Παράλληλο πρόγραμμα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Παράλληλο πρόγραμμα

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 18 Δεκ 2015, 15:50

Αλλά δεν μας είπε κανείς, γιατί χρειάστηκε να μετατεθεί; Αλλά ποτέ κανείς δεν έχει απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα.

Δηλαδή στηρίζεις νουδού, αλλά σε χαλάνε οι αναβολές σημαντικών διαδικασιών και τα "τεχνικά προβλήματα", ε? Χμ... :rolleyes:
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 18 Δεκ 2015, 16:00

Μπα , εδω και αρκετο χρονο γινεστε μερικοι που χασατε τα παντα στην πολιτικη σας αμαθεια βεβαια, αρκετα επιθετικοι ακριβως γιατι νομιζατε αυτα που ακριβως γραφεις τωρα.
Δηλαδη μηδεν εις το πηλικον.
Τιποτα το πολιτικο σαν αναλυση που να σου δωσει καποιος σημασια δεν μπορειτε να γραψετε αλλα περιμενετε βλακωδως και ηλιθιως να πεσει η κυβερνηση ετσι απο θαυμα, η να γενει κατι αλλο που μονο το μυαλουδακι σας γνωριζει εναντια στην πραγματικοτητα που αλλα λεει.
Τι λεει λοιπον αυτη εαν δεν εισαι φανατισμενος δερβισης σαν την παρτη σας , που θετε και ρεβανς ,αλλα δεν μπορειτε.
Λεει οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει οχι μονο κατι αλλο , αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να τυχει στην ιστορια της χωρας.
Λεει επισης οτι οχι μονο δεν ηταν και ειναι παρενθεση , αλλα θα σας πικρανει για πολυ ακομα γιατι ολα οσα εχει πει, θα τα πραξει μαζι βεβαια με το παραλληλο προγραμμα που καναν τα πολιτικα σας υποκειμενα οτι μπορουσαν σε συνεργασια με τους εξω για να το σαμποταρουν.
Παλι ομως απετυχαν γιατι και θα ελθει και θα ψηφισθει και εκει ειναι η μεγαλη ηττα σας.
Κοιταξτε λοιπον εαν θα υπαρχετε σαν οντοτητες μετα κομματικες , ολα τα πονεμενα της ΝΔΣΟΚ , γιατι ο χρονος δεν ειναι υπερ σας οπως νομιζετε.
Δεν εχετε δηλαδη μελλον, οτι μαλακια και να πραξει βαρεια βαρεια ο συριζα.
Ο κοσμος σιχαινεται τοσο τα αποβρασματα σας, και σε μια αλλη ζωη ισως ξαναβρεθει μαζι σας, οχι τωρινη.
Εκει λοιπον θα συνεχισετε ενα χρονικο διαστημα να βραζετε μεχρι να σας γενει δευτερα φυση η ηττα.
Για παρα πολλα χρονια φιλαρακο , για αυτο ηρεμηστε και δεχτειτε το.
Παει, περασε η μοδα σας και τα κομματα σας καταποντιστηκαν φυσικα και με την ικανοτητα του ηγετη.
Οταν συνελθετε, πρωτα εγω θα σας το γραψω.
Τωρα εισαστε πτωματα αταφα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 18 Δεκ 2015, 16:03

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
exomotis έγραψε:Eιπαμε, αρχη ειναι ακομα , θα ρεταρετε ακομα μερικα μηνακια και μετα φινιτο.
Ολα εν ταξει, και στην ωρα τους , απεναντι σε ανυπαρκτους.

Όλα καλά, αλλά για πες μου: Την ευχαριστήθηκε πολύ ή πάρα πολύ την ΨΩΛΑΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΑΔΑΡΟΥ σήμερα στη Βουλή με την ερωτησάρα Αυγενάκη ο μπαρμπαλέκος σου που σε λίγα μηνάκια θα τραγουδάει το Στο Κελί 33 σε κάνα ανήλιαγο μπουντρούμι μαζί με Σομαλούς για παρέα που τους γουστάρει κιόλας για τα εγκλήματα που έχει κάνει εις βάρος των Ελλήνων με ΓΕΩΡΓΙΑΔΑΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; Γιατί το έχω ελαφρώς απορία.

