8 στις 10 ψαχνουν για χορηγο

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Ακετυλένιο
Rookie poster
Rookie poster

Re: 8 στις 10 ψαχνουν για χορηγο

Δημοσίευσηαπό Ακετυλένιο » 15 Ιούλ 2017, 17:04

Λαχουρένιος έγραψε:Τρανο παραδειγμα κατι φλωρατζες γιατροι ανω των 40. Δεν ξερουν πως να προσεγγισουν γυναικα γιατι ολη τους την ζωη την περασαν στα βιβλια και γενικα μειναν φυτα σε ολη τους την ζωη.

Τους παντρευονται γιατι εχουν λεφτα και ''καλο'' επαγγελμα, η μαμα (της νυφης) τους καμαρωνει, αλλα ειναι τοσο ξενερωτοι που τις γυναικες τους τις κανονιζει ο υδραυλικος ξερω γω.

Και οπου γιατρος μπορεις να βαλεις αντιστοιχα επαγγελματα. Πχ και ο πριγκηπας Γουιλιαμ ειναι αντιστοιχη περιπτωση.
Σιγα μην μπορει να κανει αυτος την Μιντλετον (ή πως την λενε) καλα. Στανταρ θα την τακτοποιει κανενας κηπουρος του παλατιου

Αυτήν την άποψη ότι μία γυναίκα κερατώνει επειδή κάπου σφάλλει ή κάπου υστερεί ο άντρας της δεν είναι σωστή.
Να διευρύνεις λίγο το πεδίο των πιθανών καταστάσεων στη σκέψη σου.
Επίσης οι γιατροί που πέρασαν τη νιότη τους πάνω από τα βιβλία δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες συγκριτικά με άλλους άντρες, να μην ξέρουν να προσεγγίσουν γυναίκα. Είναι θέμα και χαρακτήρα και όχι εμπειριών (μόνο).

Πέπυ35 έγραψε:Όταν το μεγαλοπουρό ή και ένας νέος φλώρος αντίστοιχα βγαίνει με το πορτοφόλι να βρει γκόμενα, σαφέστατα γνωρίζει εξ' αρχής σε ποια κατηγορία θα απευθυνθεί και με ποιον τρόπο θα την προσεγγίσει.
Γνωρίζει εξ' αρχής ότι δεν έχει άλλο τρόπο προσέγγισης, προσεγγίζει με το πορτοφόλι με αποτέλεσμα μόλις τον αφήσει η χαζοπιτσιρίκα να την κράζει ότι του τα έφαγε.
Όχι μαλάκα, δε στα έφαγε η πιτσιρίκα (σαφέστατα χαμηλού επιπέδου το κορίτσι, αλλά έτσι την έμαθε η άχρηστη μάνα της κι έτσι πορεύτηκε και μόνη της μετέπειτα), εσύ της έδειξες ότι η σχέση μαζί σου στηρίζεται στο πορτοφόλι σου, οπότε σκάσε και μάθε να επιλέγεις άλλου τύπου γυναίκες.

Προσωπικά οι άντρες με τα κοστούμια και τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα, που το πορτοφόλι τους φωνάζει από μακρυά με κάνουν να αηδιάζω.
Ποτέ δε θα δεχόμουν να κυκλοφορώ με ένα "πορτοφόλι", το δικό μου άλλωστε είναι πιο σικάτο. :fico: :fico:

Ξεκολλάτε λοιπόν αγοράκια και μάθετε ότι αυτό που προσεγγίζετε αυτό θα λουστείτε, είστε γνώστες εξ' αρχής.

Μπράβο σου. Πολύ μου αρέσει που τα έχεις ξεκάθαρα (όσο μπορείς) και τα λες έτσι. Θα συμφωνήσω ότι η ανατροφή των περισσότερων κοριτσιών είναι που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο για το αν θα γίνουν κυνηγοί των πλουσίων και πετυχημένων αντρών, μόνο που δεν συμμετέχει μόνο η μάνα τους σε αυτήν την εξέλιξη. Είναι και η τηλεόραση, οι παρέες, ο μπαμπάς (γιατί να τον βγάλουμε απέξω;) και νομίζω πως όλος ο πολιτισμός μας είναι δομημένος έτσι.
Και μένα με αηδηάζουν οι σχέσεις αυτές.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2017, 19:03

Ακετυλένιο έγραψε:Αυτήν την άποψη ότι μία γυναίκα κερατώνει επειδή κάπου σφάλλει ή κάπου υστερεί ο άντρας της δεν είναι σωστή.

