Ο κ. Πανάς είναι αυτός που σήμερα ασχολείται με δημοσκοπήσεις, στις οποίες εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή να παίρνει τεράστια ποσοστά, να έρχεται δεύτερο κόμμα, ενώ ο Κασιδιάρης χτυπάει τη δημαρχία από τον πρώτο γύρο.
Ουδεμία έκπληξις. Ο κ. Πανάς, ο οποίος σήμερα είναι ο αγαπημένος δημοσκόπος των εκπομπών καλτ, πέρασε στο ΔΗΚΚΙ από την Πολιτική Ανοιξη, αλλά προηγουμένως, τη δεκαετία του 1980, υπήρξε στέλεχος του εθνικοσοσιαλιστικού ΕΝΕΚ, μαζί με γνωστά στελέχη της Ακροδεξιάς, όπως ο Πολύδωρος Δάκογλου και ο Ιωάννης Σχοινάς. Και βέβαια αρθρογραφούσε στο έντυπο της οργάνωσης «Νέα Θέσις».
http://www.pandiera.gr/%CE%BD%CE%B9%CE% ... %B7%CF%82/
Roko μπες στο νήμα καθιστός και με νερό δίπλα (Ειδοποίησα)
-
exomotis
- Chiprleader

Re: Roko μπες στο νήμα καθιστός και με νερό δίπλα (Ειδοποίησ
Ρε τον φουκαρα τον Σπυρο, λαλλησε.
Ρε παπαρα Σπυρακο παλι φαπες θα φας και οχι μονο αυτο, η ΧΑυγη σου δεν θα πιασει οσο νομιζεις, σχετικη ανοδο θα εχει.
Ρε παπαρα Σπυρακο παλι φαπες θα φας και οχι μονο αυτο, η ΧΑυγη σου δεν θα πιασει οσο νομιζεις, σχετικη ανοδο θα εχει.
0 .
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Αγαπητέ Ρόκο
Δεν ξέρω αν το έχεια καταλάβει, αλλά παλεύεις να κερδίσεις ένα διαλυμένο κόμμα, με υπηρεσιακό πρόεδρα, που μόλις προ 7 μηνών του έριξες 9ποντη τσαπού και που προ 5 μηνών είχες 14 μονάδες διαφορά....
Δεν ξέρω αν το έχεια καταλάβει, αλλά παλεύεις να κερδίσεις ένα διαλυμένο κόμμα, με υπηρεσιακό πρόεδρα, που μόλις προ 7 μηνών του έριξες 9ποντη τσαπού και που προ 5 μηνών είχες 14 μονάδες διαφορά....

0 .
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Πήρε τα αυτί μου σε ένα μαγαζί κοντά Αλεξάνδρας και Κηφισίας... αν με πιάνεις που με πιάνεις, ότι οι εντολείς, γνωρίζουν ότι δεν θα έχουμε πέσιμο σε περίπτωση ήττας, ούτε θα βγουν μαχαίρια. Άλλωστε στη δεύτερη θέση και όχι σε συγκυβέρνηση , οι γραμμές τις "ΠρώτηςφοράςΑριστερά" δεν θα διαταραχθούν, αλλά θα φορτωθούν όλα στην απειρία και στο ασφυκτικό πρες που οδήγησε σε λάθη...
Το πρόβλημα όμως είναι αλλού...
Ακόμα και από τη δεύτερη θέση ο Ηγέτης έχει δεσμευτεί να ψηφίζει ΝΑΙ σε όλα.... και τον κρατάνε από τα ατροφικά αρχ....κια πλέον.... Και εκεί έχουμε νέα διάσπαση ... Από υπογράφοντες....
Αν δεν βγει έστω και μμε μία ψήφο πρώτος την Κυριακή ο Ηγέτης, το κόμμα μέχρι Φεβρουάριο θα έχει γίνει τρεις εφτά ...εικοσίμία
Άκουσες τίποτα, από Κουμουνδούρου;
Πηγή ... η ίδια με τον εκβιασμό που έρχεται, αν θυμάσαι
Για πε;
Ακόμα και από τη δεύτερη θέση ο Ηγέτης έχει δεσμευτεί να ψηφίζει ΝΑΙ σε όλα.... και τον κρατάνε από τα ατροφικά αρχ....κια πλέον.... Και εκεί έχουμε νέα διάσπαση ... Από υπογράφοντες....
Αν δεν βγει έστω και μμε μία ψήφο πρώτος την Κυριακή ο Ηγέτης, το κόμμα μέχρι Φεβρουάριο θα έχει γίνει τρεις εφτά ...εικοσίμία
Πηγή ... η ίδια με τον εκβιασμό που έρχεται, αν θυμάσαι
Για πε;
0 .
-
ΧιΞιF
- Basic poster

