Πολιτική Χρονοκάψουλα για το μέλλον.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Re: Πολιτική Χρονοκάψουλα για το μέλλον.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 31 Οκτ 2015, 20:29

Kauldron έγραψε:
Μάντης έγραψε:Θα σου θυμίσω το μεταναστευτικό που ασκείται πλέον καθαρά αριστερή ανθρωπιστική πολιτική και όχι η ακροδεξιά πολιτική του Σαμαρά.

Ωραία αυτά που έγραψες γενικά, και καλά έκανες και ξεμπρόστιασες το κουκουέ, αλλά εδώ διαφωνούμε.
Πες στον Έλληνα άνεργο οτι καλό είναι να κοπούν κονδύλια που θα πήγαιναν σ' αυτόν, πές στον Έλληνα Ε.Ε. που θα πληρώσει 100% προκαταβολή φόρου οτι καλό είναι να πάνε οι φόροι του για να ζούν οι 50 χιλιάδες πρόσφυγες που θα δεχτούμε, να δούμε τί θα σου πούν.

Καλό είναι να βοηθάς άλλους ανθρώπους, αλλά από το περίσσευμα. Εμείς περίσσευμα ΔΕ διαθέτουμε. Ας πάνε στην Γερμανία και στην Ολλανδία που διαθέτουν.

Βλέπω κάποιους τραπεζίτες , καναλάρχες, πολιτικούς να φοράνε βραχιολάκια.

Μακάρι, αλλά μέχρι στιγμής απλά ψηφίστηκε η ανακεφαλαιοποίηση των γουρουνιών (τραπεζίτες) που δίνανε θαλασσοδάνεια στ' άλλα γουρούνια (καναλάρχες). Αυτό που δεν ψήφιζε ο Τσίπρας και ο Καμμένος πρίν, το ψηφίζουν με χέρια και με πόδια τώρα.

Οι αριστεροί βοηθούν απο το υστέρημα τους από το περίσσεμα τους βοηθούν οι δεξιοί.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 31 Οκτ 2015, 20:30

"Το μόνο κακό με τον σοσιαλισμό είναι οτι κάποια στιγμή σου τελειώνουν τα λεφτά των άλλων ανθρώπων"

Από τα λίγα σωστά που είπε η μακαρίτισσα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 31 Οκτ 2015, 20:33

διπλή δημοσίευση.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 31 Οκτ 2015, 20:35

Ζητάω συγνώμη που είμαι τόσο απόλυτος σε κάποια θέματα αλλά δεν μπορώ να μην είμαι.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 31 Οκτ 2015, 20:37

Aυτο αποκαλειται πολιτικη χελωνο.
Aλλιως, εσυ , η γαλη, ο μαντης δεν θα ειχατε διαφορετικες αποψεις ο καθενας.
Αυτο ομως δεν παει να πει οτι ο καημος του καθενος ειναι και το πολιτικα πραγματοποιησιμο.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2015, 20:48

Μάντης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Προς το παρόν πάντως δεν έχουν αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ προς το καλύτερο. ....

Θα σου έγραφα ότι είσαι άδικη αλλά δεν πρέπει γιατί έχεις 99,99999 % δίκιο.

Θα σου θυμίσω το μεταναστευτικό που ασκείται πλέον καθαρά αριστερή ανθρωπιστική πολιτική και όχι η ακροδεξιά πολιτική του Σαμαρά.
Τώρα για τα άλλα λίστα Λανγκαρτ , καναλάρχες , τραπεζίτες κ.λ.π περιμένω στην γωνία.
Όπως και του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης.

Στο μεταναστευτικό, υπάρχει ανθρωπιστική ρητορεία και όχι ανθρωπιστική πολιτική, που σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα σε θέματα χρηματοδότησης και οργάνωσης. Η περισσότερη δουλειά γίνεται από εθελοντές και όχι από το οργανωμένο κράτος. Σκέψου απλώς τι θα γινόταν στα νησιά αν δεν αναλάμβαναν τη σωτηρία των προσφύγων οι νησιώτες.

Αναφορικά δε με το φορολογικό, η "αριστερή" οπτική είναι απολύτως κυνική και απάνθρωπη γιατί αντιμετωπίζει τους άνεργους και χαμηλοεισοδηματίες με τον ίδιο ακριβώς λογιστικό τρόπο που αντιμετωπίζει τους υπόλοιπους. Όλοι μιλάνε για τα ληστρικά επιτόκια των τραπεζών και τις μάχες που θα δώσουν* για να μην κινδυνεύσει η πρώτη κατοικία και ουδείς μιλά για τις ληστρικές προσαυξήσεις των οφειλών προς το κράτος και τις κατασχέσεις υπέρ απιστίας και πατρίδας. Ποια ακριβώς είναι η διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με τους προηγούμενους; Μάλλον προς το χειρότερο πάει η φάση.

