Τελικά στα φορα 2 είδη ανδρών υπάρχουν.
Αυτοί που "χτυπάνε" γκόμενες και αυτοί που απλά τις "κοιτάζουν".
Γυναικείος Οργασμός
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Γυναικείος Οργασμός
Πέπυ35 έγραψε:Τελικά στα φορα 2 είδη ανδρών υπάρχουν.
μη με φωτογραφίζεις μωρή γιατί υπάρχουν και ζηλιάρηδες εδώ μέσα.
υγ. παρεμπιπτόντως, πέπυ έχεις πμ.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Διάδοχος
- Danchō

Ποιο είδος είναι καλύτερο;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Στύγιος
Υπάρχει και η 3η κατηγορία , οι "wasted", οι αδιάφοροι ,οι σε κατάσταση νιρβάνα , οι σε απόλυτη ευτυχία , οι "αλλούτεροι".
0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Παίδες δεν υπάρχει γυναικείος οργασμός. Η γυναίκα μου ποτέ δεν χύνει. Αλλά δεν είμαι και ο μόνος που το έχει παρατηρήσει.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Γύπας έγραψε:Παίδες δεν υπάρχει γυναικείος οργασμός. Η γυναίκα μου ποτέ δεν χύνει. Αλλά δεν είμαι και ο μόνος που το έχει παρατηρήσει.

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Γύπας έγραψε:Παίδες δεν υπάρχει γυναικείος οργασμός. Η γυναίκα μου ποτέ δεν χύνει. Αλλά δεν είμαι και ο μόνος που το έχει παρατηρήσει.
Offtopic.
Εδώ μιλάμε για βογγητά.
Βογγάει η γυναίκα σου όταν έχει οργασμό;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Σιγουρα το βαζεις στη σωστη τρυπα?

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Γύπας έγραψε:Παίδες δεν υπάρχει γυναικείος οργασμός. Η γυναίκα μου ποτέ δεν χύνει. Αλλά δεν είμαι και ο μόνος που το έχει παρατηρήσει.
Σιγουρα το βαζεις στη σωστη τρυπα?
δεν έχει σχέση η όποια τρύπα με τον γυναικείο οργασμό. και σε κάθε περίπτωση όσο πιο λάθος η τρύπα τόσο πιο ζόρικος ο οργασμός. με τις κατάλληλες και κατά περίπτωση εφαρμοζόμενες τεχνικές και εργαλεία βέβαια. πράγμα που κάνει το πουλί σας να παίζει τον τελευταίο ρόλο και σας δίνει τη δυνατότητα να το περιορίσετε μόνο στη χρήση αποβολής της υπερβάλλουσας μπύρας από τον οργανισμό.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Διάδοχος
- Danchō

Δεν υπάρχει γυναικείος οργασμός παρόμοιος με τον ανδρικό, δλδ αποβολή ποσότητας υγρού σπέρματος. Πρόκειται για διαφορετικό σύστημα, γυναικείο, τρέχα γύρευε.
Tα golden showers, τα peggings, τα rimmings και tossing the salads, επικρατούν σε σημαντικό βαθμό στην πορνοβιομηχανία, κάτι που αντικατοπτρίζει και την δημοτικότητά τους.
Ρεκ_ _μας έγραψε:χρήση αποβολής της υπερβάλλουσας μπύρας από τον οργανισμό.![]()
Tα golden showers, τα peggings, τα rimmings και tossing the salads, επικρατούν σε σημαντικό βαθμό στην πορνοβιομηχανία, κάτι που αντικατοπτρίζει και την δημοτικότητά τους.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»