mitsokollias έγραψε:Ο κ. Πανάς
...
τη δεκαετία του 1980, υπήρξε στέλεχος του εθνικοσοσιαλιστικού ΕΝΕΚ, μαζί με γνωστά στελέχη της Ακροδεξιάς, όπως ο Πολύδωρος Δάκογλου και ο Ιωάννης Σχοινάς. Και βέβαια αρθρογραφούσε στο έντυπο της οργάνωσης «Νέα Θέσις».
http://www.pandiera.gr/%CE%BD%CE%B9%CE% ... %B7%CF%82/
Δεν το γνώριζα αυτό για τον καθηγητή. Εύγε του αν ισχύει
αν και δεν το βλέπω να ισχύει.Επειδή την δεκαετία του 80 ήμουν πιτσιρίκι και όταν άρχισα να πολιτικοποιούμαι, στις αρχές του 90, ήμουν αναρχολαλάκης δεν ήξερα για το ΕΝΕΚ. Η μόνη επαφή μου με εθνικιστικό κόμμα ήταν το Ελληνικό Μέτωπο (βλ. Βορίδης, Δούμας κ.α.).
Ερώτηση για όποιον γνωρίζει:
Ήταν εθνικοσοσιαλιστικό το ΕΝΕΚ όπως ισχυρίζεται η «η Εφημερίδα των Συντακτών»;;;
Κατά τ' άλλα για τις δημοσκοπήσεις:

0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg
'For assassinations I charge 500 Ryo.'
-
mitsokollias
-
ΧιΞιF
- Basic poster

Καλημέρα,
τα έχω διαβάσει αυτά.
Η εντύπωση μου από αυτά (και άλλα) είναι πως ήταν ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα χωρίς αναφορές σε εθνικοσοσιαλισμό και παρεμφερή.
τα έχω διαβάσει αυτά.
Η εντύπωση μου από αυτά (και άλλα) είναι πως ήταν ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα χωρίς αναφορές σε εθνικοσοσιαλισμό και παρεμφερή.
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg
'For assassinations I charge 500 Ryo.'
-
exomotis
- Chiprleader

Προσκυνητής έγραψε:Πήρε τα αυτί μου σε ένα μαγαζί κοντά Αλεξάνδρας και Κηφισίας... αν με πιάνεις που με πιάνεις, ότι οι εντολείς, γνωρίζουν ότι δεν θα έχουμε πέσιμο σε περίπτωση ήττας, ούτε θα βγουν μαχαίρια. Άλλωστε στη δεύτερη θέση και όχι σε συγκυβέρνηση , οι γραμμές τις "ΠρώτηςφοράςΑριστερά" δεν θα διαταραχθούν, αλλά θα φορτωθούν όλα στην απειρία και στο ασφυκτικό πρες που οδήγησε σε λάθη...![]()
Πηγή ... η ίδια με τον εκβιασμό που έρχεται, αν θυμάσαι![]()
Για πε;
Aν γραψω εδω τι εχουν παρει τα αυτια σου κατα καιρους και τι βγαινει, θα γελασει και το Δρομοκαιτιο.
Το θεμα ειναι οτι δεν θα ειναι μικρη η διαφορα , οπως παλι σας εχουν πει τα αφεντικα σας, και οτι και παλι πουτσα θα πεσει.
Παντα μετα τις εκλογες την κανεις ομως γιατι απλα ολο μαλαστουμπες τρως αφου εισαι συνηθισμενος.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Εσύ πρέπει να αλλάξεις το όνομά σου σε Υπερμνημονιακός.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή