πέντε μέρες διάρροια
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: πέντε μέρες διάρροια
βάλτε και το ξίδι στα γιατροσόφια. μια κουταλιά της σούπας βοηθάει στην τσίρλα. μου το είπε μια αρρωστομανής γριά που πιάσαμε την κουβέντα στο νοσοκομείο και περιέγραφε ο ένας στον άλλο τον πόνο του. 

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ρεκ_ _μας έγραψε:βάλτε και το ξίδι στα γιατροσόφια. μια κουταλιά της σούπας βοηθάει στην τσίρλα. μου το είπε μια αρρωστομανής γριά που πιάσαμε την κουβέντα στο νοσοκομείο και περιέγραφε ο ένας στον άλλο τον πόνο του.
Εμπαινες?
0 .
-
Στύγιος
'Ηπια γαστρεντερίτιδα έχεις μαλάκα κι αν δε το προσέξεις μετά μπορεί να κάνεις και υπερτασικό επεισόδιο διότι έχεις απορρυθμιστεί εντελώς
Επειγόντως εξετάσεις και αγωγή
Επειγόντως εξετάσεις και αγωγή
0 .
-
Στύγιος
Εννοώ ότι μπορεί να χτυπήσεις από 90 -110 παλμούς και 18 πίεση ,ξέχνα την υπόταση των πρώτων ημερών και μην τ' αφήνεις...
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:βάλτε και το ξίδι στα γιατροσόφια. μια κουταλιά της σούπας βοηθάει στην τσίρλα. μου το είπε μια αρρωστομανής γριά που πιάσαμε την κουβέντα στο νοσοκομείο και περιέγραφε ο ένας στον άλλο τον πόνο του.
Εμπαινες?
κόβεται το γαμημένο το χούι;

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Στύγιος έγραψε:Εννοώ ότι μπορεί να χτυπήσεις από 90 -110 παλμούς και 18 πίεση ,ξέχνα την υπόταση των πρώτων ημερών και μην τ' αφήνεις...
αύριο ρε θα πάω σε γαστρεντερολόγο αν δε μου έχει περάσει εντελώς. έτσι μου είπανε στο νοσοκομείο. πέθανε κανένας από γαστρεντερίτιδα;
0 .
-
Στύγιος
Ρεκ_ _μας έγραψε:Στύγιος έγραψε:Εννοώ ότι μπορεί να χτυπήσεις από 90 -110 παλμούς και 18 πίεση ,ξέχνα την υπόταση των πρώτων ημερών και μην τ' αφήνεις...
αύριο ρε θα πάω σε γαστρεντερολόγο αν δε μου έχει περάσει εντελώς. έτσι μου είπανε στο νοσοκομείο. πέθανε κανένας από γαστρεντερίτιδα;
Αρκετοί από βαριά με επιπλοκές και πολυοργανική ανεπάρκεια, συνήθως το 80% ,10-15 % από μεσαία και 1-5% από ήπια σε συνδυασμό με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ρεκ_ _μας έγραψε:Στύγιος έγραψε:Εννοώ ότι μπορεί να χτυπήσεις από 90 -110 παλμούς και 18 πίεση ,ξέχνα την υπόταση των πρώτων ημερών και μην τ' αφήνεις...
Είχες / έχεις πυρετό και, αν ναι, πόσο έφτασε μάξιμουμ και πόσες μέρες κράτησε; Είχες και ρίγος ή έντονο ίδρωμα;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Στύγιος
Μλκες δεν είναι αστεία ..γαστρεντερίτιδα μεσαία πέρασα και εγώ για 1 βδομάδα που με διέλυσε ,μετά έκανα 19 πίεση και μετά από 2 μέρες πήγα νοσοκομείο για 3 μέρες με 24 !!! στην εισαγωγή

0 .