Οπότε, το τι θα κάνουν με τη λίστα Λαγκάρντ, τους καναλάρχες και όλους τους υπόλοιπους ελάχιστα ενδιαφέρει ουσιαστικά όλους αυτούς που χρωστάνε ή προσπαθούν να επιβιώσουν εν μέσω αυτής της φοροκαταιγίδας.

Άστο ρε Μάντη. Δικαίωμα σου να τους υπερασπίζεις, δικαίωμα και των υπόλοιπων να τους απαξιώνουν και να τους βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους σωτήρες.

* Όχι άλλο έντεχνο, όχι άλλο Νταλάρα, όχι άλλες μάχες. :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 31 Οκτ 2015, 20:56

@Γαλή θα σου θυμίσω λίγα πράγματα της πολιτικής Σαμαράς στο μεταναστευτικό.

Έπαιρναν από τους πρόσφυγες τα κινητά τους , τους αφαιρούσαν τις ζώνες των παντελονιών τα κορδόνια των παπουτσιών τους έκαναν σωματική έρευνα και μετά τους κλείδωναν.

Εποχή που ντρεπόμουν που ήμουνα Έλληνας και δεν θα ήθελα με κανένα τρόπο να καταγραφεί στην ιστορία της χώρας μου καλλίτερα να μην ξαναμιλήσουμε για αυτό να το θάψουμε να το ξεχάσουμε .
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2015, 21:07

Μάντης έγραψε:@Γαλή θα σου θυμίσω λίγα πράγματα της πολιτικής Σαμαράς στο μεταναστευτικό.

Έπαιρναν από τους πρόσφυγες τα κινητά τους , τους αφαιρούσαν τις ζώνες των παντελονιών τα κορδόνια των παπουτσιών τους έκαναν σωματική έρευνα και μετά τους κλείδωναν.

Εποχή που ντρεπόμουν που ήμουνα Έλληνας.

Άστο ρε Μάντη...

Αν φτάσαμε στο σημείο να είσαι περήφανος που είσαι Έλληνας επειδή έκανες σημαία σου κάτι εμβληματικούς τύπους σαν την Τασία -καλή της ώρα-, τον Φίλη και τον Βαρεμένο... εγώ σταματώ εδώ. Δεν την αντέχω τόση υπερηφάνεια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 31 Οκτ 2015, 21:19

ΓΑΛΗ έγραψε:
Μάντης έγραψε:@Γαλή θα σου θυμίσω λίγα πράγματα της πολιτικής Σαμαράς στο μεταναστευτικό.

Εποχή που ντρεπόμουν που ήμουνα Έλληνας.

Άστο ρε Μάντη...

Αν φτάσαμε στο σημείο να είσαι περήφανος που είσαι Έλληνας επειδή έκανες σημαία σου κάτι εμβληματικούς τύπους σαν την Τασία -καλή της ώρα-, τον Φίλη και τον Βαρεμένο... εγώ σταματώ εδώ. Δεν την αντέχω τόση υπερηφάνεια.

Κάτι έμπλεξες ή κάτι δεν κατάλαβες , άλλο Εθνική ντροπή και άλλο Εθνική υπερηφάνεια και μεταξύ των δύο υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Οι προηγούμενοι με έκαναν να αισθάνομαι ντροπή για την πολιτική τους στο μεταναστευτικό οι τωρινοί δεν με κάνουν να αισθάνομαι ντροπιασμένος άρα έχουν το περιθώριο στο μέλλον και για κάτι καλλίτερο , ποιος ξέρει μπορεί να με κάνουν να αισθανθώ και περήφανος.
Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και ξεκάθαρος .

.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 31 Οκτ 2015, 21:32

exomotis έγραψε:Aυτο αποκαλειται πολιτικη χελωνο.
Aλλιως, εσυ , η γαλη, ο μαντης δεν θα ειχατε διαφορετικες αποψεις ο καθενας.
Αυτο ομως δεν παει να πει οτι ο καημος του καθενος ειναι και το πολιτικα πραγματοποιησιμο.

Ρε παιδιά, εδώ δεν έχουμε να φάμε, και θα ταΐσουμε 50 χιλιάδες πρόσφυγες?
Ξεζουμίζουμε τις επιχειρήσεις με 100% προκαταβολή φόρου (παγκόσμια πατέντα της Ελλάδας) και λέμε, δόστε να τα πάμε στους πρόσφυγες και στη Μέρκελ, και να δανειστούμε για να δώσουμε στις τράπεζες που έδιναν τα θαλασσοδάνεια?

Και να σου πώ και το άλλο, δεν μπορεί ο άλλος να πληρώσει τόσους φόρους, και την κλείνει την επιχείρησή του. Τί κάνετε τώρα? Από πού θα βρεθούν τα λεφτά? Ούτε ο Έλληνας θα μπορέσει να ζήσει, ούτε ο πρόσφυγας.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”