Η μεγάλη καύλα του καπιταλισμού...

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η μεγάλη καύλα του καπιταλισμού...

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 17 Σεπ 2015, 12:28

mitsokollias έγραψε: Οι απόψεις τύπου Τζήμερου θέλουν να ρίξουμε στον καιάδα τους αιμοκαθαριζόμενους που η ζωή τους εξαρτάται από ένα μηχάνημα ,να μην είχαν αποκτήσει ποτέ δρόμους, τηλεπικοινωνίες και ηλεκτρισμό απομακρισμένα χωριά ,να μην έχουν σύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα μικρά νησιά και χίλια δυο άλλα που δε συμφέρουν οικονομικά.
Δε θα ήμουν άνθρωπος αν τα συμμεριζόμουν ,επειδή απλά κατάφερα να παίρνω έναν αξιοπρεπή μισθό απ τη δουλειά μου ενώ υπάρχουν άλλοι 100 σαν εμένα που μπορεί να είναι άνεργοι γιατί διάλεξαν τη λάθος εταιρεία τη λάθος στιγμή.

ναι οκ ...

η ατομικη μας προοδος φαινεται απο το ποσο, μη λαικιστικα, μπορουμε να προσεγγιζουμε αυτο με το οποιο διαφωνουμε ή δαιμονοποιουμε. και εδω πετυχες λαικισμο επιπεδου ροκο και αζορ, απλα με μια γκαζια ...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Σεπ 2015, 12:33

Καταλαβαινεις ρε συναδελφε τι ειναι λαικισμος?
Εγω δεν στηριζω τον Μητσο , και κανενα συνολικα παρα ασκω κριτικη στους παντες.
Εσυ ομως που βλεπεις λαικισμο σε μια λογικη εξηγηση?
Επειδη δεν σου βγαινει αυτο που θελεις και σου λεει για ενα ανθρωπακο χωρις ειδικο βαρος?
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 17 Σεπ 2015, 12:55

λογικη εξηγηση ειναι να βαζουμε σε καποιον λογια που ουτε ειπε ποτε ουτε και υπονοησε ?

οχι ροκο, αυτο λεγεται λαικισμος.

με το κκε π.χ. διαφωνω αλλα ποτε δεν ειπα και δεν θα λεγα οτι ο κουτσουμπας π.χ. θελει να ριξει στον καιαδα τους γηγενεις ελληνες επειδη π.χ. υποστηριζει τους οικονομικους μεταναστες ή κατι αντιστοιχο ...

τεσπα ... οπως τη βρισκει κανεις στη τελικη ...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Σεπ 2015, 13:39

άμα τη εμφανίσει του κκε στην εξουσία σε τρεις μέρες το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα θα είναι ανύπαρκτο. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”