Aφρισε ο χουντοδεξιός απο το κακό του... Εκεί που έβριζε και ξαναέβριζε τον ηγέτη μετά ήθελε να συνεργαστεί μαζί του...
Οπως λέει όμως μια παλιά κινέζικη παροιμία με τούρκο και με δεξιό ποτέ μη συνεργάζεσαι... Φίδια κολοβά.
Αυτωφοράκιας εναντίον Ηγέτη
-
AZUREUS
- Crazy poster

Re: Αυτωφοράκιας εναντίον Ηγέτη
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
AZUREUS
- Crazy poster

εν τω μεταξύ οι τραμπουκοι του μπουμπουκου και τα τσιράκια του ολιγάρχη μαζεύτηκαν έξω απο την ΕΡΤ για να δημιουργήσουν ζητήματα...
http://www.capital.gr/epikairotita/3062798/sugkentrosi-diamarturias-metalloruxon-exo-apo-to-radiomegaro
δείτε εδώ έναν εργάτη μεταλωρύχο ρε....

http://www.capital.gr/epikairotita/3062798/sugkentrosi-diamarturias-metalloruxon-exo-apo-to-radiomegaro
δείτε εδώ έναν εργάτη μεταλωρύχο ρε....

0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
AZUREUS
- Crazy poster

ρε τι κομπλεξάρας ο αυτοφωράκιας. Την είπε στον σκηνοθέτη γιατί έδειχνε τον ωραίο ως Έλλην Ηγέτη να βρίσκεται στο ιδιο ύψος με τον χουντοδεξιό καράφλα... Ρε κακομοίρη αυτοφωράκια κάμποσα εκατοστά παραπάνω δεν σε σώζουν απο την πανωλεθρία που θα παθεις στις εκλογές....
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
AZUREUS
- Crazy poster

Ηταν μια καλή ας την πουμε τηλεμαχία. Και η προηγούμενη τηλεμαχία ήταν καλή με τα μικρότερα κόμματα. Είμαι υπέρ του να βγαίνουν στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο συχνά και να ακουγονται οι απόψεις όλων. Χωρίς μπουμπουκίστικες τσιρίδες και χρυσαυγίτικα κλωτσομπουνίδια.
Ας μη ξεχνάμε τη ξευτύλα της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου με την κυβέρνηση του σαμαροβενιζέλου οπου το μονο που ακουγόταν ήταν οι τσιρίδες του γνωστού γερμανοτσολιά και το μονο που είδαμε ηταν η συνέντευξη του σαμαρά στις γλάστρες οπου μίλησε μαζί τους για ποτισμα και λιπάσματα.
Εγώ, σήμερα, προσπάθησα απο την πλευρά μου να είμαι οσο πιο αντικειμενικός γίνεται και πιστευω οτι τα κατάφερα...
Ευχαριστώ όλους οσους ήσασταν μαζί μας και συμμετείχατε στην συζήτηση μας.
Ας μη ξεχνάμε τη ξευτύλα της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου με την κυβέρνηση του σαμαροβενιζέλου οπου το μονο που ακουγόταν ήταν οι τσιρίδες του γνωστού γερμανοτσολιά και το μονο που είδαμε ηταν η συνέντευξη του σαμαρά στις γλάστρες οπου μίλησε μαζί τους για ποτισμα και λιπάσματα.
Εγώ, σήμερα, προσπάθησα απο την πλευρά μου να είμαι οσο πιο αντικειμενικός γίνεται και πιστευω οτι τα κατάφερα...
Ευχαριστώ όλους οσους ήσασταν μαζί μας και συμμετείχατε στην συζήτηση μας.
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
paralo
- Crazy poster

AZUREUS έγραψε:Aφρισε ο χουντοδεξιός απο το κακό του... Εκεί που έβριζε και ξαναέβριζε τον ηγέτη μετά ήθελε να συνεργαστεί μαζί του...
Οπως λέει όμως μια παλιά κινέζικη παροιμία με τούρκο και με δεξιό ποτέ μη συνεργάζεσαι... Φίδια κολοβά.
iq radio antenna.
0 .
#ccc
-
paralo
- Crazy poster

paralo έγραψε:AZUREUS έγραψε:Aφρισε ο χουντοδεξιός απο το κακό του... Εκεί που έβριζε και ξαναέβριζε τον ηγέτη μετά ήθελε να συνεργαστεί μαζί του...
iq radio antenna.
αμαρωτιεμαι: πιανει και δορυφορικη?
0 .
#ccc
-
paralo
- Crazy poster

paralo έγραψε:AZUREUS έγραψε:Aφρισε ο χουντοδεξιός απο το κακό του... Εκεί που έβριζε και ξαναέβριζε τον ηγέτη μετά ήθελε να συνεργαστεί μαζί του...
iq radio antenna.
αμαρωτιεμαι: πιανει και δορυφορικη?
0 .
#ccc
-
nik_killthemall
- Extreme poster

μεχρι τις 10 ο ηγετης εφαγε τοσο ξυλο που τον λυπηθηκα, οποτε μετα τις 10 την εκανα για καμια μπυρα να ξεχασω τη κουφαλα τον καραφλα που εχει υφος μουστακαλους μυγας.
Μετα τις 10 τουλαχιστον εριξε καμια ο ηγετης ή συνεχισε μεχρι τελους σταθερα να τις τρωει ?
ο αζορ να μου απαντησει, γιατι ειναι γνωστον πως ειναι αντικειμενικος.
Μετα τις 10 τουλαχιστον εριξε καμια ο ηγετης ή συνεχισε μεχρι τελους σταθερα να τις τρωει ?
ο αζορ να μου απαντησει, γιατι ειναι γνωστον πως ειναι αντικειμενικος.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
AZUREUS
- Crazy poster

paralo έγραψε:
iq radio antenna.
πως σου φάνηκε ο ηγετης? Κούκλος, κούκλος ετσι? Άνετος, με χιουμορ και στιλ τζέιμς, τζειμς Μποντ...
Βάλε ένα 10% ακόμα στα ποσοστά, ο νιος είναι λεβέντης...

0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
AZUREUS
- Crazy poster

ρε τους εμετους τους δεξιούς. Εβγαλαν ανακοινωση απο την νεα δημοκρατία (φτου κακα) και λένε οτι ο αυτωφοράκιας νικησε κατα κράτος...Εγώ ήμουν πιο αντικειμενικός τελικά απο αυτούς...
Ακόμα ο κομπλεξικός ο αυτωφοράκιας τρώγεται για τα εκατοστά που υποτίθεται του έκοψε ο σκηνοθέτης.Ας κλαίει για τα ποσοστά του καλύτερα...
Κοντός ψαλμός αλληλούια, σημερον κηδεύουμε την νέα δημοκρατίααααααα.....
Ακόμα ο κομπλεξικός ο αυτωφοράκιας τρώγεται για τα εκατοστά που υποτίθεται του έκοψε ο σκηνοθέτης.Ας κλαίει για τα ποσοστά του καλύτερα...
Κοντός ψαλμός αλληλούια, σημερον κηδεύουμε την νέα δημοκρατίααααααα.....
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.