καμια προτιμηση για θεμα;
.
αναδρομη στο παρελθον,εφημεριδες&Ντανος Κρυσταλλης
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: αναδρομη στο παρελθον,εφημεριδες&Ντανος Κρυσταλλης
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Diego
- Crazy poster

Οι υπογειες στοες και ο γεωμαγνητισμος ειναι ενδιαφεροντα στοιχεια.Επισης και τα φαινομενα UFO(οχι απαραιτητα εξωγηινοι) υπο τη θεωρηση του Jacques Vallée είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ζήτημα.Την εχω αγορασει και την διαβασα την τριλογια του οπως ειχες προτεινει καποτε, εξαιρετικες εντυπωσεις. 

0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Αρίστος έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Άντε ρε συ! Τους ξέχεσες μετά που έβαλαν πρωτοσέλιδο το συγκεκριμένο σενάριό τους;![]()
το ρεπορταζ το εκανε ο κολλητος μου εκεινη την εποχη και το προηγουμενο διαστημα του ειχα δωσει καποια στοιχεια ενω το συζητουσαμε συχνα το ζητημα, δεν τον κατηγορω που περασε τη δικη του αποψη στο αρθρο, γιατι να μην ειναι εγκυροτερη απο τη δικια μου; και φυσικα ουτε στο ελαχιστο δεν χαλασε η σχεση μας, συχνα ειχαμε διαφωνιες αλλα παντα ηταν εποικοδομητικες...
το ιδιο ισχυει και με σενα, στη λεω αλλα το κανω γιατι μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης και θελω να σε προφυλαξω απο την απαισιοδοξια...
Αμοιβαία τα αισθήματα, κι εγώ σε συμπαθώ κάργα κι εννοείται ότι μερικές φορές που ψιλοπλακωνόμαστε διαλεκτικά είναι σε ένα πλαίσιο πάντα καλής διάθεσης
Τελικά με τη σπηλιά τι έγινε, προχώρησε τίποτα ή δεν αξιοποιήθηκαν ανάλογα τα όσα βρέθηκαν εκεί;
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Αρίστος
- Prediction Guru

