Έτος 2015 ,η μεγαλύτερη μου απογοήτευση .

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Re: Έτος 2015 ,η μεγαλύτερη μου απογοήτευση .

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 02 Ιαν 2016, 09:47

Στύγιος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:H "Ελλάδα" του σύριζα θυμίζει τον έφηβο μπαχαλάκια παύλα αντιεξουσιαστή που έχει κάνει σημαία το "αντικάτι" βασιζόμενος στο "κάτι" που τον συντηρεί.

Δεν γίνεται να είσαι συγχρόνως αντιευρωπαίος και ανθέλληνας.

Οπότε, αυτό που βιώνουμε τώρα δεν είναι το τέλος της ιστορίας αλλά το τέλος της ψευδοαριστερής μυθολογίας. Δεν είναι κάτι ευχάριστο αλλά είναι απαραίτητο να γίνει.

Δεν θα το έλεγα αγαπητή Γαλή , μια χαρά προετοιμασμένοι ήταν και ουδόλως αντιευρωπαϊστές, τα υπόλοιπα ήταν για εγχώρια κατανάλωση..και ιδού το αποτέλεσμα!

Μα δεν διαφωνούμε. Και οι μπαχαλάκηδες στο "σύστημα" εναντιώνονται.

Σε μένα πάντως, οι ψηφοφόροι/υποστηρικτές του σύριζα θυμίζουν μια μανούλα, που θεωρεί ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από το "παιδί".

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιαν 2016, 09:56

Ένα είναι το σίγουρο λύση στο πρόβλημα δεν μπορεί να προκύψει σε συνεργασία , με όλους αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα εξάρτησης .
Λύση μπορεί να προκύψει μόνο με τον δύσκολο δρόμο της απεξάρτησης.

?

Εικόνα

Καλα στην Κουμουνδουρου δε σας δινουν ρεπο?Σε βαζουν πρωτοχρονιατικα να κανεις ηλιθια damage controls?
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 02 Ιαν 2016, 10:04

Λαχουρένιος έγραψε:Καλα στην Κουμουνδουρου δε σας δινουν ρεπο?Σε βαζουν πρωτοχρονιατικα να κανεις ηλιθια damage controls?

Άχου το ρε !!!
Πω πω τι συμπαθητικός είναι !
Πω πω τι ευχέρειά λόγου !
Πω πω τι αντίληψη!
Πω πω τι πνέυμα!

Χαίρομαι όταν διαβάζω δημοσιεύσεις λόγιων πνευματικών ανθρώπων με ξεκάθαρες , τεκμηριωμένες απόψεις .
Ανατρίχιασα!
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιαν 2016, 10:21

Μας εχεις σπασει τα @@ με τους απατεωνες που υποστηριζεις.
Αν δεν πληρωνεσαι,τοτε τι?Προσπαθησεις να πεισεις εμας και κυριως τον εαυτο σου,οτι δε σε πιασανε κωτσο για αλλη μια φορα?
Κανε αυτοκριτικη,δεν ειναι κακο.Ή σταματα να ασχολεισαι με τα πολιτικα τελειως.Καλυτερα απο το να εφευρισκεις χαζες δικαιολογιες για ο,τι κανει η κυβερνηση,λες και εισαι μποτ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 02 Ιαν 2016, 10:47

Λαχουρένιος έγραψε:Μας εχεις σπασει τα @@ με τους απατεωνες που υποστηριζεις.
Αν δεν πληρωνεσαι,τοτε τι?Προσπαθησεις να πεισεις εμας και κυριως τον εαυτο σου,οτι δε σε πιασανε κωτσο για αλλη μια φορα?
Κανε αυτοκριτικη,δεν ειναι κακο.Ή σταματα να ασχολεισαι με τα πολιτικα τελειως.Καλυτερα απο το να εφευρισκεις χαζες δικαιολογιες για ο,τι κανει η κυβερνηση,λες και εισαι μποτ.

