Εκλογές USA 2016

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Εκλογές USA 2016

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Νοέμ 2016, 09:29

Οι πιο αμόρφωτοι τον ψήφισαν.. :D

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ είχε πολύ μεγαλύτερη απήχηση από τους προηγούμενους υποψήφιους του κόμματος μεταξύ των λευκών Αμερικανών που δεν διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου.

ΕΜΑ ΤΗΜΗ ΑΜΕΡΗΚΗ!!! :LoL:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Νοέμ 2016, 09:57

Κριμα, ε; :rolleyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 09 Νοέμ 2016, 11:05

Τελικώς, από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε το πορτοκαλόξανθο γένος.

Hillarius φάση. :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Νοέμ 2016, 11:12

Η επομενη ποπκορν φαση θα ειναι με το πως θα μαζευουν τωρα οι βρυξελλικοι ολα αυτα τα καρφακια που πεταξαν στον Τραμπ μεσ'την προεκλογική περιοδο. Εδω σας θελω γατακια μ'
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 09 Νοέμ 2016, 11:20

Φωνάξτε ντε τον Αρίστο να μας κάνει καμιά ανάλυση με επίκεντρο την Ελλάδα να γελάσουμε λίγο :D
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 09 Νοέμ 2016, 12:00

Gia des kairo pou dialexe na erthei o Obama.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Νοέμ 2016, 12:43

ВладимирВладимирович έγραψε:Κριμα, ε; :rolleyes:

Εμένα στα παπάρια μου. Αμερικάνος δεν ειμαι και δεν είχα ποτέ σκοπό να πάω εκεί. Εσύ, ως Ρώσος, δικαιούσαι να πανηγυρίζεις σήμερα.
Οσο για τους μπετόστοκους που ψήφισαν Τραμπάκουλα φορ πρέζιντεντ, θα απολαύσουν την γκρέητ αγκαίν Αμέρικα που τους έταξε. Τί άλλο καλύτερο;

Εγω φορτώνω ποπκορν και αναψυκτικά και αναμένω. Είτε θα δούμε τσιπραϊκές - βρεξιτικές κωλοτούμπες ειτε η Αμέρικα θα μας αφήσει χρόνους. Η συνέχεια στις οθόνες σας.. :s_cool
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Νοέμ 2016, 13:05

Είμαι Ελληνας αλλα και αν ημουν Ρωσος δεν βλεπω λογω να πανηγυριζω για την εκλογη του Τραμπ. Για Ρωσους ειναι εντελως αδιάφορο, η ζωη τους δεν εξαρταται απο την Αμερικη.
Απλα με μη εκλογη της Κλιντον μειώνεται η πιθανότητα πυρηνικού πολέμου και αυτο ειναι μια θετικη εξέλιξη για ολο τον κοσμο.
Συν η απολαυση να κοιταζεις ξινοφατσες των Ευρωπεη :rolleyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Νοέμ 2016, 14:12

Ο Τραμπ περα απο το comedy value δεν θα προσφερει κατι παραπανω σε σχεση με τους προηγουμενους.

Οι αμερικανικες εκλογες ειναι ενα σοου για να αποσπωνται τα αμερικανακια οσο το στρατιωτικοβιομηχανικο συμπλεγμα,οι τραπεζες και οι μυστικες υπηρεσιες κυβερνουν αυτη τη χωρα ανεξαρτητως προεδρου.

Αυτο ελειπε μια σοβαρη χωρα σαν την Αμερικη να αφηνε την εξωτερικη (ή και την εσωτερικη) πολιτικη σε ημιτρελους σαν τον Τραμπ ή σε χαζους σαν τον Μπους,τον Κλιντον,την Ρηγκαν κλπ.

Εχω βαρεθει τοσα χρονια τις ιδιες μαλακιες,αν βγει ο Χ θα γινει το ταδε,αν βγει το Υ θα γινει το δεινα,και τελικα τιποτα δε γινεται.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 09 Νοέμ 2016, 15:02

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Τραμπ περα απο το comedy value δεν θα προσφερει κατι παραπανω σε σχεση με τους προηγουμενους.

Οι αμερικανικες εκλογες ειναι ενα σοου για να αποσπωνται τα αμερικανακια οσο το στρατιωτικοβιομηχανικο συμπλεγμα,οι τραπεζες και οι μυστικες υπηρεσιες κυβερνουν αυτη τη χωρα ανεξαρτητως προεδρου.

Αυτο ελειπε μια σοβαρη χωρα σαν την Αμερικη να αφηνε την εξωτερικη (ή και την εσωτερικη) πολιτικη σε ημιτρελους σαν τον Τραμπ ή σε χαζους σαν τον Μπους,τον Κλιντον,την Ρηγκαν κλπ.

Εχω βαρεθει τοσα χρονια τις ιδιες μαλακιες,αν βγει ο Χ θα γινει το ταδε,αν βγει το Υ θα γινει το δεινα,και τελικα τιποτα δε γινεται.

Μα και το αποτέλεσμα των εκλογών ως comedy value με στοιχεία τραγωδίας εκλαμβάνεται ή προβάλλεται.

Αμερικανάκια δεν υπάρχουν μόνον στην Αμερική, έτσι δεν είναι; Κι έχει πράγματι πολύ πλάκα να βλέπεις όλους αυτούς που όταν τους συμφέρει κατηγορούν τα μμε για επηρεασμό της κοινής γνώμής, να οδύρονται μαζί με τους μουμουετζήδες επειδή δεν έπιασε η σεμνή και ταπεινή :LoL: προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρυ.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”