Η απάτη των πυραμίδων
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Η απάτη των πυραμίδων
Κι εδώ έχουμε την προσπάθεια του Ksmyrn να ξύσει με τ' αδύναμα νυχάκια του τις τιτανοτεράστιες γρανιτένιες μπάλες του χελώνου. 

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
nik_killthemall
- Extreme poster

ksmyrn έγραψε:Επειδη παραθετεις μια εξισωση δεν σημαινει οτι παντου και σ ολα ειναι ετσι.
Εμποριο κανουν οι ανθρωποι. Αν θες αγοραζεις τα προϊοντα, αν θες οχι. Αν θες τα πουλας, αν θες οχι. Τωρα, δεν ξερω εγω σε τι ανθρωπους μιλησες, ΄η δεν ξερω αν αυτοι καταλαβαν,΄η αν εσυ δεν καταλαβες, δεν θα μαλωσουμε γι αυτο. Και μονο που δεν σε αφησαν να κρατησεις αντιγραφα μπορει να θεωρηθει υποπτο. Οπως υπαρχουν απατεωνες τραπεζιτες, χρηματιστηριακοι και σε αλλους τομεις, ετσι υπαρχουν παντου. Αυτο λεω.
Η εξισωση που "παραθετω" ειναι γενικη για μια πυραμιδα και οχι ειδικη για την συγκεκριμενη πυραμιδα που μου παρουσιασαν, και αναλογα με τα δεδομενα (τιμες) που βαζεις στις μεταβλητες, σου υπολογιζει ενα μικροτερο ή ενα μεγαλυτερο κέρδος των ιδιοκτητων και των πωλητων σε βάθος 1-2 ετών και σε καθε περιπτωση σου δειχνει :
1) απο ποιον έρχεται αυτό το κέρδος = τελευταιες εγγραφες μελων
2) ποτε αυτο το κερδος σταματα να υπαρχει = οταν σταματησουν να εγγραφονται νεα μελη.
αν θελεις σε πρωτη ευκαιρια ανεβαζω και το εξελοφυλλο για να πειραματιστεις και μονος σου.
τωρα αν οι εξισωσεις και τα μαθηματικα μοντελα δεν σε ενδιαφερουν αυτο σημαινει οτι το πραγμα το αντιμετωπιζεις - βασιζεις σε καποιου ειδους προσωπικη πιστη, οποτε για ποιον ακριβως λογο συζητας σε μεσον που χρησιμοποιει επιχειρηματα και οχι πιστη ? εχε την πιστη σου και ασε εμας να παιδευομαστε με τα επιχειρηματα και τις εξισωσεις.
οι απατεωνες τραπεζιτες χρηματιστες επιχειρηματιες σουπερμαρκετ κλπ. ειναι απατεωνες γιατι παρακαμπτουν - παραβιαζουν το νομιμο μοντελο, και οχι γιατι φτιαχνουν ενα νεο μοντελο που βασιζεται σε απατη την οποια κρυβουν.
ακομα και τα καζινο σου δινουν εκ των πρωτερων τους κανονες και τις δυσμενεις πιθανοτητες - συχνοτητες του χανω - κερδιζω.
τεσπα ... χεστο.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
ksmyrn
- Rookie poster

Εσυ και ο χελωνος εχετε την πιστη. Τα επιχειρηματα τα λετε σεντονι και μπουρδες. Εγω σας ΞΑΝΑρωταω και τους δυο, νομικη περιγραφη της πυραμιδας υπαρχει; Γιατι προφανως η εικονα "πυραμιδας" που εχετε ειναι πιο συγκεκριμενη απο την δικια μου που ειναι πιο γενικη. Αυθαιρετες εξισωσεις και συλλογισμους ο καθενας κανει. Επισημα εχετε ορισμο; Γιατι εγω σας εδωσα συνδεσμο με εταιρειες που τις χαρακτηριζω πυραμιδες, που καλυπτονται απο τον Νομο, εχουν τους νομους στην σελιδα που εδωσα. Εχουν και κειμενα για το πως ν αποφευγεται η πυραμιδα-απατη, που μαλλον σε τετοια πεσατε, οποτε γραψατε πυραμιδα=απατη. Τα διαβασε ο χελωνος; Ε, μπα, μαλλον θα κανει σχεδια για τις τιτανοτεραστιες γρανιτενιες μπαλλες του.
Διαβαζεις χελωνε;
Διαβαζεις χελωνε;
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Εγώ αυτό που διάβασα είναι το τρομπόνι που παρέλαβες.
Από 'κει και πέρα, είχαμε πριν λίγο καιρό 5 συλλήψεις για πυραμίδες:
http://www.kathimerini.gr/826731/articl ... essalonikh
Άντε πήγαινε έξω απ' τις φυλακές με κανένα πλακάτ για την απελευθέρωση των Αυστριακών, αφού πιστεύεις οτι δεν υπάρχει απάτη.
Από 'κει και πέρα, είχαμε πριν λίγο καιρό 5 συλλήψεις για πυραμίδες:
http://www.kathimerini.gr/826731/articl ... essalonikh
Άντε πήγαινε έξω απ' τις φυλακές με κανένα πλακάτ για την απελευθέρωση των Αυστριακών, αφού πιστεύεις οτι δεν υπάρχει απάτη.

