Έκλεισε: Ο Τραμπ κάλεσε τον Τσίπρα στο Λευκό Οίκο – Πότε θα γίνει το ταξίδι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Re: Έκλεισε: Ο Τραμπ κάλεσε τον Τσίπρα στο Λευκό Οίκο – Πότε θα γίνει το ταξίδι

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 02 Οκτ 2017, 11:37

Αρίστος έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:Τόσα χρόνια ''καλλιεργούσαν'' οι κομματικές δυναστείες, τις επαφές τους με το Αμέρικα. Τί σε κάνει να πιστεύεις πως η ''φυτεία'' ήρθε πλέον και ωρίμασε; Άκουσε κάτι, καλλιτέχνη. Η ουσία είναι πως ο λαός δεν βλέπει καμία ελάφρυνση, παρά βαρύτατους φόρους. Αν εσύ επικροτείς μιαν ουτοπία, ειλικρινά δεν είναι κάτι που μας αφορά. Τα μνημόνια που υπεγράφησαν, θα τα τρώμε στη μάπα για άπειρα χρόνια.
Για το αν η Τουρκία, θα έφτανε στη Λαμία, με άλλη κυβέρνηση, απλά χαζομάρα σαν επιχείρημα. Πες μου αν τόσα χρόνια δεν έχουν πωληθεί ή δωθεί νησιά. Διότι εγώ κάτι θυμάμαι προ πενταετίας. Να είσαι σίγουρος, πως αν είχαν τη δυνατότητα, θα έδιναν και τον καμπινέ έξω απ'το σπίτι, στο χωριό σου. Θα έπαιρναν ακόμη και την χέστρα. Κάνε μας τη χάρη. Το να φτάσει όμως, βάσει επεκτατικού πολέμου στην Κωλοπετινίτσα, λίγο δύσκολο το κόβω.
Πάμε παρακάτω, έτσι για να περιγράψουμε την ωραία εικόνα που βιώνουμε.
Το ζητούμενο είναι, πως τα παιδιά μας φεύγουν και πολύ καλά κάνουν στην τελική. Η πατρίδα δυστυχώς χρεοκώπησε, κυρίως από μυαλά. 'Εμειναν μόνο αυτά, με κομματικές εμμονές, καλήν ώρα.
Το αν ο Τσίπρας, ή ο φούφουτος, φύγουν για υπερπόντιο ταξίδι, τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη που ΔΕΝ ασχολήθηκε με την δημαγωγία τους, είναι άλλο θέμα. Αυτοί που συναίνεσαν, να τους πληρώσουν και τα πολυτελή τζακούζι τους. Απ'την τσέπη μου δεν θέλω να βγαίνουν. Δεν επιθυμώ να είμαι θιασώτης στο καραγκιόζ μπερντέ τους. Στα τσακίδια.
Όσο για την ''πρωτειά'' της είδησης, ποιός χέστηκε. Αυτό να βλέπεις.
Ασχολήσου με τους Άτλαντες και με το αν φυτρώνουν μελιτζάνες ή αγκινάρες πχ, στον Αμαζόνιο.

Υ.γ. Όσα βιντεάκια κι αν γίνουν viral, ντόλαρς δεν πρόκειται να δεις.

Ποια ειναι η εναλλακτικη που προτεινεις και ποιο κομμα θα την υλοποιησει;

.

Αυτό είναι απάντησις ''στρίβειν δια του αρραβώνος''. Να στο θέσω διαφορετικά. Το κόμμα σου και όλα τα κόμματα που πέρασαν απ'την μεταπολίτευση και δώθε, πρότειναν εναλλακτικές που ποτέ δεν υλοποίησαν. Έδωσαν φρούδες ελπίδες για τα ψηφαλάκια και όταν ανέβηκαν στην εξουσία, πήδηξαν τα πάντα όλα.
Συμπερασματικά λοιπόν, κανένα.
Για πες μου τώρα εσύ περί ελάφρυνσης του χρέους, και πώς αυτό μεταφράζεται στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη. Άντε να σε δω.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Οκτ 2017, 11:53

Στριβειν δια του αρραβωνος ειναι η δικη σου η σταση, να κανει καποιος κριτικη χωρις να λεει τι αντιπροτεινει ειναι ανευθυνο...

Χωρις την ελαφρυνση χρεους δεν μπορουμε να δανειστουμε φτηνα απο τις αγορες και κατα συνεπεια θα εχουμε διαρκως νεα μνημονια, αν θελει καποιος να ξεμπερδευει με τα μνημονια χρειαζεται την ελαφρυνση χρεους....

Κι οσο για το ταξιδι του Τσιπρα στην Αμερικη εκτος απο τεραστια γεωπολιτικη σημασια (πιχι θα συζητηθει η αμυνα της Ελλαδας και της Κυπρου) θα εχει ΚΑΙ οικονομικη, θα συζητηθουν επενδυσεις που μπορουν να βοηθησουν την Ελλαδα σε ανακαμψη οταν θα βγαινει απο τα μνημονια αλλα και το ζητημα της εκμεταλευσης των πετρελαικων μας κοιτασματων, θυμιζω οτι εχουμε διαγωνισμο για τα ελληνικα πετρελαια σε τρεις μηνες και ο αντιπροεδρος της αμερικανικης κυβερνησης ειναι και αφεντικο της Exon Mobil που ειναι απο τις εταιριες που θα συμμετασχουν στο διαγωνισμο...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 02 Οκτ 2017, 12:58

Αρίστο, θα παίξουμε την κολοκυθιά;
Κριτική κάμω για τα κακώς κείμενα και έχω κάθε δικαίωμα. Παραπάνω εξήγησα το σκεπτικό μου. Όμως η εμμονή σου με το Τσιπραίίκο, σε έχει τυφλώσει.
Εν κατακλείδι, να κάνει η μάνα.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Οκτ 2017, 15:56

Κοιταξε την κυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ την ανεβασε το κινημα των Αγανακτισμενων του οποιου υπηρξα απο τις ηγετικες μορφες....

