Freisinniger έγραψε:Για ποιο νομικό πλαίσιο μιλάς στις δυτικές χώρες;
Mεγαλυτερη προστασια των single μητερων και της μητροτητας γενικα, ποσοστωσεις στις επιχειρησεις, πιο αυστηρο πλαισιο στην ενδοοικογενειακη βια κλπ
Στην Ελλαδα, εκτος του οτι δεν υπαρχει προστασια για τιποτα, οι γυναικες στην επαρχια εχουν μεγαλα εμποδια απο την κοινωνια και την οικογενεια τους να χωρισουν ή να μεγαλωσουν παιδι εκτος γαμου. Ουσιαστικα οταν ο οποιος ''φεμινισμος'' στην Ελλαδα αφορα τις γυναικες της Αθηνας.
Και εκεί τα ίδια γίνονται. Τα ωραία παιδιά μπλέκουν με πατσαβούρες, γιατί ξέρουν ότι αυτές θα παραμείνουν τίμιες και κανείς δεν θα κοιτάξει μια χοντρούλα ή πατσαβούρα. Μήπως οι χοντρούλες έχουν καλύτερο χαρακτήρα;
Εγω πιστευω οτι μπλεκουν στην λογικη του ''μνι να 'ναι και ο,τι να 'ναι''. Αρκει να ανεβαινει το κοντερ. Εμενα πολλες φορες οταν πω σε καποιον οτι εχω γκομενα, η επομενη ερωτηση ειναι ''καλη?

''. Δηλαδη δεν το χουν δεδομενο οτι θα μπλεξεις με γκομενα που θεωρεις ωραια. Ασε που δεν εχω δει οι χοντρουλες να ειναι πιο καλοι ανθρωποι.
Οι γυναικες ομως κρατανε υψηλα στανταρ, ακομα και αν ειναι χρονια μονες και αυτο απο μονο του ανεβαζει τεχνητα την αξια τους. Απλη προσφορα-ζητηση.
εντάξει δεν διαφωνώ με αυτό, ότι οι Ελ είναι γενικά ψεύτες ισχύει, με λίγα λόγια λες ότι οι Ελ είναι καλοί ψεύτες. Νομίζω αυτό οφείλεται σε πολλά συμπλέγματα και στερεότυπα της κοινωνίας που αναγκάζει τον οποιοδήποτε να ψεύδεται, ενώ σε μια δυτική χώρα, ξέρεις ότι είναι η άλλη πουτάνα και ο άλλος κλαρινογαμπρός, οπότε δεν πλησιάζεις.
Το προτιμω ετσι. Εδω οι ελληνιδες ειναι διχασμενες αναμεσα στο να το παιζουν καλα κοριτσια για τα ματια του κοσμου και το να κανουν αυτο που θελουν πραγματικα. Σε πρηζουν ολες για σχεση, και μολις το καταφερουν, εχουν ηδη βρει 5-6 υποψηφιους αντικαταστες