Αλλά δεν μας είπε κανείς, γιατί χρειάστηκε να μετατεθεί; Αλλά ποτέ κανείς δεν έχει απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα.
Δηλαδή στηρίζεις νουδού, αλλά σε χαλάνε οι αναβολές σημαντικών διαδικασιών και τα "τεχνικά προβλήματα", ε? Χμ...

Αλλά δεν μας είπε κανείς, γιατί χρειάστηκε να μετατεθεί; Αλλά ποτέ κανείς δεν έχει απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα.

ΠΗΞΤΕ έγραψε:exomotis έγραψε:Eιπαμε, αρχη ειναι ακομα , θα ρεταρετε ακομα μερικα μηνακια και μετα φινιτο.
Ολα εν ταξει, και στην ωρα τους , απεναντι σε ανυπαρκτους.
Όλα καλά, αλλά για πες μου: Την ευχαριστήθηκε πολύ ή πάρα πολύ την ΨΩΛΑΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΑΔΑΡΟΥ σήμερα στη Βουλή με την ερωτησάρα Αυγενάκη ο μπαρμπαλέκος σου που σε λίγα μηνάκια θα τραγουδάει το Στο Κελί 33 σε κάνα ανήλιαγο μπουντρούμι μαζί με Σομαλούς για παρέα που τους γουστάρει κιόλας για τα εγκλήματα που έχει κάνει εις βάρος των Ελλήνων με ΓΕΩΡΓΙΑΔΑΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; Γιατί το έχω ελαφρώς απορία.

JVarvatos έγραψε:Μετατίθεται γιατί όταν έρθει η ώρα να εξεταστεί, δεν θα είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:ΠΗΞΤΕ εχεις ψαχτει αν εισαι νεοφιλ κεντρωος?
εχω δει πολλους πρωην κομμουνιστες να ανακαλυπτουν την κεντρωα ιδιοσυγκρασια τους αργοτερα.
η γνωμη σου για τον καραμανλη?

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:ΠΗΞΤΕ εχεις ψαχτει αν εισαι νεοφιλ κεντρωος?
εχω δει πολλους πρωην κομμουνιστες να ανακαλυπτουν την κεντρωα ιδιοσυγκρασια τους αργοτερα.
η γνωμη σου για τον καραμανλη?
Τα "κεντρο" στα συνθετικά είναι που μας μαράναν, μας κατέστρεψαν και μας εκφύλισαν την εγχώρια πολιτική παράδοση δεκαετιών. μακριά από εμένα τέτοια. Εγώ είμαι ΔΕΞΙΟΣ, θα το λέω και θα το φωνάζω για πάντα και κανείς δε θα με κάνει να αισθανθώ ποτέ ντροπή για αυτό, έτσι και τολμήσει, θα τον εξολοθρεύσω. Καλά θα κάνεις κι εσύ να προσδιορίσεις τη θέση σου πολύ πιο ξεκάθαρα από ότι τώρα, με ημίμετρα, για το καλό σου το λέω γιατί πιστεύω πως είσαι λογικός πέρα από τα κολλήματά σου.
Το καραμανλέικο είναι προδότες. Πολύ θα χαρώ όταν επιτέλους αποκτήσουμε από αυτήν την Κυριακή την πρωτοκαθεδρία στη ΝΔ να ζητήσουν από το λαό συγγνώμη για τα καραγκιοζιλίκια στήριξης στους ανυριζαίους ανθέλληνες, τη στιγμή που εμείς θα βάζουμε τους δεύτερους μαζικά στη φυλακή και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε Την Πατρίδα Μας επιτέλους Μια Κανονική Χώρα.

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:μα οι καραμανλικοι ειναι οι δεξιοι.
ο γεωργιαδης εκφραζει το εθνικοφρων κεντρο.
εσυ εχεις για αβαταρ τον κεντρωο βενιζελο και υμνεις τον κεντρωο παγκαλο.
ο πρωτος αποιπαιδι του μητσοτακισμου μεσω μπακατσελου ο αλλος φανατικος εκσυγχρονιστης.
κεντρωος ο ΠΗΞΤΕ μας λοιπον

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:μα οι καραμανλικοι ειναι οι δεξιοι.
ο γεωργιαδης εκφραζει το εθνικοφρων κεντρο.
εσυ εχεις για αβαταρ τον κεντρωο βενιζελο και υμνεις τον κεντρωο παγκαλο.
ο πρωτος αποιπαιδι του μητσοτακισμου μεσω μπακατσελου ο αλλος φανατικος εκσυγχρονιστης.
κεντρωος ο ΠΗΞΤΕ μας λοιπον
Πες μου ΜΙΑ φορά που προσδιορίζεται ο Παντοτινός Ηγέτης Μας ως κεντρώος. ΜΙΑ. Εμείς όλοι είμαστε ΔΕΞΙΟΙ. Το ότι αναγνωρίζουμε συμμάχους μας στο Ευρωπαϊκό Μέτωπο Λογικής και Εθνικής Συνείδησης που συναποτελείται και από άλλες αξιόλογες προσωπικότητες του κεντρώου χώρου όπως ο Κύριος Πάγκαλος και ο Κύριος Βενιζέλος δεν αποτελεί προσχώρηση σε θέσεις ιδεολογικές δικές τους. Έχουμε τις διαφορές μας, πάντοτε όμως με χαρακτήρα εποικοδομητικό και όλοι μαζί πάνω στο Μεγάλο Καράβι της Ευρωπαϊκής Φιλελεύθερης Συμμαχίας, έχοντας σαφή όρια ανάμεσα στις παρατάξεις μας.