ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΘΟΔΩΡΑ!
-
exomotis
- Chiprleader

-
Στύγιος
Re: ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΘΟΔΩΡΑ!
ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ έγραψε:Diego έγραψε:Αγαπητέ Μνημονιακέ, είστε ο Σατανικός Εγκέφαλος; Αν ναι, είμαι πολύ χαρούμενος.Μου λείπατε και εσείς και το μαγαζάκι το προηγούμενο που τα λέγαμε με τους φίλους μας τον ψαρά,τον μπακάλη κά.
Έλα ρε μαν, πού είσαι; (και ποιος είσαι). Μας το 'κλεισε το μαγαζί ο κουραδέμπωρ.
Αυτούς που αναφέρεις τους αναζητώ κι εγώ σε άλλο νήμα.
Αχχχχχ
,αγαπημένη έκφραση και σήμα κατατεθέν του πάλαι ποτέ Τουρκόγυφτου
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Diego έγραψε:Στο προηγούμενο χώρο έγραφα ως Pasokogamis.Ξέρετε το έκλεισε ξαφνικά, ότα τα πράγματα είχαν για ν-οστή φορα εκτραχυνθεί και ήταν κρίμα.Μου λείπει η επαφή εκεί καθώς και το chat.![]()
Παραμένω εκέι που με αφήσατε, εσείς;
Κι εγώ!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Diego
- Crazy poster

Ξέρετε από τη μία σκέφτομαι πως το chat που είχαμε έκανε τα πράγματα πιο ανθρώπινα.Είχε καθημερινές συζητήσεις, το λεγόμενο small talk.Από την άλλη, χανόταν το ενδιαφέρον να ποστάρει κάποιος στα νήματα μετά.Και πολλές φορές εκεί μέσα τα πράγματα ξέφευγαν γρήγορα δίχως λόγο. 

0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
exomotis
- Chiprleader

-
Diego
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Αυτη ειναι η ασθενεια της φυλης.
Στο freeforum δεν ήταν ωραίο.Ακούγονταν πράγματα επί προσωπικού, αγένειες, προσβολές χυδαίες που είχαν στόχο να ενοχλήσουν την ίδια την ύπαρξη του άλλου.Ο ΣΕ μπορεί να με επιβεβαιώσει.Ειδικά τον τελευταίο καιρό το πράγμα είχε ξεφύγει άσχημα.

0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Στύγιος
Πόντιος vs Τουρκόγυφτος
Mπακάλης vs Pagan
ΟΛΟΙ vs ΣΕ ( ειδικά μετά τα 6.1)

Mπακάλης vs Pagan
ΟΛΟΙ vs ΣΕ ( ειδικά μετά τα 6.1)

0 .
-
Diego
- Crazy poster

Μπα.Το πράγμα ξέφυγε στα Μπακάλης vs Γνωστός Αγνωστος,Ψαράς vs Γνωστός Αγνωστος και Ψαράς vs Μπακάλης.Ο πόντιος ήταν ήσυχο πλάσμα στα τελειώματα.
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Dario Giovanni
- Ευεργέτης ΕΕΦ

Έλα ρε μαν, πού είσαι; (και ποιος είσαι). Μας το 'κλεισε το μαγαζί ο κουραδέμπωρ.
Αυτούς που αναφέρεις τους αναζητώ κι εγώ σε άλλο νήμα.