Σεξουαλικοί Λαθρομετανάστες
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Σεξουαλικοί Λαθρομετανάστες
Δηλαδή εσένα Ρεκλάμα σε διακόρευσαν μ' αυτόν τον τρόπο? Εμ, γι' αυτό δεν σου απαντάνε οι γυναίκες στα μηνύματα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Πρόσφατη γελοιογραφία του Charlie Hebdo.
/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/5901063/CYnk2FpWkAAgLMk.jpg)
- Τι θα έκανε ο μικρός Αϊλάν αν μεγάλωνε;
- Θα χούφτωνε γυναίκες στη Γερμανία.
Πολλών αναγνώσεων, όπως πάντα άλλωστε. Κατά τη γνώμη μου πάντως, αν και πιστεύω ότι είναι σαφώς ειρωνικό, οι παρερμηνείες που πιθανότατα θα υπάρξουν δεν θα έχουν θετικά αποτελέσματα για τους πρόσφυγες.
- Τι θα έκανε ο μικρός Αϊλάν αν μεγάλωνε;
Πολλών αναγνώσεων, όπως πάντα άλλωστε. Κατά τη γνώμη μου πάντως, αν και πιστεύω ότι είναι σαφώς ειρωνικό, οι παρερμηνείες που πιθανότατα θα υπάρξουν δεν θα έχουν θετικά αποτελέσματα για τους πρόσφυγες.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Συμφωνω , το τι κατανοουν ακομα και οι Γαλλοι που ειναι ας πουμε πιο εξελιγμενοι , ειναι ενα θεμα για συζητηση.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Συμφωνω , το τι κατανοουν ακομα και οι Γαλλοι που ειναι ας πουμε πιο εξελιγμενοι , ειναι ενα θεμα για συζητηση.
Ναι, καλές είναι οι φιλοσοφικές συζητήσεις μεταξύ τυρού και αχλάδων με ουρά αλλά σ' αυτά τα θέματα έχω κάθετη γνώμη. Θεωρώ τις προκλητικές γελοιογραφίες του Charlie Hebdo και διάφορα συναφή ακτιβιστικά τερτίπια ως μια απολύτως αρρωστημένη εμμονή, που αγνοεί επίσης προκλητικά τις συνέπειες της σε άλλους ανθρώπους, σε τόσο εύθραυστες εποχές.
Γενικώς, θεωρώ τους περιφερειακούς και μη ζεσουϊσαρλιτζήδες με ταμπελάκια ή άνευ, είτε χαζοχαρούμενους χίπστερς, είτε απολύτως υστερικούς τύπους στις παρυφές αυτού που οι παλιοί κομμουνιστές θα ονόμαζαν παρακμιακή μπουρζουαζία.
Ούτε για φτύσιμο δηλαδή. Και βόμβα να πέσει στα ...μυστικά πλέον γραφεία τους δεν δίνω δεκάρα.
Για τους άλλους με νοιάζει.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Δεν ξέρω αν το βίντεο είναι αληθινό το έχουν ανεβάσει στο ΥΤ κάτι έλληνες μπλόγκερ το μεταφέρω με επιφύλαξη.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Kauldron έγραψε:Δηλαδή εσένα Ρεκλάμα σε διακόρευσαν μ' αυτόν τον τρόπο?
δεν μπαίνω σε λεωφορεία ρε. έχω παπί.
Kauldron έγραψε:Εμ, γι' αυτό δεν σου απαντάνε οι γυναίκες στα μηνύματα.
εντάξει σιγουρεύτηκα ότι δεν διαβάζεις τα πμ μου.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΓΑΛΗ έγραψε:- Τι θα έκανε ο μικρός Αϊλάν αν μεγάλωνε;
γιατί; πιστεύει κάποιος ότι δεν θα το έκανε;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Freisinniger
- Maître des anions

Πριν έρθουν όλοι αυτοί την δεκαετία του 80 στην Γερμανία ήταν πάρα πολύ Γιουγκοσβλάβοι και γενικά από ευρώπη, τώρα που μπούκαραν από Αφρική και Ασία έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα, το μόνο που ενδιαφέρει το γερμανικό κράτος είναι να υφίστανται. Πριν από 12 χρόνια ο πληθυσμός στην Γερμανία ήταν 82 εκατ ακριβώς όσο είναι και σήμερα, μέσα σε μια 7ετία μέχρι το 2009 η Γερμανία ήταν κάτω από 80 εκατ, το εργατικό δυναμικό μειώνονταν και έτσι αναπτύχθηκε η ιδέα να φέρουν ασιάτες και αφρικανούς.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
Kauldron
- Supreme poster

Ρεκ_ _μας έγραψε:Kauldron έγραψε:Δηλαδή εσένα Ρεκλάμα σε διακόρευσαν μ' αυτόν τον τρόπο?
δεν μπαίνω σε λεωφορεία ρε. έχω παπί.![]()

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΑΛΗ έγραψε:exomotis έγραψε:Συμφωνω , το τι κατανοουν ακομα και οι Γαλλοι που ειναι ας πουμε πιο εξελιγμενοι , ειναι ενα θεμα για συζητηση.
Ναι, καλές είναι οι φιλοσοφικές συζητήσεις μεταξύ τυρού και αχλάδων με ουρά αλλά σ' αυτά τα θέματα έχω κάθετη γνώμη. Θεωρώ τις προκλητικές γελοιογραφίες του Charlie Hebdo και διάφορα συναφή ακτιβιστικά τερτίπια ως μια απολύτως αρρωστημένη εμμονή, που αγνοεί επίσης προκλητικά τις συνέπειες της σε άλλους ανθρώπους, σε τόσο εύθραυστες εποχές.
Γενικώς, θεωρώ τους περιφερειακούς και μη ζεσουϊσαρλιτζήδες με ταμπελάκια ή άνευ, είτε χαζοχαρούμενους χίπστερς, είτε απολύτως υστερικούς τύπους στις παρυφές αυτού που οι παλιοί κομμουνιστές θα ονόμαζαν παρακμιακή μπουρζουαζία.
Ούτε για φτύσιμο δηλαδή. Και βόμβα να πέσει στα ...μυστικά πλέον γραφεία τους δεν δίνω δεκάρα.
Για τους άλλους με νοιάζει.
+1
0 .