0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

οταν λες οτι η πυραμιδα ειναι σαν το σουπερμαρκετ, τοτε αυτος που αποδειδειγμενα κρατει τα σκηπτρα της μπουρδολογιας και βασιζεται στην τυφλη πιστη εισαι αποκλειστικα ΕΣΥ φιλε μου ! και στην τελικη εμεις ασχοληθηκαμε και με 2 αραδες που εγραψες, εσυ αντιθετα ουτε με μια γραμμη αποσα σου χω γραψει τουλαχιστον εγω.
τις "εξισωσεις" της απορριπτεις ως αυθαιρετες πριν καν τις δεις, οποτε οντως εσυ στο ολο θεμα διατηρεις τυφλη πιστη θρησκοληπτου.
Ο ορισμος που δινω εγω στην πυραμιδα ειναι : οποιοδηποτε μοντελο βασιζει το κερδος του στην εγγραφη νεων μελων - πωλητων ή ισοδυναμα οποιοδηποτε μοντελο που οταν δεν αποκτα νεα μελη - πωλητες καταγραφει ζημια . (προσοχη οχι την αυξηση του κερδους τους, αλλα απλα σκετο το οποιοδηποτε κερδος του).
ο νομικος ορισμος της πυραμιδας ποιος ειναι και σε τι διαφερει απο αυτο που λεω ?
παντως δεν ειναι τυχαιο οτι ακομα και το μουλτιλεβελμαρκετινκ που "υποτιθεται" οτι ειναι διαφορετικο απτην πυραμιδα πρωτο-ξεκινησε στην κινα (σε αχανη υποτιθεται πληθυσμο) στην οποια πλεον καθως και σε πολλες χωρες του πλανητη εχει πλεον απαγορευτει.
τις "εξισωσεις" της απορριπτεις ως αυθαιρετες πριν καν τις δεις, οποτε οντως εσυ στο ολο θεμα διατηρεις τυφλη πιστη θρησκοληπτου.
Ο ορισμος που δινω εγω στην πυραμιδα ειναι : οποιοδηποτε μοντελο βασιζει το κερδος του στην εγγραφη νεων μελων - πωλητων ή ισοδυναμα οποιοδηποτε μοντελο που οταν δεν αποκτα νεα μελη - πωλητες καταγραφει ζημια . (προσοχη οχι την αυξηση του κερδους τους, αλλα απλα σκετο το οποιοδηποτε κερδος του).
ο νομικος ορισμος της πυραμιδας ποιος ειναι και σε τι διαφερει απο αυτο που λεω ?
παντως δεν ειναι τυχαιο οτι ακομα και το μουλτιλεβελμαρκετινκ που "υποτιθεται" οτι ειναι διαφορετικο απτην πυραμιδα πρωτο-ξεκινησε στην κινα (σε αχανη υποτιθεται πληθυσμο) στην οποια πλεον καθως και σε πολλες χωρες του πλανητη εχει πλεον απαγορευτει.
0 .
-
ksmyrn
- Rookie poster

Σου ειπα, κουοτε επι κουοτων δεν γραφω. Οτι μου ειπες το ειχα γραψει στο "σεντονι".
Για τον ορισμο σου δεν αντιλεγω, οδηγειται σε καταρρευση με απωλεια χρηματων. Γι αυτο σου ειπα οτι εσυ εχεις μια εικονα λιγοτερη γενικη απ οτι εγω. Αν αυτο οριζεις "πυραμιδα" μαζι σου. Αλλα αυτο δεν κανουν ολες οι εταιρειες που θα χαρακτηριζε "πυραμιδα" ο χελωνος απ οπου ξεκινησε η συζητηση.
Εγω νομικο ορισμο δεν εχω βρει. Ξερω οτι οταν λεγεται στον νομο "αυτο" ειναι παρανομο, οριζεται τι εστι το "αυτο". Μαλλον δεν υπαρχει κιολας αφου η εξαπατηση, ως εξαπατηση οριζεται.
Και αυτο συνδεεται με την χαζομαρα που εβαλε ο χελωνος. Γκουγκλαρε "πυραμιδα" "απατη" "συλληψεις" και του εβγαλε ενα αρθρο που ενας δημοσιογραφος εγραψε την λεξη "πυραμιδα", παρ ολο που μετα γραφει ο ιδιος οτι οι ανθρωποι λεγανε ψεμματα στον κοσμο οτι ειναι αντιπροσωποι εταιρειων, εξαπατηση λεγεται. Παντως αν δεν βαριεται ο χελωνος ας μας παραθεσει την δικογραφια να δουμε τι ακριβως λεει το κατηγορητηριο. Το αστειο βεβαια ειναι οτι στο αρθρο την "πυραμιδα" την γραφει με εισαγωγικα Κλασσικος αρπακολατζης ο χελωνος, χαιρεται κιολας
Για τον ορισμο σου δεν αντιλεγω, οδηγειται σε καταρρευση με απωλεια χρηματων. Γι αυτο σου ειπα οτι εσυ εχεις μια εικονα λιγοτερη γενικη απ οτι εγω. Αν αυτο οριζεις "πυραμιδα" μαζι σου. Αλλα αυτο δεν κανουν ολες οι εταιρειες που θα χαρακτηριζε "πυραμιδα" ο χελωνος απ οπου ξεκινησε η συζητηση.
Εγω νομικο ορισμο δεν εχω βρει. Ξερω οτι οταν λεγεται στον νομο "αυτο" ειναι παρανομο, οριζεται τι εστι το "αυτο". Μαλλον δεν υπαρχει κιολας αφου η εξαπατηση, ως εξαπατηση οριζεται.
Και αυτο συνδεεται με την χαζομαρα που εβαλε ο χελωνος. Γκουγκλαρε "πυραμιδα" "απατη" "συλληψεις" και του εβγαλε ενα αρθρο που ενας δημοσιογραφος εγραψε την λεξη "πυραμιδα", παρ ολο που μετα γραφει ο ιδιος οτι οι ανθρωποι λεγανε ψεμματα στον κοσμο οτι ειναι αντιπροσωποι εταιρειων, εξαπατηση λεγεται. Παντως αν δεν βαριεται ο χελωνος ας μας παραθεσει την δικογραφια να δουμε τι ακριβως λεει το κατηγορητηριο. Το αστειο βεβαια ειναι οτι στο αρθρο την "πυραμιδα" την γραφει με εισαγωγικα Κλασσικος αρπακολατζης ο χελωνος, χαιρεται κιολας
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

