Είναι αναπόφευκτο!

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 4
....Χριστοφελ ...μιλησα για εθνικιστικο χωρο οχι για δεξιους .. εσυ δηλαδη θεωρεις οτι ειναι το ιδιο?? ...χμμμ..
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...ειναι ακαταλληλοι να γινονται διευθυντες ,γενικοι γραμματεις , προισταμενοι, ανωτερα στελεχη επιχιερησεων ,αξιωματικοι στρατου και υπηρεσιων ασφαλειας , πανεπιστημιακοι διδασκαλοι και δασκαλοι γενικα , ιατροι και δικαστες , πολιτικοι αξιωματουχοι .....κτλ κτλ ...οι θερμοκεφαλοι με συναισθηματικη καθηλωση επιθετικοι και με ψυχοσυπλεγματα κατωτερωτητας πρεπει να αποκλειονται απο ολες αυτες τις θεσεις υψηλης ευθυνης που απαιτουν χαρακτηρες νηφαλιους ευγενεις , ευελικτους με ευρος και βαθος αντιληψης κια κατανοησης ...

Πασιφάη έγραψε:Δεν υπάρχει θέμα κατωτερότητας. Σε κανέναν άνθρωπο. Όλοι είμαστε όντα και ο καθένας, έχει τα καλά και τα άσχημά του. Αν κάποιοι υπερβαίνουν των ορίων, φυλάκα ή ότι τους αναλογεί.Το έχω ξαναπεί δε, άπειρες φορές. Σε περιπτώσεις εμπόρων ναρκωτικών, παιδεραστών, δολοφόνων ή βασανιστών ζώων, στα Τάρταρα. Λήξαν._

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Πασιφάη έγραψε:Δεν υπάρχει θέμα κατωτερότητας. Σε κανέναν άνθρωπο. Όλοι είμαστε όντα και ο καθένας, έχει τα καλά και τα άσχημά του. Αν κάποιοι υπερβαίνουν των ορίων, φυλάκα ή ότι τους αναλογεί.Το έχω ξαναπεί δε, άπειρες φορές. Σε περιπτώσεις εμπόρων ναρκωτικών, παιδεραστών, δολοφόνων ή βασανιστών ζώων, στα Τάρταρα. Λήξαν._
σχολιο 5
....μας πως δεν υπαρχει γλυκια μου Πασιφανη!! ...πχ εγω κι εσυ ειμαστε δηλαδη ισες ???θελω να πω δεν με θεωρεις τρελη ψωναρα?? .. αρα κατωτερη απο σενα αν παλι οχι αν θεωρεις οτι ειμστε ισες ...τοτε αν εγω ειμαι ψωναρα εισαι και συ ,,,χμμ εεε??ετσι δεν ειναι ...

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 6
.. αρα Πασιφαη αναγνωριζεις σε μια ""ψωναρα""σαν εμενα ανθρωπινη αξια ιδια με αυτη του νορμαλ κανονικου ανθρωπου.... η μηπως οχι ιδια αξια ???....χμμ .. αν ετσι ειναι για σενα αν η ψωναρα εχιε ιδια ανθρωπινη αξια μ ετον νορμαλ τοτε γιατι εχεις την ταση να υποτιμας κια να ειρωνευεσαι τους ψωναρες ...γιατι σε χαλανε οι παρουσιες τους και οι δρστηριοτητες τους τα λεγομενα τους κτλ ???

Πασιφάη έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 6
.. αρα Πασιφαη αναγνωριζεις σε μια ""ψωναρα""σαν εμενα ανθρωπινη αξια ιδια με αυτη του νορμαλ κανονικου ανθρωπου.... η μηπως οχι ιδια αξια ???....χμμ .. αν ετσι ειναι για σενα αν η ψωναρα εχιε ιδια ανθρωπινη αξια μ ετον νορμαλ τοτε γιατι εχεις την ταση να υποτιμας κια να ειρωνευεσαι τους ψωναρες ...γιατι σε χαλανε οι παρουσιες τους και οι δρστηριοτητες τους τα λεγομενα τους κτλ ???
Μύθηρα, εγώ δεν έχω μάθει να παίζω με τις λέξεις. Όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν πως ο τρόπος μου είναι αυτός. Λυπάμαι αλλά δεν κάνω εξαιρέσεις για κανέναν.
Ότι είπα ισχύει. Ξεκάθαρα. Εν τω μεταξύ εσύ προσπαθείς να ''με διαβάσεις'' μπας και εκμαιεύσεις κάτι τις άλλο. Άστο. Απλά κονόμησες από σβέρκο.