Η γυναικα κερατωνει επειδη ο αντρας της δεν την καλυπτει σαν εραστης.
Αυτο δε σημαινει οτι το κερατο ειναι η σωστη λυση.

Επίσης οι γιατροί που πέρασαν τη νιότη τους πάνω από τα βιβλία δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες συγκριτικά με άλλους άντρες, να μην ξέρουν να προσεγγίσουν γυναίκα. Είναι θέμα και χαρακτήρα και όχι εμπειριών (μόνο).

Οι περισσοτεροι που ξερω εχουν ενα υφακι που βασιζεται καθαρα στο επαγγελμα τους. Δεν εχουν πηγαια αυτοπεποιθηση και τσαγανο.

Υποθετω πως εχουν απωθημενα λογω της καταπιεσμενης παιδικης και νεανικης ηλικιας και αντιδρουν ετσι, για αυτο το ανελυσα με αυτον τον τροπο.

Ειναι οι σπασικλες που εγιναν κατι στην κοινωνια και νιωθουν οτι παιρνουν εκδικηση απο τους συμμαθητες τους ξερω γω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ακετυλένιο
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ακετυλένιο » 16 Ιούλ 2017, 21:43

Λαχουρένιος έγραψε:
Ακετυλένιο έγραψε:Αυτήν την άποψη ότι μία γυναίκα κερατώνει επειδή κάπου σφάλλει ή κάπου υστερεί ο άντρας της δεν είναι σωστή.

Η γυναικα κερατωνει επειδη ο αντρας της δεν την καλυπτει σαν εραστης.
Αυτο δε σημαινει οτι το κερατο ειναι η σωστη λυση.

Διαφωνώ. Κερατώνει για χίλιους λόγους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Ιούλ 2017, 21:51

Οπως?

Η προσωπικη μου πειρα λεει οτι αυτοι με τους οποιους περνουν καλα στο κρεβατι δυσκολα τρωνε κερατο. Ακομα και αν ειναι κανενας που την δερνει, την βριζει κλπ

Κερατο τρωνε οι φαινομενικα τελειοι συντροφοι που παρεχουν τα παντα, αλλα ερωτικα δεν τους λενε και πολλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιούλ 2017, 14:32

Εμπειριες απο το ksenerotes

http://ksenerotes.blogspot.gr/2017/06/33.html

Tο συνοψιζω για οποιον βαριεται

-33αρα (7,5/10) βγαινει με τον συντακτη και εναν ξαδερφο του (χωρις να τα χει με κανενα απο τους 2). Οταν ερχεται η ωρα του λογαριασμου κανει το κοροιδο μεχρι που αναγκαζεται να πληρωσει οταν η σερβιτορα της ζηταει ευθεως να πληρωσει

-Ο ξαδερφος του συντακτη τα φτιαχνει με 33αρα (7,5/10). Τα χουν για κανενα μηνα ολα καλα. Ο χαζος της τα κερνουσε ολα αλλα μια βραδια δεν το κανε. Ποσταρω το διαλογο ολοκληρο

"Είμαι πολύ δυσαρεστημένη μαζί σου. Δεν με κέρασες ποτό χθες και μου κακοφάνηκε. Έχω συνηθίσει να μου κερνάνε γιατί αυτό είναι το σωστό."
Της απαντάει ο ξάδερφος:
"Καλά στις δύο σχέσεις που είχες από 5 χρόνια η καθεμία, στα κερνούσανε και οι δύο?"
Του λέει:
"Ναι, εννοείται. Εγώ με τι μούτρα θα εμφανιστώ τώρα ξανά στο ίδιο μαγαζί αν δεν μου τα κερνάνε όλα?"
Και της λέει:
"Τι μου λες τώρα? Είσαι με τα καλά σου? Μεγάλη κοπέλα είσαι, δουλειά έχεις, εδώ και ένα μήνα σου έχω πληρώσει ένα σωρό ποτά και φαγητά που βγαίναμε, μία φορά δεν τα πλήρωσα, ε κάτσε και πλήρωσέ τα μόνη σου. Μπορεί να είμαι ανεξάρτητος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι και χορηγός"
Του απαντάει λοιπόν το πουτανάκι:
"Ο άντρας πρέπει να προστατεύει και να στηρίζει την γυναίκα. Κι αν δεν μπορεί με κεράσματα τότε έστω με άλλους τρόπους".
Οπότε καταλήγει και ο ξάδερφός μου:
"Κοίτα να δεις, εγώ χορηγός δεν γίνομαι. Ας το λήξουμε εδώ και καλή συνέχεια"

:o :o

Μαλακες τι entitlement ειναι αυτο? H τυπισσα επειδη ειναι 7,5αρι θεωρει αναφαιρετο δικαιωμα να την πληρωνουν. Τι να πουν και τα 10αρια δηλαδη.