E, ναι, οι πυραμιδιτζήδες λένε πάντα αλήθεια στον κόσμο, και οντως εκπροσωπούν εταιρίες.
Αν εκπροσωπούσαν εταιρίες, τότε για ποιό λόγο να κάνουν πυραμίδα? Θα έβγαζαν κέρδη από τα προϊόντα που νομίμως θα πουλούσαν.
Όταν ρωτήσεις πυραμιδάκια πώς λέγεται η εταιρία που εκπροσωπεί, πολλές φορές δεν θα ξέρει καν να σου πεί (εμένα με είχε πλησιάσει κάποιος και αυτό είχε συμβεί).
Αν εκπροσωπούσαν εταιρίες, τότε για ποιό λόγο να κάνουν πυραμίδα? Θα έβγαζαν κέρδη από τα προϊόντα που νομίμως θα πουλούσαν.
Όταν ρωτήσεις πυραμιδάκια πώς λέγεται η εταιρία που εκπροσωπεί, πολλές φορές δεν θα ξέρει καν να σου πεί (εμένα με είχε πλησιάσει κάποιος και αυτό είχε συμβεί).
0 .
-
ksmyrn
- Rookie poster

Εισαι σοουμαν τελικα....
"Αν εκπροσωπουσαν...", δεν διαβασες το αρθρο, δεν διαβασες εμενα, θα το ξαναγραψω: λεγανε ΨΕΜΑΤΑ
φακινγκ ελεος δηλαδη....
0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

ksmyrn έγραψε:Σου ειπα, κουοτε επι κουοτων δεν γραφω. Οτι μου ειπες το ειχα γραψει στο "σεντονι".
ταμτιριριμ ...
ο ορισμος μου με τον οποιο συμφωνεις 1) περιλαμβανει αυτο που κανει την πυραμιδα παρανομη, 2) ΔΕΝ ειχε γραφτει ουτε σε ενα σημειο στο σεντονι σου.
τα υπολοιπα, να χαμε να λεγαμε ....
0 .
-
ksmyrn
- Rookie poster

Δεν μου τον ζητησε κανεις 
Οριζω ως "πυραμιδα" το μοντελο προωθησης και πωλησης προϊοντος μεσω συνεργατων οπου δυναται να επωφελουνται και εμμεσα απο την δραστηριοτητα αλλων συνεργατων.
Οπου "δραστηριοτητα" εμπεριεχει και το παρανομο και το νομιμο. Και το "προϊοντος" εμπεριεχει το νομιμο και το παρανομο. Η ουσια του ορισμου ειναι το "επωφελουνται και εμμεσα απο την δραστηριοτητα αλλων συνεργατων" που σημαινει το γραφω και αλλους για να εχω περισσοτερο κερδος.

Οριζω ως "πυραμιδα" το μοντελο προωθησης και πωλησης προϊοντος μεσω συνεργατων οπου δυναται να επωφελουνται και εμμεσα απο την δραστηριοτητα αλλων συνεργατων.
Οπου "δραστηριοτητα" εμπεριεχει και το παρανομο και το νομιμο. Και το "προϊοντος" εμπεριεχει το νομιμο και το παρανομο. Η ουσια του ορισμου ειναι το "επωφελουνται και εμμεσα απο την δραστηριοτητα αλλων συνεργατων" που σημαινει το γραφω και αλλους για να εχω περισσοτερο κερδος.
0 .