Λαχουρένιος έγραψε:Ναι ηταν τοσο ενωμενος ο λαος επι 4ης Αυγουστου, που λιγα χρονια μετα και ενω ηταν υπο κατοχη οι μισοι πηραν οπλα απο τους κατακτητες εναντιον των αλλων μισων
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; για ποιο πράγμα μιλάς;

Λαχουρένιος έγραψε:Ναι ηταν τοσο ενωμενος ο λαος επι 4ης Αυγουστου, που λιγα χρονια μετα και ενω ηταν υπο κατοχη οι μισοι πηραν οπλα απο τους κατακτητες εναντιον των αλλων μισων

Λαχουρένιος έγραψε::rolleyes:

pluton έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:pluton έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:
ομοψυχία είχαμε μετά τη δημοσίευση του γράμματος του ζαχαριάδη. αν είχαμε ομοψυχία και πριν τότε γιατί το μαντρόσκυλο του μεταξά ο μανιαδάκης δεν το έπνιξε το γράμμα; αλλά αντίθετα ξεσκίστηκε να το δημοσιεύσει πλαστογραφώντας το κιόλας ότι απευθύνεται στον ίδιο και όχι στον ελληνικό λαό; λόγω ομοψυχίας;
πες μας τώρα ποιοι δεν ήθελαν την εφαρμογή του συμφώνου και γιατί; μήπως κάτι τουρκοβασίληδες με τους οποίους ταυτίζεσαι;
Μάλιστα το γράμμα του Ν Ζαχαριάδη, ποιο από τα τρία;
το μεσαίο και μακρύτερο. άσε μας ρε πλούτωνα που θα μας πουλήσεις πνεύμα. αυτά στους άσχετους και ανιστόρητους ομοϊδεάτες σου σανοφάγους. αν συνεχίσεις τις ηλίθιες ερωτήσεις θα σε κατατάξω σε αυτή την κατηγορία.![]()
Εσύ νομίζεις ότι είμαι κανένας φαιδρός τύπος που μιλά για το υποθετικό άρθρο 13 βάζοντας τα πραγματικά συμφωνηθέντα για να χαζογελά για το κατόρθωμά του (σικ) με άλλους σανοφάγους ... φίλε μου ρεκ--μας ΤΡΙΑ ήταν τα γράμματα του ΝΖ κατά την περίοδο 1940-41 ένα απλά δημοσίευσε ο Μανιαδάκης.... άντε ενημερώσου για το θέμα και τα λέμε.

Λαχουρένιος έγραψε:Ρεκλα, γραψε και ενα 4ο γραμμα που ο ΝΖ θα λεει να παραδωθει η χωρα στους βουλγαρους.
Θα το χαψει και αυτο ο ''ιστοριοδιφης''![]()

