Μανώλη, δες τον Αλέξη σαν εγγόνι σου
Ε, ρε γλέντια!Εντίτ:
η πολιτική εκτός όλων των άλλων είναι και τέχνη του συμβιβασμού
Σε γραμμή εξομώτη/ αρίστου/ λένιν και ο ζούγα. Έτοιμος να ξεχυθεί σαν τον εμετό με αλλεπάληλα πενταετή ο Σύριζας!

Μανώλη, δες τον Αλέξη σαν εγγόνι σου
Ε, ρε γλέντια!η πολιτική εκτός όλων των άλλων είναι και τέχνη του συμβιβασμού

Kauldron έγραψε:Νομίζω πως πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για δημοψηφίσματα σχετικά με το τί πρέπει να γίνει.

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Καλά και πολύ σωστά τα λόγια, αλλά κούφια αν δε συνοδεύονται από πράξεις, κοινώς πρέσινγκ για αλλαγή ρότας. Ανούσια γκρίνια θα είναι τα λεγόμενα αν δε συμβεί αυτό, κι ας μου είναι ο Γλέζος συμπαθής.
Κάπου αλλού είδα και παρέμβαση του... Κλυνν που διαμαρτύρεται για τη στάση του Γλέζου, ο ίδιος τύπος που κάποτε ήταν βαμμένος γαλάζιος κι έβγαζε τραγουδάκια τύπου "έλα να πρασινίσουμε" τις μέρες του Αντρέα. Έλεος.

-Άρης- έγραψε:Kauldron έγραψε:Νομίζω πως πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για δημοψηφίσματα σχετικά με το τί πρέπει να γίνει.
Όταν λες ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες εννοείς ότι το μορφωτικό επίπεδο των ψηφοφόρων έχει φτάσει σε σημείο που να επαρκεί ώστε ν' αποφασίσουν για τη χάραξη οικονομικής πολιτικής της χώρας;
[img]<a rel="nofollow" href="http://4.bp.blogspot.com/-0yxW_5qEgWY/ULkw2jivC0I/AAAAAAAB6wA/rnWtIOsuQcE/s640/4_n.jpg[/img" class="vglnk"><span>http</span><span>://</span><span>4</span><span>.</span><span>bp</span><span>.</span><span>blogspot</span><span>.</span><span>com</span><span>/-</span><span>0yxW</span><span>_</span><span>5qEgWY</span><span>/</span><span>ULkw2jivC0I</span><span>/</span><span>AAAAAAAB6wA</span><span>/</span><span>rnWtIOsuQcE</span><span>/</span><span>s640</span><span>/</span><span>4</span><span>_</span><span>n</span><span>.</span><span>jpg</span><span>[/</span><span>img</span></a>]

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Α, τώρα κατάλαβα το σκορ. Ρε μλκ το ίδιο είναι γλέζος/ μίκης με χάρυ κλύν/ ζούγα;

Χαοτικός έγραψε:Κι ο Πάνας εδώ; Γουστάρω ποιότητα φόρουμ.

Λοιπόν πάω να σου φτιαξω νήμα γιατί δεν ξεχνώ.

-Άρης- έγραψε:Αφού ο Γλέζος ήταν στη νεολαία Μεταξά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον συγχωρέσω.