ΠΗΞΤΕ εχεις ψαχτει αν εισαι νεοφιλ κεντρωος?

εχω δει πολλους πρωην κομμουνιστες να ανακαλυπτουν την κεντρωα ιδιοσυγκρασια τους αργοτερα.

η γνωμη σου για τον καραμανλη? :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 18 Δεκ 2015, 16:04

JVarvatos έγραψε:Μετατίθεται γιατί όταν έρθει η ώρα να εξεταστεί, δεν θα είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΚΡΙΒΩΣ

ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ
:yesyes: :yesyes: :yesyes: :yesyes: :yesyes: :yesyes: :yesyes: :yesyes:

ΕΣΥ ΣΕΞΩΜΟΤΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΑΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥ
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 18 Δεκ 2015, 16:07

Αποτυχημενο χαζοτρολ σου φτανει?

Τιποτα δεν ειναι ρε παπαρα, οχι σαν εσενα που εισαι ιδεολογος.

Απλος γραψαρχιδης ειναι που νομιζει οτι μπορει να τρολλαρει χωρις προσοντα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 18 Δεκ 2015, 16:11

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:ΠΗΞΤΕ εχεις ψαχτει αν εισαι νεοφιλ κεντρωος?

εχω δει πολλους πρωην κομμουνιστες να ανακαλυπτουν την κεντρωα ιδιοσυγκρασια τους αργοτερα.

Τα "κεντρο" στα συνθετικά είναι που μας μαράναν, μας κατέστρεψαν και μας εκφύλισαν την εγχώρια πολιτική παράδοση δεκαετιών. μακριά από εμένα τέτοια. Εγώ είμαι ΔΕΞΙΟΣ, θα το λέω και θα το φωνάζω για πάντα και κανείς δε θα με κάνει να αισθανθώ ποτέ ντροπή για αυτό, έτσι και τολμήσει, θα τον εξολοθρεύσω. Καλά θα κάνεις κι εσύ να προσδιορίσεις τη θέση σου πολύ πιο ξεκάθαρα από ότι τώρα, με ημίμετρα, για το καλό σου το λέω γιατί πιστεύω πως είσαι λογικός πέρα από τα κολλήματά σου.

Το καραμανλέικο είναι προδότες. Πολύ θα χαρώ όταν επιτέλους αποκτήσουμε από αυτήν την Κυριακή την πρωτοκαθεδρία στη ΝΔ να ζητήσουν από το λαό συγγνώμη για τα καραγκιοζιλίκια στήριξης στους ανυριζαίους ανθέλληνες, τη στιγμή που εμείς θα βάζουμε τους δεύτερους μαζικά στη φυλακή και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε Την Πατρίδα Μας επιτέλους Μια Κανονική Χώρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 18 Δεκ 2015, 16:18

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:ΠΗΞΤΕ εχεις ψαχτει αν εισαι νεοφιλ κεντρωος?

Τα "κεντρο" στα συνθετικά είναι που μας μαράναν, μας κατέστρεψαν και μας εκφύλισαν την εγχώρια πολιτική παράδοση δεκαετιών. μακριά από εμένα τέτοια. Εγώ είμαι ΔΕΞΙΟΣ, θα το λέω και θα το φωνάζω για πάντα και κανείς δε θα με κάνει να αισθανθώ ποτέ ντροπή για αυτό, έτσι και τολμήσει, θα τον εξολοθρεύσω. Καλά θα κάνεις κι εσύ να προσδιορίσεις τη θέση σου πολύ πιο ξεκάθαρα από ότι τώρα, με ημίμετρα, για το καλό σου το λέω γιατί πιστεύω πως είσαι λογικός πέρα από τα κολλήματά σου.

