Τζών Ράμπιτ τρολλάρει άγρια Κομμουνιστές
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Τζών Ράμπιτ τρολλάρει άγρια Κομμουνιστές
Τι να τα κάνει τα κουπόνια το ΚΚΕ; Τόσες επιχειρήσεις έχουν. Τις κλείσανε στην Ελλάδα και ανοίξανε αλλού, σιγά το θέμα τώρα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Metranion έγραψε:Τι να τα κάνει τα κουπόνια το ΚΚΕ; Τόσες επιχειρήσεις έχουν. Τις κλείσανε στην Ελλάδα και ανοίξανε αλλού, σιγά το θέμα τώρα.

0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Ρε Λαχουρένιε, το να λες δεν δέχομαι έλεγχο στα οικονομικά μου, δείχνει μια αντιμετώπιση "εγώ είμαι υπεράνω του νόμου", και φυσικά η δικαιολογία περί "στοχοποίησης" των αγοραστών κουπονιών είναι γελοία. Αλλά βρίσκετε και τα κάνετε, αφού σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα του κόσμου θα σας είχανε μαζέψει προ πολλού, μόνο που θα λέγατε κάτι τέτοιο.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Freisinniger
- Maître des anions

Ε μην κάνεις και τον ανήξερο τώρα, τόσες επιχειρήσεις έχουν κυρίως στην Ευρώπη.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Kauldron έγραψε:Ρε Λαχουρένιε, το να λες δεν δέχομαι έλεγχο στα οικονομικά μου, δείχνει μια αντιμετώπιση "εγώ είμαι υπεράνω του νόμου", και φυσικά η δικαιολογία περί "στοχοποίησης" των αγοραστών κουπονιών είναι γελοία. Αλλά βρίσκετε και τα κάνετε, αφού σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα του κόσμου θα σας είχανε μαζέψει προ πολλού, μόνο που θα λέγατε κάτι τέτοιο.
Αμα υπηρχε κατι βρωμικο,θα το ειχαν βρει ηδη,οπως ειχαν βρει στον Καρατζαφερη,τον Τσοχατζοπουλο κλπ.Για ολα τα κομματα εχει βρεθει κατι πλην του ΚΚΕ,και αυτο λεει πολλα.
Metranion έγραψε:Ε μην κάνεις και τον ανήξερο τώρα, τόσες επιχειρήσεις έχουν κυρίως στην Ευρώπη.
Ναι ειναι πασιγνωστο

0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Πώς θα το είχαν βρεί χωρίς έλεγχο των οικονομικών?
Και το να λες "εγώ δεν δέχομαι έλεγχο" σε ενοχοποιεί από μόνο του, γιατί δείχνει οτι έχεις κάτι να φοβηθείς. Και σίγουρα αυτό το κάτι, δεν είναι μη φανούν ποιοί είναι κομμουνιστές, είναι γελοία δικαιολογία αυτό. Ποιός φοβάται να δηλώσει κομμουνιστής στην Ελλάδα?
Και το να λες "εγώ δεν δέχομαι έλεγχο" σε ενοχοποιεί από μόνο του, γιατί δείχνει οτι έχεις κάτι να φοβηθείς. Και σίγουρα αυτό το κάτι, δεν είναι μη φανούν ποιοί είναι κομμουνιστές, είναι γελοία δικαιολογία αυτό. Ποιός φοβάται να δηλώσει κομμουνιστής στην Ελλάδα?
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Κανεις λαθος αν νομιζεις οτι δεν ασχολουνται στους χωρους εργασιας με τις πολιτικες πεποιθησεις των εργαζομενων.Το ιδιο και στο στρατο.
Εχουν φαει πολλοι συνδικαλιστες φυλακες με αναστολη τα τελευταια χρονια.
Εχουν φαει πολλοι συνδικαλιστες φυλακες με αναστολη τα τελευταια χρονια.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Ναι, όπως αυτός:

Όσο για τον στρατό, Ριζοσπάστη είχανε πιάσει σ' έναν όταν ήμουν εγώ, και δεν του έκαναν τίποτα (υπόψη, απαγορεύονται οι πολιτικές εφημερίδες στον στρατό). Και μιλάμε για αρκετά "σκληρή" μονάδα.
Δηλαδή αν ένας εργαζόμενος ψηφίζει ΚΚΕ, το κρατάει κρυφό στο χώρο εργασίας του? Και πώς αναπτύσσει αγωνιστική δράση?
Άστο Λαχουρένιε, δεν βγαίνει. Οι εποχές που κυνηγούσαν κάποιον επειδή ήταν κομμουνιστής έχουν πλέον περάσει (αν υπήρξαν και ποτέ, δηλαδή, γιατί είναι γνωστή η προπαγάνδα των αριστερών, καθώς και η τάση τους να κάνουν την τρίχα τριχιά).