για τη σπηλια νομιζω πως καποιοι θελαν να μετρησουν με μηχανηματα το πεδιο και να κανουν πειραματα με αυτο ωστε να δουν αν μπορουν να χρησιμοποιησουν τετοια ανωμαλα σουπερ ισχυρα γεωμαγνητικα πεδια στα πλαισια μιας νεας τεχνολογιας...
και μην ξεχνατε πως κατω απο την Πεντελη υπηρχε τοτε η αμερικανικη βαση της Νεας Μακρης, μια εγκατασταση υπογεια λοιπον αναμεσα στη βαση και στη σπηλια ισως ηταν το ζητουμενο...
τα εργα τωρα που γιναν στην προσοψη της σπηλιας νομιζω πως ηταν μαιμου, να τραβουν δηλαδη την προσοχη του κοσμου στην επιφανεια ενω το παιχνιδι γινοταν υπογεια...
τι απεγινε τελικα; οταν τα πειραματα εγιναν καποιοι εφυγαν με μερικες πολυτιμες γνωσεις στις βαλιτσες τους, φυσικα η υπογεια εγκατασταση αν το σεναριο ισχυει κατασκευαστηκε για μικρο χρονικο οριζοντα...
παντως πριν ολοκληρωθουν τα εργα στην επιφανεια (οπου μεταξυ αλλων φραχτηκαν πηγαδια) η δυναμη του πεδιου δημιουργουσε εκπληκτικες παραισθησεις τοσο οπτικες οσο και ακουστικες, εχω προσωπικη εμπειρια και για τις δυο περιπτωσεις οπως εχω ζησει και εκπληκτικο αισθημα εφοριας μεσα στη σπηλια σε αλλη περιπτωση...
το κουφο ειναι οτι αυτες τις παραισθησεις τις εβλεπαν η ακουγαν πολλοι μαζι γιατι στο χωρο πηγαιναμε παρεες, μια φορα ακουσαμε πραγματα που δεν μπορουσαν να υπαρχουν στο χωρο αλλα θα πρεπε να προερχονται απο αλλο χωροχρονο...
εγω σε αυτη την περιπτωση (ειμασταν τρεις και ακουσαμε ακριβως τα ιδια για κανα λεπτο) θεωρησα πως η φαση ηταν τοσο απιστευτη που μαλλον καποιο μηχανημα επαιζε με τα μυαλα μας...
σημερα δεν συμβαινει τιποτα, τα εργα στην επιφανεια εφραξαν τις διεξοδους του υπογειου ρευματος που ηταν τα πηγαδια...
.
και μην ξεχνατε πως κατω απο την Πεντελη υπηρχε τοτε η αμερικανικη βαση της Νεας Μακρης, μια εγκατασταση υπογεια λοιπον αναμεσα στη βαση και στη σπηλια ισως ηταν το ζητουμενο...
τα εργα τωρα που γιναν στην προσοψη της σπηλιας νομιζω πως ηταν μαιμου, να τραβουν δηλαδη την προσοχη του κοσμου στην επιφανεια ενω το παιχνιδι γινοταν υπογεια...
τι απεγινε τελικα; οταν τα πειραματα εγιναν καποιοι εφυγαν με μερικες πολυτιμες γνωσεις στις βαλιτσες τους, φυσικα η υπογεια εγκατασταση αν το σεναριο ισχυει κατασκευαστηκε για μικρο χρονικο οριζοντα...
παντως πριν ολοκληρωθουν τα εργα στην επιφανεια (οπου μεταξυ αλλων φραχτηκαν πηγαδια) η δυναμη του πεδιου δημιουργουσε εκπληκτικες παραισθησεις τοσο οπτικες οσο και ακουστικες, εχω προσωπικη εμπειρια και για τις δυο περιπτωσεις οπως εχω ζησει και εκπληκτικο αισθημα εφοριας μεσα στη σπηλια σε αλλη περιπτωση...
το κουφο ειναι οτι αυτες τις παραισθησεις τις εβλεπαν η ακουγαν πολλοι μαζι γιατι στο χωρο πηγαιναμε παρεες, μια φορα ακουσαμε πραγματα που δεν μπορουσαν να υπαρχουν στο χωρο αλλα θα πρεπε να προερχονται απο αλλο χωροχρονο...
εγω σε αυτη την περιπτωση (ειμασταν τρεις και ακουσαμε ακριβως τα ιδια για κανα λεπτο) θεωρησα πως η φαση ηταν τοσο απιστευτη που μαλλον καποιο μηχανημα επαιζε με τα μυαλα μας...
σημερα δεν συμβαινει τιποτα, τα εργα στην επιφανεια εφραξαν τις διεξοδους του υπογειου ρευματος που ηταν τα πηγαδια...
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Διάδοχος
- Danchō

Αρίστος έγραψε:για τη σπηλια νομιζω πως καποιοι θελαν να μετρησουν με μηχανηματα το πεδιο και να κανουν πειραματα με αυτο ωστε να δουν αν μπορουν να χρησιμοποιησουν τετοια ανωμαλα σουπερ ισχυρα γεωμαγνητικα πεδια στα πλαισια μιας νεας τεχνολογιας...
.
Διαφωνώ. Ίσως όχι μέσα στην σπηλιά βέβαια.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Diego
- Crazy poster

Εγώ εδώ θα αφήσω κάποια links και όποιος έχει το επιστημονικό υποβαθρό καταλαβαίνει τι παίζει:
http://en.wikipedia.org/wiki/Magnetohydrodynamics
http://en.wikipedia.org/wiki/Ferrofluid
http://en.wikipedia.org/wiki/Magnetohydrodynamics
http://en.wikipedia.org/wiki/Ferrofluid
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Αρίστος έγραψε:καμια προτιμηση για θεμα;
.
"Οι διαπραγματευτικές επιτυχίες της κυβέρνησης Τσίπρα"
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

bump

1391197746.jpg)

1391197746.jpg)

0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
-
Perseus
- Basic poster

-
Διάδοχος
- Danchō

Α, το ξέρω αυτό πρόγραμμα παραπάνω, ριζοσπαστικό αριστερό είναι.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»