αστικός πατριωτισμός.

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: αστικός πατριωτισμός.

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Οκτ 2017, 18:27

Φυσικά η ΕΣΣΔ και ο Στάλιν θεωρούσε δοσίλογους ακόμα και τους στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού που αιχμαλωτιζόντουσαν και μετά την ήττα του Γ Ράιχ επέστρεψαν στην ΕΣΣΔ .... οδηγήθηκαν ομαδικά σε γκούλαγκ.... άντε θάρρος προσπαθήστε να μου πείτε τι σημαίνει για εσάς δοσίλογος.... βρήκαμε ότι δοσίλογοι ήταν οι γλάστρες τσολιάδες του Μαξίμου, δηλαδή τσολιάδες "παρουσιάστε άρμ" πείτε μου δοσίλογος ήταν ένας δικαστής στην κατοχή ή ένας γιατρός δημοσίου νοσοκομείου που πληρωνόταν από τις κυβερνήσεις των Γερμανών;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 10 Οκτ 2017, 18:44

Μαλακα'μ, σε μπαναραν στο google;
Βρες το μονος σου τι σημαινει αυτη η λεξη μη με ζαλιζεις με ανοητες ερωτήσεις.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Οκτ 2017, 18:46

ВладимирВладимирович έγραψε:Μαλακα'μ, σε μπαναραν στο google;
Βρες το μονος σου τι σημαινει αυτη η λεξη μη με ζαλιζεις με ανοητες ερωτήσεις.

Μια απάντηση του τύπου "Χρατς Χρουτς".
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 10 Οκτ 2017, 19:03

pluton έγραψε:Μια απάντηση του τύπου "Χρατς Χρουτς".

Δεν υπαρχει λογος να κουραζομαι γραφοντας τα επιχειρήματα μου αφου ξερω οτι ουτως ή άλλως δεν θα παρω απο σενα καμια αλλη απαντηση παρα ακομη ενα ασχετο κοπιπεϊστ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 10 Οκτ 2017, 20:05

Λαχουρένιος έγραψε:Οι κατοχικοι πρωθυπουργοι ηταν τρεις: Τσολακογλου, Λογοθετοπουλος και Ραλλης

Ο πρωτος εφαγε ισοβια και πεθανε την δεκαετια του '40

Ο δευτερος εφαγε ισοβια και αμνηστευτηκε μετα απο 5-6 χρονια

Ο τριτος ισοβια και αυτος και πεθανε μετα απο λιγο καιρο απο αρρωστια

Πρακτικα πιστευω πως αν δεν πεθαιναν απο προβληματα υγειας και ο πρωτος και ο τριτος θα εβγαιναν εξω

Γενικα λιγοι δοσιλογοι τιμωρηθηκαν γιατι τους χρησιμοποιησαν κατα των κομμουνιστων στον εμφυλιο

Ο μη δοσιλογικος αστικος στρατος ηταν τρεις και ο κουκος

Αυτοί που τον έδωσαν στα κομμούνια να τον πιουν, στο Γράμμο/Βίτσι ήταν τρεις και ο κούκος;
Μα τόσο δειλοί ήταν αυτοί οι κόκκινοι; :D
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Οκτ 2017, 20:50

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Βρε συ, τι σχεση εχει ο Βελουχιώτης με συνεργατες των ναζιδων που συζητηαμε; Παλι θολωνεις τα νερα πονηρουλι;

Ήταν μια απάντηση "χρατς χρουτς" στον Λαχουρένιο.

Γράψε μου λοιπόν τι είναι κατά την γνώμη σου δοσίλογος.... ο "χρατς χρουτς" μου απάντησε "πριτς"... εσύ μπορείς να οριοθετήσεις τι είναι ακριβώς ο δοσιλογος; ή "χρατς χρουτς" και εσύ.