Όσο για τον στρατό, Ριζοσπάστη είχανε πιάσει σ' έναν όταν ήμουν εγώ, και δεν του έκαναν τίποτα (υπόψη, απαγορεύονται οι πολιτικές εφημερίδες στον στρατό). Και μιλάμε για αρκετά "σκληρή" μονάδα.
Κανεις λαθος αν νομιζεις οτι δεν ασχολουνται στους χωρους εργασιας με τις πολιτικες πεποιθησεις των εργαζομενων.
Δηλαδή αν ένας εργαζόμενος ψηφίζει ΚΚΕ, το κρατάει κρυφό στο χώρο εργασίας του? Και πώς αναπτύσσει αγωνιστική δράση?
Άστο Λαχουρένιε, δεν βγαίνει. Οι εποχές που κυνηγούσαν κάποιον επειδή ήταν κομμουνιστής έχουν πλέον περάσει (αν υπήρξαν και ποτέ, δηλαδή, γιατί είναι γνωστή η προπαγάνδα των αριστερών, καθώς και η τάση τους να κάνουν την τρίχα τριχιά).
0 .
-
Asturias
- Rookie poster

fasistario έγραψε:Πάλι καλά που μου είπες Χελώνε ότι είναι ο Σκίουρος, αλλιώς θα έμπαινα στην διαδικασία να απαντήσω.
Θα έπρεπε να μπορούσες να απαντήσεις. (ισχυρήστηκες πως οξύμωρο ειναι η ....υποκρισία και ως εκ τουτου σε είπα χαζούλη και ανελλήνιστο). Οπως ουτε στο φλορουμ μπορουσες να απαντήσεις...
Ούτε στο φλόρουμ, ουτε στο φρι,
τσακιστε τους φασίστες στο πι και φι!
Kauldron έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Asturias έγραψε:Επί της ουσίας, το φασισταριό έφαγε την φάπα του.
Στις λεπτομέριες τώρα, το ΚΚΕ θα κάνει εγκλημα αν αποκαλύψει ποιοι αγοράζουν τα κουπόνια του. Θα τους στοχοποιήσει στους μπαλτακιδες του κράτους. Εσύ χέλωνε που είσαι ρουφιάνος αντιλαμβάνομαι πως δεν κατανοείς το διλλημα, αλλα το ΚΚΕ σε αυτο το σημείο έχει δικαιο.
Ζητάς "επι της ουσιας" σε ενα ζητημα που εσύ ο ιδιος το χαρακτήρισες τρολλιά.
Μ αρέσει που συμφωνείς κιόλας με τον Σκίουρα. Πού να'ξερες, φουκαρά...
Επί της ουσίας (και χωρίς φυσικά να δώσω σημασία στους χαρακτηρισμούς, που είναι βγαλμένοι από τους βαθύτερους βόθρους του γουέμπ γουώρ):
.
Δεν συμφώνησε γενικά με τον Σκίουρα γενικά, αλλά με την συγκεκριμένη πρόταση. Λέξεις οπως Ρουφιάνος δεν ειναι βγαλμένοι απο τους βοθρους του γουεμπ γουωρ αλλά απο τις τάξεις της πατριωτικής παράταξης, γαλάζιας πολυκατοικίας.
Δεν απάντησες αν το θεμα το θεωρείς τρολλιά ή έχει ουσία. Μουγκα στην στρούγκα.
Mπά, δεν ήξερα οτι οι Κομμουνισταί κρύβονται. Μια χαρά τους βλέπεις να πηγαίνουν στις συγκεντρώσεις, να συνδικαλίζονται, να φωτογραφίζονται, να δηλώνουν κανονικότατα Κνίτες/Κνίτισσες στο FB και αλλού, αλλά "θα στοχοποιηθούν" και μάλιστα από το κράτος, αν γίνει γνωστό οτι αγοράζουν κουπόνια του ΚΚΕ. Ρε σε ποιούς τα πουλάτε αυτά ρε? (οχι τα κουπόνια, τα παραμύθια). Μας δουλεύετε?
Το θέμα δεν είναι ποιοί αγόρασαν κουπόνι των 10 ευρώ, το θέμα είναι από πού έρχονται τα μεγάλα ποσά. Μήπως από καμιά Ζίμενς?
Άλλο το να κοινωνικοποιουνται στο ιντερνετ και άλλο να φιγουραρει το ονομα τους σε μια λιστα μπροστά στους μπαλτάκιδες του βαθέως κράτους. Και εσύ ντρέπεσαι που είσαι ο χελωνος; (οκ, κανονικά θα έπρεπε να ντρεπεσαι, αλλά τεσπα), γιατί δεν δίνεις το ονομα σου στην δημοσιότητα και να το στείλεις στην ΕΥΠ;
Αν το θεμα δεν ειναι ποιοι αγόρασαν ενα κουπονι των 10 ε, υποθέτω πως ουτε όσοι έδωσαν χορηγία εως πχ 1000 ευρώ, ας προτείνει το κράτος ενα έλεγχο που να μην συμπεριλαμβάνει αυτούς τους ελεγχους και οταν το κάνει, τοτε εσυ παρέα με το λαγό και το φασισταριο θα μπορείτε να την λέτε στο κκε για να γουστάρετε παρέα.
0 .
Ευλογημένοι οσοι επέλεξαν την Αντάρσια γιατι αυτοί θα κληρονομήσουν την βασιλεία της Γης
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Kauldron έγραψε:Ναι, όπως αυτός:
Ειναι ο Φωτοπουλος ΚΚΕ ρε μπροκολο?
Δεν αναπτυσσουν ολοι αγωνιστικη δραση.
(αν υπήρξαν και ποτέ, δηλαδή, γιατί είναι γνωστή η προπαγάνδα των αριστερών, καθώς και η τάση τους να κάνουν την τρίχα τριχιά)

0 .