Πάμε λίγο Shuffle?
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Πάμε λίγο Shuffle?
στο ελλαδέξ βρίσκεσαι γι αυτό νοιώθεις κόμπλεξ, κάθε μέρα βρίσκω μόνες γερμανίδες ή άλλες κοπέλες μόνες τους να τρέχουν, να πηγαίνουν κολυμβητήριο κλπ
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
bizeli
- Moderator

Freisinniger έγραψε:στο ελλαδέξ βρίσκεσαι γι αυτό νοιώθεις κόμπλεξ, κάθε μέρα βρίσκω μόνες γερμανίδες ή άλλες κοπέλες μόνες τους να τρέχουν, να πηγαίνουν κολυμβητήριο κλπ
Ποιο κολυμβητήριο;
Δεν λέω για τέτοιες δραστηριότητες.
Μιλάμε για νυχτερινή διασκέδαση μόνο.
Πώς την έμπλεξες έτσι τη συζήτηση;
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

α οκ εκεί πάω πάσο, αρκετά δύσκολο. Αν και κάποτε έβγαινα μόνος μου σε μαγαζιά, μεγάλη βλακεία το μετάνιωσα. Γενικά τα αποφεύγω όπως είπα όλα αυτά, για να μην πω τα μισώ πλέον. Με τα χίλια ζόρια πάω, εκτός και αν είναι Ελ που πέραν από τους χωρούς, αυτή η μαγευτική γλώσσα μας. Έχω βγει με πολλές παρέες ξένων αλλά όταν βγαίνεις με Ελ, τελείωσε το καταλαβαίνεις τις περισσότερες φορές θα έχει πλάκα.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

impostor έγραψε:Freisinniger έγραψε:τώρα Γερμανία να σου πω την αλήθεια 2 - 3 φορές βγήκα σε τέκνο, ντίσκο και τέτοια μαγαζιά, όλη η σαπίλα, πρεζόνια, μεθ, χαπάκια κλπ. Από τις φάτσες βλέπεις πόσο λιωμένοι είναι. Δεν ξαναπήγα, ούτε ξαναπάω και ας με παρακαλάνε.
Γενικά ναι υπάρχει μια παρακμή σε αυτού του στυλ τα μαγαζιά. Κακώς κατά τη γνώμη μου έχουν υποβαθμιστεί τόσο, γιατί αδικείται το συγκεκριμένο είδος μουσικής.
Στην Ελλάδα είναι πιο κυριλλέ τα πράγματα πάντως.
Καλύτερα να πας σε ένα κλαμπάκι που παίζει house και άλλα παραπλήσια και όχι αμιγώς τέκνο και άλλες γυφτιές γιατί εκεί όντως μαζεύεται η σάρα και η μάρα.
Εγω το ακριβως αναποδο, προτιμω λιωμενους-μπαφιαρηδες-χαπακηδες παρα κλαρινα.
Το κακο ειναι οτι νιωθω ανασφαλεια και ειμαι αρκετα σφιγμενος για τσαμπουκα ή μην με κλεψουν κλπ.
Εχει την φαση του ομως σαν εμπειρια.
Καθε φορα που παω για κατουρημα (σε κανενα τοιχο, δεντρο κλπ, οι τουαλετες ειναι για τους φλωρους
) κοιταω πισω αριστερα δεξια συνεχεια την ωρα που την αρμεγω
Αν μου την πεσει κανεις τοτε την εβαψα.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Λαχουρένιος έγραψε:impostor έγραψε:Freisinniger έγραψε:τώρα Γερμανία να σου πω την αλήθεια 2 - 3 φορές βγήκα σε τέκνο, ντίσκο και τέτοια μαγαζιά, όλη η σαπίλα, πρεζόνια, μεθ, χαπάκια κλπ. Από τις φάτσες βλέπεις πόσο λιωμένοι είναι. Δεν ξαναπήγα, ούτε ξαναπάω και ας με παρακαλάνε.
Γενικά ναι υπάρχει μια παρακμή σε αυτού του στυλ τα μαγαζιά. Κακώς κατά τη γνώμη μου έχουν υποβαθμιστεί τόσο, γιατί αδικείται το συγκεκριμένο είδος μουσικής.
Στην Ελλάδα είναι πιο κυριλλέ τα πράγματα πάντως.
Καλύτερα να πας σε ένα κλαμπάκι που παίζει house και άλλα παραπλήσια και όχι αμιγώς τέκνο και άλλες γυφτιές γιατί εκεί όντως μαζεύεται η σάρα και η μάρα.
Εγω το ακριβως αναποδο, προτιμω λιωμενους-μπαφιαρηδες-χαπακηδες παρα κλαρινα.
Το κακο ειναι οτι νιωθω ανασφαλεια και ειμαι αρκετα σφιγμενος για τσαμπουκα ή μην με κλεψουν κλπ.
Εχει την φαση του ομως σαν εμπειρια.
Καθε φορα που παω για κατουρημα (σε κανενα τοιχο, δεντρο κλπ, οι τουαλετες ειναι για τους φλωρους) κοιταω πισω αριστερα δεξια συνεχεια την ωρα που την αρμεγω
Αν μου την πεσει κανεις τοτε την εβαψα.
Tα πάρτι τέκνο δεν είναι μέηνστρημ πια, οπότε μαζεύουν μόνο τελειωμένους.
Τώρα, για σωστό σάφλ πρέπει πάμε πολλές 10ετίες πίσω. Όλα τα σημερινά είναι φθηνές απομιμήσεις
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Διάδοχος
- Danchō

Κλειδώστε το νήμα να πάμε σπίτια μας.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Tα πάρτι τέκνο δεν είναι μέηνστρημ πια, οπότε μαζεύουν μόνο τελειωμένους.
Τετοιες φασεις μου αρεσουν

0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Αμερικάρα μου γη του ΧΟΡΟΥ

0 .

-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω το ακριβως αναποδο, προτιμω λιωμενους-μπαφιαρηδες-χαπακηδες παρα κλαρινα.
Δλδ όσον αφορά τη διασκέδαση, ανάμεσα στους λιωμένους-μπαφιάρηδες και στα κλαρίνα δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο;
Ή το ένα ή το άλλο;
@Σωστός ο διάδοχος θεότροπος. Μας έβαλε τα γυαλιά.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

impostor έγραψε:Δλδ όσον αφορά τη διασκέδαση, ανάμεσα στους λιωμένους-μπαφιάρηδες και στα κλαρίνα δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο;
Ή το ένα ή το άλλο;
@Σωστός ο διάδοχος θεότροπος. Μας έβαλε τα γυαλιά.
Προτιμω το ενδιαμεσο, αλλα αν εχω να διαλεξω προτιμω μπαφιαρηδες.
Εκανα και κανω τετοιες παρεες και δεν μου φαινεται τραγικο.
Κλαρινα δεν μπορω καθολου ομως, αλλος κοσμος τελειως.
0 .