Ρεκ_ _μας έγραψε:pluton έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:pluton έγραψε:
Μάλιστα το γράμμα του Ν Ζαχαριάδη, ποιο από τα τρία;
το μεσαίο και μακρύτερο. άσε μας ρε πλούτωνα που θα μας πουλήσεις πνεύμα. αυτά στους άσχετους και ανιστόρητους ομοϊδεάτες σου σανοφάγους. αν συνεχίσεις τις ηλίθιες ερωτήσεις θα σε κατατάξω σε αυτή την κατηγορία.![]()
Εσύ νομίζεις ότι είμαι κανένας φαιδρός τύπος που μιλά για το υποθετικό άρθρο 13 βάζοντας τα πραγματικά συμφωνηθέντα για να χαζογελά για το κατόρθωμά του (σικ) με άλλους σανοφάγους ... φίλε μου ρεκ--μας ΤΡΙΑ ήταν τα γράμματα του ΝΖ κατά την περίοδο 1940-41 ένα απλά δημοσίευσε ο Μανιαδάκης.... άντε ενημερώσου για το θέμα και τα λέμε.
πλούτωνα είσαι αδιάβαστος και ό,τι διαβάζεις δεν το καταλαβαίνεις. εγώ έγραψα ότι το μαντρόσκυλο του μεταξά βιαστηκε να δημοσιεύσει το γράμμα ζαχαριάδη.προσεξε τι έγινε λοιπόν με τα γράμματα για να μη μπερδεύεσαι.
το 1ο γράμμα γράφτηκε στις 31 οκτώβρη του 1940 και το δημοσίευσε ο μανιαδάκης στις 2 νοέμβρη του 1940.
το 2ο γράμμα γράφτηκε στις 26 νοέμβρη του 1940 κρύφτηκε για έξι χρόνια και το δημοσίευσε η γενικη ασφάλεια στις 9 μάρτη 1947.
το 3ο γράμμα γράφτηκε στις 15 γενάρη του 1941 και το δημοσίευσε η κομεπ τον ιούνη του 1942.
αυτά είναι τα γνήσια γράμματα του ζαχαριάδη.
το πλαστό είναι ένα με ημερομηνια 1-10-1940 που δημοσίευσε ο ριζοσπάστης της προσωρινής διοίκησης που συνεργαζόταν με το μανιαδάκη.
το ερώτημα λοιπόν δεν είναι το αν εγώ είμαι ανενημέρωτος και συ φαιδρός αλλά το γιατί ο μανιαδάκης ξεσκίστηκε να δημοσιέυσει το πρώτο γράμμα και έκανε γαργάρα το δεύτερο. μήπως κατάλαβε ότι η απήχηση του πρώτου γράμματος ήταν τέτοια ώστε το δεύτερο πιθανόν να έστρεφε το λαό εναντίον της δικτατορίας εν μέσω πολέμου;
το τρίτο γράμμα όπως καλά θα ξέρεις δεν έπεσε στα χέρια του μανιαδάκη.
τώρα για το ποιος και γιατί ανάλογα με τα συμφέροντα του χαρακτήρισε πλαστά ή γνήσια τα γράμματα είναι μπερδεμένη ιστορία που κάποιος ερασιτέχνης πρέπει να διαβάσει πολλές φορές το ιστορικό για να καταλάβει το πώς και το γιατί.
εκτός κι αν κατέχει απέξω την ιστορία του κκε και της εποχής.![]()
Ενημερώθηκες λοιπόν ότι ΤΡΙΑ είναι τα γράμματα του ΝΖ για αυτό σου λέω αν μπλέξεις σε λόγια μαζί μου χρειάζεται να διαβάσεις πολύ ... μα δεν ντρέπεσαι μωρέ να ψεύδεσαι όταν συμπεριλαμβάνεις στην απάντησή σου την άγνοια σου για την ύπαρξη ΤΡΙΩΝ επιστολών του ΝΖ;το μεσαίο και μακρύτερο. άσε μας ρε πλούτωνα που θα μας πουλήσεις πνεύμα. αυτά στους άσχετους και ανιστόρητους ομοϊδεάτες σου σανοφάγους. αν συνεχίσεις τις ηλίθιες ερωτήσεις θα σε κατατάξω σε αυτή την κατηγορία.![]()

pluton έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:pluton έγραψε:
Πως και γιατί γίνηκε το σύμφωνο Σοφούλη Σκλαβαίνα; Έτσι προέκυψε από το πουθενά (αμ για να μιλήσεις μαζί μου πρέπει να ρίξεις το διάβασμα της αρκούδας)
και συνέχισε να το κάνεις γιατί με μια αρκούδα δε γίνεται δουλειά. όταν φτάσεις τις 500 αρκούδες τα λέμε. ξεκίνα από δω.![]()
http://efimeris.nlg.gr/ns/pdfwin.asp?c= ... =4&da=1936
http://efimeris.nlg.gr/ns/pdfwin.asp?c= ... =4&da=1936
Τι μου βάζεις τον ριζοσπάστη, δεν μπορείς να μιλήσεις και να γράψεις απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα;