλόμεροι ή Καλομεριανοί, αναλόγως των περιστάσεων, αν μιλούν για έναν ή για πολλούς.
Laure Junot, Duchess of Abrantès (απο τα απομνημονευματα της).
Laure Junot, Duchess of Abrantès (απο τα απομνημονευματα της).
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
Nostalgia
- Basic poster

Memoires sur l'éducation des jeunes Maniotes - Απομνημονεύματα περί της αγωγής των νέων Μανιατών
Η πρωτη εργασια του Ν. Βοναπαρτη
Η πρωτη εργασια του Ν. Βοναπαρτη
0 .
-
Nostalgia
- Basic poster

Μια πραγματικά ανεξάρτητη Ελλάδα είναι ένας παραλογισμός. Η Ελλάδα μπορεί να είναι είτε αγγλική είτε ρωσική, και επειδή δεν μπορεί να είναι ρωσική, είναι απαραίτητο να είναι αγγλική
Sir Edmond Lyons (1841)
Sir Edmond Lyons (1841)
0 .