αντε ρε πλούτωνα να το κάνω εγώ για να μιλήσουμε για μια φορά σοβαρά εδώ μέσα.
δωσίλογοι ήταν όλοι όσοι δε βγήκαν στο βουνό με τον ελασ και όσοι δεν εντάχθηκαν στο εαμ. αυτούς όλους έπρεπε το κκε να τους έχει εκτελέσει μέχρι το δεκέμβρη του 1944 και να έχει ξεβρομίσει ο τοπος μια και καλή. και θα γλυτώναμε και από τα σιχάματα τους απογόνους τους. αλλά μας έφαγε ο ανθρωπισμός μας και η οικολογική μας συνείδηση.
μη μου πεις ότι δεν ξέρεις την απόφαση της 18ης ολομέλειας που ρητά ανέφερε ότι όσους προδότες δεξιούς και πασόκους σφάζουν να μην τους πετάνε στα πηγάδια γιατί θα μολύνεται ο υδροφόρος ορίζοντας με αποτέλεσμα να ψοφάνε τα γίδια που έπιναν από τις πηγές και μετά δε θα είχαν οι αντάρτες από που να κλέψουν.
λες και όταν γεμίσαμε την μελιγαλέικη πηγάδα με ψοφίμια έπαθε τίποτα ο υδροφόρος ορίζοντας. μια χαρά καρπίζανε οι ελιές για τα επόμενα 50 χρόνια. πάλι αδιάβαστο σε έπιασα. :fico:

υγ. α και κάτι ακόμα. γέροι εδώ στα χωριά μας που έζησαν τα γεγονότα λένε ότι μια βδομάδα μετά την πηγάδα βρομούσε σκατίλα ο κάμπος γιατί οι λεβέντες των ταγμάτων χεζόντουσαν επάνω τους πριν καν τους πλησιάσουν οι αντάρτες. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Οκτ 2017, 20:59

pluton έγραψε:Γιατί λες βλακείες;

Με την κατάληψη της Ελλάδας από τους Γερμανούς ο Ελληνικός στρατός διαλύθηκε, διατηρήθηκε η Αστυνομία και η χωροφυλακή (με εντολή της αποχωρούσης κυβέρνησης στην Κρήτη) αλλά και αυτή ήταν ουσιαστικά άοπλη.

Η κυβέρνηση Τσολάκογλου και Λογοθετόπουλου διατήρησαν (με την ανοχή των Γερμανών) ένα ευζωνικό λόχο 100-120 ανδρών, την προυπάρχουσα Βασιλική φρουρά δηλαδή (μπορώ να βρω ακριβώς πόσοι ήταν) καθαρά για ζητήματα προβολής, φύλαξη Αγνώστου στρατιώτου, απόδωση τιμών κλπ εφέ δηλαδή .... μονάδα επιδείξεων (αυτοί δεν πήραν ποτέ μέρος σε επιχειρήσεις όπως μετά τα Τάγματα Ασφαλείας) και μάλιστα σιτιζόντουσαν με μεγαλύτερη μερίδα από αυτή που έδιναν ακόμα και σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού (ήταν φτωχόπαιδα που έμειναν κυρίως για να τρώνε λίγη κουραμάνα).... αυτοί είναι που βλέπεις, δεν είναι γερμανοτσολιάδες ο Λογοθετόπουλος δεν είχε Τάγματα Ασφαλείας.

και οι 200 της καισαριανής φτωχόπαιδα ήταν. αλλά οι μαλάκες αντί να παρουσιάσουν όπλα στους γερμανούς και να τη γλυτώσουν πήγαν και έφαγαν την κεφάλα τους για κάτι ηλίθιες ιδέες. μετά πώς να πάει μπροστά αυτός ο τόπος αν δεν σεβόμαστε κατακτητές και αφεντικά. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Οκτ 2017, 21:32

Οντας μεγαλωμενος σε δεξια οικογενεια, ηξερα απο μικρος τι ειναι δοσιλογος και οτι ειναι κατι καταδικαστεο

Δοξαζω τον Σταλιν που οι γονεις μου αν και δεξιοι δεν ηταν γονοι ταγματαλητων και προδοτων. Αλλωστε το ενα σοι μου ειχε αντιστασιακη δραση απο τα δεξια.

Αλλιως θα ειχα καταντησει σαν τον Πλουτονα, τον Αδωνι κλπ :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Οκτ 2017, 21:41

Λαχουρένιος έγραψε:Οντας μεγαλωμενος σε δεξια οικογενεια, ηξερα απο μικρος τι ειναι δοσιλογος και οτι ειναι κατι καταδικαστεο

Δοξαζω τον Σταλιν που οι γονεις μου αν και δεξιοι δεν ηταν γονοι ταγματαλητων και προδοτων. Αλλωστε το ενα σοι μου ειχε αντιστασιακη δραση απο τα δεξια.

Αλλιως θα ειχα καταντησει σαν τον Πλουτονα, τον Αδωνι κλπ :nono:

αυτό δεν είναι τίποτα ρε. φαντάζεσαι να είχες καταντήσει ακομμάτιστος; :D :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Οκτ 2017, 21:49

τομπουστη :laugh1: :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”