Το καραμανλέικο είναι προδότες. Πολύ θα χαρώ όταν επιτέλους αποκτήσουμε από αυτήν την Κυριακή την πρωτοκαθεδρία στη ΝΔ να ζητήσουν από το λαό συγγνώμη για τα καραγκιοζιλίκια στήριξης στους ανυριζαίους ανθέλληνες, τη στιγμή που εμείς θα βάζουμε τους δεύτερους μαζικά στη φυλακή και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε Την Πατρίδα Μας επιτέλους Μια Κανονική Χώρα.

μα οι καραμανλικοι ειναι οι δεξιοι.

ο γεωργιαδης εκφραζει το εθνικοφρων κεντρο.

εσυ εχεις για αβαταρ τον κεντρωο βενιζελο και υμνεις τον κεντρωο παγκαλο.

ο πρωτος αποιπαιδι του μητσοτακισμου μεσω μπακατσελου ο αλλος φανατικος εκσυγχρονιστης.

κεντρωος ο ΠΗΞΤΕ μας λοιπον :fico:
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 18 Δεκ 2015, 16:27

Αριστη αναλυση αλλα με ενα λαθακι.
Ο Γεωργιαδης εκφραζει το Ναζιστικο δεξιοτατο χωρο, μιας νεοφιλ μεταμοντερνας κουλτουρας.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 18 Δεκ 2015, 16:30

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:μα οι καραμανλικοι ειναι οι δεξιοι.

ο πρωτος αποιπαιδι του μητσοτακισμου μεσω μπακατσελου ο αλλος φανατικος εκσυγχρονιστης.

Πες μου ΜΙΑ φορά που προσδιορίζεται ο Παντοτινός Ηγέτης Μας ως κεντρώος. ΜΙΑ. Εμείς όλοι είμαστε ΔΕΞΙΟΙ. Το ότι αναγνωρίζουμε συμμάχους μας στο Ευρωπαϊκό Μέτωπο Λογικής και Εθνικής Συνείδησης που συναποτελείται και από άλλες αξιόλογες προσωπικότητες του κεντρώου χώρου όπως ο Κύριος Πάγκαλος και ο Κύριος Βενιζέλος δεν αποτελεί προσχώρηση σε θέσεις ιδεολογικές δικές τους. Έχουμε τις διαφορές μας, πάντοτε όμως με χαρακτήρα εποικοδομητικό και όλοι μαζί πάνω στο Μεγάλο Καράβι της Ευρωπαϊκής Φιλελεύθερης Συμμαχίας, έχοντας σαφή όρια ανάμεσα στις παρατάξεις μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 18 Δεκ 2015, 16:31

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:μα οι καραμανλικοι ειναι οι δεξιοι.

Πες μου ΜΙΑ φορά που προσδιορίζεται ο Παντοτινός Ηγέτης Μας ως κεντρώος. ΜΙΑ. Εμείς όλοι είμαστε ΔΕΞΙΟΙ. Το ότι αναγνωρίζουμε συμμάχους μας στο Ευρωπαϊκό Μέτωπο Λογικής και Εθνικής Συνείδησης που συναποτελείται και από άλλες αξιόλογες προσωπικότητες του κεντρώου χώρου όπως ο Κύριος Πάγκαλος και ο Κύριος Βενιζέλος δεν αποτελεί προσχώρηση σε θέσεις ιδεολογικές δικές τους. Έχουμε τις διαφορές μας, πάντοτε όμως με χαρακτήρα εποικοδομητικό και όλοι μαζί πάνω στο Μεγάλο Καράβι της Ευρωπαϊκής Φιλελεύθερης Συμμαχίας, έχοντας σαφή όρια ανάμεσα στις παρατάξεις μας.

θεαρα ΠΗΞΤΕ :s_cool
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”