Εντάξει με αυτή την δημοσίευση με έκανες να στεναχωρηθώ πολύ , με έπεισες ότι το ΠΑΣΟΚ και η νδ δεν φταίνε .
Τώρα τα κατάλαβα όλα.
Άξια τους υπερασπίζεσαι .
Δεν ήξερα πόσο πολύ επηρέαζε το συριζα την πολιτική ζωή του τόπου τα 40 χρόνια που πέρασαν.
Τώρα που μου τα εξήγησες όλα θα ψηφίσω ή ΠΑΣΟΚ ή νδ.

Σε ευχαριστώ για τις άρτιες πολιτικές σου αναλύσεις.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιαν 2016, 11:20

Δεν ειπα οτι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δε φταινε (κλασσικη διαστρεβλωτικη ατακα που σας εχουν μαθει στην Κουμουνδουρα),αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ παρεα με τους αλλους 2 συνεχιζει αυτην την πολιτικη,και αυτο ειναι που εχει σημασια για τον μη πληρωμενο πολιτη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 02 Ιαν 2016, 11:34

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειπα οτι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δε φταινε (κλασσικη διαστρεβλωτικη ατακα που σας εχουν μαθει στην Κουμουνδουρα),αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ παρεα με τους αλλους 2 συνεχιζει αυτην την πολιτικη,και αυτο ειναι που εχει σημασια για τον μη πληρωμενο πολιτη.

Φταίνε το ΠΑΣΟΚ και η νδ ;
Χαίρομαι που κατάφερες να το γράψεις.
Αντιλαμβάνομαι την υπερπροσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλεις.
Ξέρω ότι ήτανε δύσκολο για σένα γιατί η πίκρα και το μένος για το Συριζα σε κάνουν να το ξεχνάς.
Καλό είναι να το θυμάσαι που και που.
Για να φανταστείς από το πολύ φαρμάκι που στάζεις για το Σύριζα για αυτά που πιθανολογείς ότι θα κάνει στέλνεις ψηφοφόρους στο Πασοκ και στην Νδ.
Αν δεν μου διευκρίνιζες με αυτή σου την δημοσίευση την άποψη σου θα την πατούσα και γω θα με έπειθες να αθωώσω το πασοκ και την νδ.

Μάλλον αυτό οφείλετε γιατί είσαι δυνατή πένα με πολύ καλές αναλύσεις.

Συνέχισε την καλή δουλειά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιαν 2016, 13:12

Μάντης έγραψε:Για να φανταστείς από το πολύ φαρμάκι που στάζεις για το Σύριζα για αυτά που πιθανολογείς ότι θα κάνει στέλνεις ψηφοφόρους στο Πασοκ και στην Νδ.

Δεν πιθανολογω,ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κυβερνηση εδω και ενα χρονο,και κρινεται πλεον (και) συμφωνα με την πολιτικη του.
Πες στην Κουμουνδουρου να σου κανουν update τις ατακες,γιατι εχεις μεινει στο script του 2014.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 02 Ιαν 2016, 15:00

Λαχουρένιος έγραψε:
Μάντης έγραψε:Για να φανταστείς από το πολύ φαρμάκι που στάζεις για το Σύριζα για αυτά που πιθανολογείς ότι θα κάνει στέλνεις ψηφοφόρους στο Πασοκ και στην Νδ.

Δεν πιθανολογω,ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κυβερνηση εδω και ενα χρονο,και κρινεται πλεον (και) συμφωνα με την πολιτικη του.
Πες στην Κουμουνδουρου να σου κανουν update τις ατακες,γιατι εχεις μεινει στο script του 2014.

Συνέχισε την καλή δουλειά.

Αναλύεις πολύ καλά τα πολιτικά δρώμενα είσαι γερή πένα.

Συγχαρητήρια !!
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Ιαν 2016, 21:11

Mαντη αγνοησε αυτο το μαρουλι.
Τοσες σφαλιαρες εχει φαει , αφου παντα οταν στριμωχνεται αυτο γραφει σαν αντιλογο.
Ποσα παιρνεις απο την Κουμουνδουρου?
Και εμενα αλλα και εσενα και οποιον αλλο δεν μπορει να αντιμετωπισει , κανει σαν νηπιο.
Αλλωστε νηπιακη σκεψη διαθετει.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”