Τη θεωρω λοιπον την πρωτη ΛΑΙΚΗ κυβερνηση της χωρας μετα απο 40 χρονια κυβερνησεων των ξενων δυναμεων και του ντοπιου παρασιτικου κεφαλαιου...

Και απο αυτη τη σκοπια ναι εχω μια πορωση μαζι της γιατι θεωρω οτι αφιερωσα πολλα για να βγει (και χρονο και χρημα και την υγεια μου)...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Οκτ 2017, 16:21

Αυτη η κυβερνηση με την μνημονιακη πολιτικη ειναι λαικη γιατι σε χαρτζιλικωνει

Η προηγουμενη που εκανε ακριβως τα ιδια ηταν δοσιλογικη

Ωραιο ηθος
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Οκτ 2017, 18:20

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτη η κυβερνηση με την μνημονιακη πολιτικη ειναι λαικη γιατι σε χαρτζιλικωνει

Η προηγουμενη που εκανε ακριβως τα ιδια ηταν δοσιλογικη

Ωραιο ηθος

Με χαρτζιλικωνει για να ανεβαζω 10 ποστ την ημερα στο elefthero;

Θα σε εβριζα αλλα δεν πρεπει να ασχολουμαι με καθυστερημενα....

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 02 Οκτ 2017, 20:24

Αρίστος έγραψε:Κοιταξε την κυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ την ανεβασε το κινημα των Αγανακτισμενων του οποιου υπηρξα απο τις ηγετικες μορφες....

Τη θεωρω λοιπον την πρωτη ΛΑΙΚΗ κυβερνηση της χωρας μετα απο 40 χρονια κυβερνησεων των ξενων δυναμεων και του ντοπιου παρασιτικου κεφαλαιου...

Και απο αυτη τη σκοπια ναι εχω μια πορωση μαζι της γιατι θεωρω οτι αφιερωσα πολλα για να βγει (και χρονο και χρημα και την υγεια μου)...

.

Πιστεύεις οτι αξίζει τον κόπο να χαλάς χρήμα, χρόνο και υγεία για ένα κόμμα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Οκτ 2017, 20:50

To 2011 και 2012 μαζι με αρκετους φιλους αγωνιστηκαμε για να δημιουργηθει ενα κινημα που θα διωξει το ΝΔΣΟΚ απο την εξουσια και οσους μας οδηγησαν σ' αυτο το χαλι και εκλεψαν τα λεφτα μας...

Και επειδη δεν υπαρχει πολιτικη αλλαγη χωρις κομματα, υποστηριξαμε απο το 2012 (εγω και σε λογο μου στο Πολεμικο Μουσειο) μια κυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ...

Το αν η επιλογη μας ηταν σωστη θα φανει τον Αυγουστο του 2018 αν ο Αλεξης Τσιπρας καταφερει να ειναι το παρον μνημονιο το τελευταιο και αν μεσω της ελαφρυνσης χρεους μας οδηγησει στην εξοδο στις αγορες και στην ανακαμψη της ελληνικης οικονομιας...

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 02 Οκτ 2017, 21:28

Αρίστος έγραψε:To 2011 και 2012 μαζι με αρκετους φιλους αγωνιστηκαμε για να δημιουργηθει ενα κινημα που θα διωξει το ΝΔΣΟΚ απο την εξουσια και οσους μας οδηγησαν σ' αυτο το χαλι και εκλεψαν τα λεφτα μας...

Και επειδη δεν υπαρχει πολιτικη αλλαγη χωρις κομματα, υποστηριξαμε απο το 2012 (εγω και σε λογο μου στο Πολεμικο Μουσειο) μια κυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ...

Το αν η επιλογη μας ηταν σωστη θα φανει τον Αυγουστο του 2018 αν ο Αλεξης Τσιπρας καταφερει να ειναι το παρον μνημονιο το τελευταιο και αν μεσω της ελαφρυνσης χρεους μας οδηγησει στην εξοδο στις αγορες και στην ανακαμψη της ελληνικης οικονομιας...

.

Και είπατε να φέρετε την αλλαγή. Συγγνώμη..Αλλά διαβάζεις τί γράφεις; Τί σε κάνει να ξεχωρίζεις απ'την οκά των λοιπών κουμανταδόρων - ψηφοφόρων, τόσα χρόνια;
Και για να'χουμε καλό ρώτημα, ποιά ηγετική μορφή είσαι που βγάζεις λόγους; Θα ήθελα να ποστάρεις έναν, μιας και ότι κάνεις, υποτίθεται το κάνεις με ονοματεπώνυμο και φάτσα, φόρα παρτίδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Οκτ 2017, 22:18

Αρίστος έγραψε:
Με χαρτζιλικωνει για να ανεβαζω 10 ποστ την ημερα στο elefthero;

Θα σε εβριζα αλλα δεν πρεπει να ασχολουμαι με καθυστερημενα....

.

Οχι μονο στο ελευθερο, αλλα και στο ..., και σε αλλες σελιδες λογικα οπως ολα τα παρομοια τρολ των κομματων

Δεν εγινες απο χουντικος και λαικοδεξιος, ροζ αριστερουλης εν μια νυκτι για την ψυχη της μανας σου

Δεν εχει νοημα να βαλω παλια ποστ σου απο το '13 και πισω, θα τα κανεις γαργαρα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”