Παραθετω και το blue pill κομματι του σχολιου του συντακτη απο κατω

Ναι μεν θα σας κεράσουμε τα περισσότερα ή ακόμα και όλα αν είστε άνεργες, αλλά αν έχετε δουλειά ανοίξτε το πορτοφολάκι και πληρώστε.

Το υπολοιπο σχολιο ηταν αρκετα red pill αλλα αυτη η ατακα δειχνει οτι εχει πολλα μπλου πιλ στοιχεια στην σκεψη του.

Οχι φιλοι μου, δεν κερναμε, ουτε τις περισσοτερες φορες, ουτε τις μισες. Να ανοιγουν τα πορτοφολακια τους αφου θελουν ανεξαρτησια. Αλλιως στην κουζινα ολη μερα να μας μαγειρευεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Ιούλ 2017, 14:58

Πέπυ35 έγραψε:Όταν το μεγαλοπουρό ή και ένας νέος φλώρος αντίστοιχα βγαίνει με το πορτοφόλι να βρει γκόμενα, σαφέστατα γνωρίζει εξ' αρχής σε ποια κατηγορία θα απευθυνθεί και με ποιον τρόπο θα την προσεγγίσει.
Γνωρίζει εξ' αρχής ότι δεν έχει άλλο τρόπο προσέγγισης, προσεγγίζει με το πορτοφόλι με αποτέλεσμα μόλις τον αφήσει η χαζοπιτσιρίκα να την κράζει ότι του τα έφαγε.
Όχι μαλάκα, δε στα έφαγε η πιτσιρίκα (σαφέστατα χαμηλού επιπέδου το κορίτσι, αλλά έτσι την έμαθε η άχρηστη μάνα της κι έτσι πορεύτηκε και μόνη της μετέπειτα), εσύ της έδειξες ότι η σχέση μαζί σου στηρίζεται στο πορτοφόλι σου, οπότε σκάσε και μάθε να επιλέγεις άλλου τύπου γυναίκες.

Προσωπικά οι άντρες με τα κοστούμια και τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα, που το πορτοφόλι τους φωνάζει από μακρυά με κάνουν να αηδιάζω.
Ποτέ δε θα δεχόμουν να κυκλοφορώ με ένα "πορτοφόλι", το δικό μου άλλωστε είναι πιο σικάτο. :fico: :fico:

Ξεκολλάτε λοιπόν αγοράκια και μάθετε ότι αυτό που προσεγγίζετε αυτό θα λουστείτε, είστε γνώστες εξ' αρχής.

πέπυ γουστάρεις να μου τα φας; :fico: ΄

υγ έχεις πμ.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Ιούλ 2017, 15:09

εγώ πάντως ρε παιδιά έχω φάει και έχω ρίξει το κέρατο της αρκούδας. και την τωρινή γκόμενα μου την τρώει ο κώλος της να μου ρίξει κέρατο αλλά ειμαι λαρτζ τύπος και κάτι τέτοια τα περνάω στο ντούκου. άλλωστε οι γκόμενες είναι σαν τα λεωφορεία. χάνεις το ένα έρχεται το άλλο. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιούλ 2017, 23:09

''Νομιζω πολλοι αμερικανοι εχουν το στερεοτυπο για τις ομορφες ρωσιδες οτι βγαινουν με αμερικανους για τα λεφτα, αλλα ποιος θα θελε να βγαινει με ενα μπατιρη? Ας ειμαστε ειλικρινεις''

11.40

Για τον Αλε αυτο
0 .

Άβαταρ μέλους
Ar_tel_quessir
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ar_tel_quessir » 18 Ιούλ 2017, 00:40

Τι μπούρδα είναι αυτή,ένας πλούσιος που βρήκε μία η οποία τον θέλει για τα λεφτά,και ποιο είναι το νόημα αυτής
της εκπομπής;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Ιούλ 2017, 07:05

0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”