Το πιο νόστιμο ψάρι

Συνταγές, αγαπημένα φαγητά, ποτά, ροφήματα κλπ.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Το πιο νόστιμο ψάρι

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Μαρ 2015, 08:43

Perseus έγραψε:καλα εκει δεν εχει ψαραδικα ?

όχι

που τα δικά μας, τρώμε τρελά φαγητά στην Ελλάδα
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 07 Μαρ 2015, 08:44

και τι δουλεια κανεις εκει εαν επιτρεπεται?
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Μαρ 2015, 21:00

Perseus έγραψε:ακομα θυμαμαι την τεραστια λαβιδα του γιατρου να μπαινει στο στομα μου να μου βγαλει το κοκκαλο ,πολυ δυσαρεστη εμπειρια οταν εισαι μικρο παιδι.

Το έχω πάθει μικρός κι εγώ. Τι νερό έπινα, τι ψωμί έτρωγα, είχε περάσει μισή μέρα και το κόκκαλο εκεί, με τρομερό πόνο. Πήγα στις πρώτες βοήθειες και ο γιατρός μου το έβγαλε με μια τσιμπίδα, το γαμημένο είχε καρφωθεί το μισό μέσα στην αμυγδαλή μου. Αυτό φυσικά δεν με εμπόδισε να ξαναφάω ψάρια, απλά με έκανε λίγο πιο προσεκτικό.

Μετράνιε έχει ψαράδικα ρε με φρέσκο ψάρι, απλά πρέπει να ψάξεις να τα βρείς γιατί είναι συνοικιακά. Εγώ ψωνίζω από ένα τούρκικο και ένα ρώσικο που το έχουν κάτι γιαγιάδες που μιλάνε μόνο ρώσικα, με παντομίμα συνεννοούμαι. Έχει και στα μεγάλα μάρκετς (πχ Kaufland, μέχρι και φρέσκο χταπόδι έχω βρει) και σε μερικα εμπορικά κέντρα έχει γερμανικά ψαράδικα. Φυσικά δεν έχουν τεράστια ποικιλία, αλλά έχουν φρέσκα ψάρια. Ενδιαφέρον έχει ότι οι τιμές δεν πάνε με το κιλό όπως στην Ελλάδα αλλά με τα 100 γρ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 07 Μαρ 2015, 21:06

Metranion έγραψε:

όχι

Ρε σεις, γιατί δεν κανονίζει η κυβέρνηση να πουλάει κάνα μπαρμπούνι εκεί στους βλαχοούννους σε πενταπλάσια τιμή; Κρα δεν θα κάνουν τα στραβόγιαννα; :sgrat:
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 07 Μαρ 2015, 21:09

διοτι δεν προκειται να απρουν ειναι αθεραπευτα καρμιρηδες και τσιγκουνηδες(στο φαγητο)
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 07 Μαρ 2015, 21:14

Perseus έγραψε:διοτι δεν προκειται να απρουν ειναι αθεραπευτα καρμιρηδες και τσιγκουνηδες(στο φαγητο)

Κάτσε ρε δεν μπορώ να το νιώσω. Υποτίθεται ότι έχεις ψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα και άρα δεν είσαι και πολύ στην πείνα. Αντιθέτως σου περισσεύει κάτι. Δεν θα ρίξεις να φας κάτι καλό; Τόσο άρρωστοι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Μαρ 2015, 21:46

Οι πλειοψηφία είναι καρμοίρηδες που ψωνίζουν στα discount markets σκουπίδια. Όσοι έχουν λεφτά ψωνίζουν σε αγορές βιολογικών και σε ντελικατέσεν, αυτοί σας διαβεβαιώ τρώνε καλύτερα ψάρια κ.α. απ τον Έλληνα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 07 Μαρ 2015, 21:57

τους βλεπει και στην Ελλαδα εχουν τοσες επιλογες στα σκουπιδια του Λιντλ τρεχουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Μαρ 2015, 23:29

Χαοτικός έγραψε:
Perseus έγραψε:διοτι δεν προκειται να απρουν ειναι αθεραπευτα καρμιρηδες και τσιγκουνηδες(στο φαγητο)

Κάτσε ρε δεν μπορώ να το νιώσω. Υποτίθεται ότι έχεις ψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα και άρα δεν είσαι και πολύ στην πείνα. Αντιθέτως σου περισσεύει κάτι. Δεν θα ρίξεις να φας κάτι καλό; Τόσο άρρωστοι;

Το ξέρεις με το σύστημα που έχουν φτιάξει εδώ δεν μπορούν να μετακινηθούν από πόλη σε πόλη; Δηλαδή με λίγα λόγια έχουν φτιάξει πόλεις κράτη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Μαρ 2015, 23:34

Χαοτικός έγραψε:
Metranion έγραψε:

όχι

Ρε σεις, γιατί δεν κανονίζει η κυβέρνηση να πουλάει κάνα μπαρμπούνι εκεί στους βλαχοούννους σε πενταπλάσια τιμή; Κρα δεν θα κάνουν τα στραβόγιαννα; :sgrat:

Και που να δεις τα ρούχα τους, τα δικά μας έστω και κινεζιές, είναι χίλιες φορές πιο πάνω, αφού στην Ελλάδα έχουμε γούστο. Τώρα για να κανονίσει η κυβέρνηση πρέπει να τα δεχτούν τα σούπερμάρκετ και να τους αρέσει το ψάρι, δεν έχει μικρά καταστήματα εδώ, αυτά μόνο Ελλάδα. Για να μην υπάρχουν στα καταστήματα σημαίνει πως δεν τους αρέσει το ψάρι.
0 .

Επιστροφή σε “Μαγειρική”