Ειμαι χαμουτζης και νιωθω αδικημενος

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Ειμαι χαμουτζης και νιωθω αδικημενος

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Ιαν 2018, 18:17

vallon έγραψε:Προτείνω να αποσχιστεί ο Ωρωπός.........!!!!!!!!!!

Να βάλουμε σύνορα στους δρόμους που καταλήγουν σε αυτό το καταπληκτικό μέρος του κόσμου.
Θα τοποθετηθούν και διόδια για τους μη ντόπιους έτσι ώστε να σταματήσουν οι βλαχαραπάδες Αθηναίοι να μας βουλιάζουν τις παραλίες μας κάθε καλοκαίρι.
Εκείνοι δε που θα έχουν το θράσος να πληρώσουν τα διόδια και να κινηθούν προς τις παραλίες μας για να πλύνουν τα βρωμοπόδαρά, να πλακώσουν με τα βυζανιάρικά και να τρώνε κεφτεδάκια από ταπεράκια, θα καταδικάζονται σε καταναγκαστική εργασία καθαρίσματος των ακτών και πλαστικών σακουλιών.

Ψηφίστε με συμπολίτες Ωρωπιώτες
ο Γλέζος μπροστά μου θα ωχριά..

Μαυρογυαλούρος :LoL:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ειμαι χαμουτζης και νιωθω αδικημενος

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Ιαν 2018, 20:04

Freisinniger έγραψε:
vallon έγραψε:Προτείνω να αποσχιστεί ο Ωρωπός.........!!!!!!!!!!

Να βάλουμε σύνορα στους δρόμους που καταλήγουν σε αυτό το καταπληκτικό μέρος του κόσμου.
Θα τοποθετηθούν και διόδια για τους μη ντόπιους έτσι ώστε να σταματήσουν οι βλαχαραπάδες Αθηναίοι να μας βουλιάζουν τις παραλίες μας κάθε καλοκαίρι.
Εκείνοι δε που θα έχουν το θράσος να πληρώσουν τα διόδια και να κινηθούν προς τις παραλίες μας για να πλύνουν τα βρωμοπόδαρά, να πλακώσουν με τα βυζανιάρικά και να τρώνε κεφτεδάκια από ταπεράκια, θα καταδικάζονται σε καταναγκαστική εργασία καθαρίσματος των ακτών και πλαστικών σακουλιών.

Ψηφίστε με συμπολίτες Ωρωπιώτες
ο Γλέζος μπροστά μου θα ωχριά..

Μαυρογυαλούρος :LoL:

:laugh1:

γιατί ;;;

ο Γλέζος τι ήξερε από δημαρχία; εκτός από το να το παίζει βαρύμαγκας στις ταινίες της τουβού...!!!

Άρα

για να γίνεις πολιτικός το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο μπλαζέ υφάκι και μπόλικη φιγούρα
(τα δυο μεταπτυχιακά που έχω κάνει λέω να τα τυπώσω σε λαδόκολλα και να τυλίγουμε σουβλάκια
μόνο γι αυτό κάνουν..εδώ στο ελλάντα)
:laugh1: :yesyes:

Εικόνα

Εικόνα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”