Για να δουμε και στοιχιμαν......

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: Για να δουμε και στοιχιμαν......

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 03 Σεπ 2015, 10:45

mitsokollias έγραψε:Τι ακριβώς προσπάθησε και τι κατάφερε μπορείς να μου πεις? Το μόνο που είδαμε 7 μήνες ήταν αγκαλίτσες με παπάδες και τον Βαρουφάκη να δίνει show.

Τίποτα δεν κατάφερε. Αυτό είναι αλήθεια. Προσπάθησε να παίξει το παιχνιδι του κυβερνητισμού μιας και ήταν η "πρώτη φορά αριστερά" και έφαγε τα μούτρα του γιατί υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του, υπερεκτίμησε την στήριξη των συντρόφων του, και αντίθετα υποτίμησε την δύναμη των αντιπάλων του ντόπιων και ξένων. Συν τις μπόλικες λανθασμένες επιλογές προσώπων.
Γνωστά αυτά και τα έχει παραδεχτει και ο ίδιος και καλά έκανε. Το εκτίμησε αυτό ο κοσμος.
Αλλά αυτά δεν αναιρούν τις προσπάθειες του και τις προθέσεις του. Αντίθετα ανέδειξαν την αλητεία των συντρόφων του, την ρουφιανιά και την προδοσία των χουντοδεξιών γερμανοτσολιάδων, και την μιζέρια και το φόβο απέναντι στις αποφάσεις και τις ευθύνες των κουκουέδων.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Σεπ 2015, 10:51

πρέπει να αλλάξουμε διαχειριστή στην πολυκατοικία. δύσκολη επιλογή. ποιος πούστης απ' όλους θα μας κλέβει λιγότερο; :s_crazy
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 03 Σεπ 2015, 10:53

Alejandro έγραψε:Εγώ δεν έχω καταλάβει ποια θα είναι η διαφορά να βγει πρώτος ο Σύριζας από το να βγει πρώτη η ΝΔούλα.

Αφού αυτοδυναμία κανένας δεν θα έχει, αναγκαστικά θα συγκυβερνήσουν και θα έχουν και άλλοθι για τις μαλακίες που θα κάνουν ("δεν φταίμε εμείς, οι άλλοι φταίνε").

Προσωπικά πιστεύω ότι θα βγει πρώτος ο Σύριζας, αλλά δεν βλέπω διαφορά κι αν βγει πρώτη η ΝΔούλα. Απλά την διερευνητική εντολή θα την πάρει άλλος. Σιγά το θέμα.

καμια διαφορα !

Το ολο πανυγηρι γινεται απλα για να χαβαλεδιασουμε με τους σανο-ελ που

1) μας τα καναν τουμπανο με την πρωτη φορα αριστερα λεωναηντας ο ενδοξος, δοσιλογοι απεναντι στα 4, και τσαααφ μνημονιαρα εις τον πατο των ενδοξων

και

2) νομιζουν οτι η πρωτη φορα αριστερα με μνημονιαρα θα κανει και περιπατο με 15 μοναδες διαφορα, εξαιτιας του παγκοσμιου ηγετη που ειχε καλες προθεσεις (να συλλαβει τα λαμογια της λιστας λαγκαρντ, να κλεισει φυλακη παπακωνσταντινου, βενιζελο, να κλεισει φυλακη μπομπολα, να κλεισει τα πορνοκαναλα κλπ, αλλα την ωρα που πηγαινε να τα κανει ολα αυτα τον μαχαιρωναν πισωπλατα συντροφοι και γερμανοτσολιαδες ... σουρωτηρι τον εκαναν τον φουκαρα ...)

ο χαβαλες και το γελιο που τοσο λειπει στις μερες μας, ειναι η αιτια, γιαυτο γινονται ολα αυτα.

ε τωρα αν ολοι αυτοι οι χαβαλεδες, μας κοστισαν - κοστισουν 40-50-60 δις παραπανω, χαλαλι, στις επομενες γενιες θα τα φορτωσουμε, δεν εγινε και κατι, η μετακυλιση και μεγενθυνση του "επονυδιστου" κλπ χρεους ειναι εθνικη μας κληρονομια εξαλλου ...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 03 Σεπ 2015, 10:54

AZUREUS έγραψε:
mitsokollias έγραψε:Τι ακριβώς προσπάθησε και τι κατάφερε μπορείς να μου πεις? Το μόνο που είδαμε 7 μήνες ήταν αγκαλίτσες με παπάδες και τον Βαρουφάκη να δίνει show.

Τίποτα δεν κατάφερε. Αυτό είναι αλήθεια. Προσπάθησε να παίξει το παιχνιδι του κυβερνητισμού μιας και ήταν η "πρώτη φορά αριστερά" και έφαγε τα μούτρα του γιατί υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του, υπερεκτίμησε την στήριξη των συντρόφων του, και αντίθετα υποτίμησε την δύναμη των αντιπάλων του ντόπιων και ξένων. Συν τις μπόλικες λανθασμένες επιλογές προσώπων.
Γνωστά αυτά και τα έχει παραδεχτει και ο ίδιος και καλά έκανε. Το εκτίμησε αυτό ο κοσμος.
Αλλά αυτά δεν αναιρούν τις προσπάθειες του και τις προθέσεις του. Αντίθετα ανέδειξαν την αλητεία των συντρόφων του, την ρουφιανιά και την προδοσία των χουντοδεξιών γερμανοτσολιάδων, και την μιζέρια και το φόβο απέναντι στις αποφάσεις και τις ευθύνες των κουκουέδων.

Δε φτάνει μόνο ότι είχε καλές προθέσεις. Μου λες ότι ήταν κάτι σαν το Βέγγο στις ταινίες ,που με καλή πρόθεση τα έκανε πάντα μαντάρα. Οκ.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 03 Σεπ 2015, 10:54

Ρεκ_ _μας έγραψε:πρέπει να αλλάξουμε διαχειριστή στην πολυκατοικία. δύσκολη επιλογή. ποιος πούστης απ' όλους θα μας κλέβει λιγότερο; :s_crazy

Μην αναρρωτιέσαι ποιος πούστης θα σε κλέβει λιγότερο. Να αναρρωτιέσαι καλύτερα γιατί εσύ είσαι πουστης λαός που κλέβει το κράτος και τους άλλους. :s_crazy
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 03 Σεπ 2015, 10:55

AZUREUS έγραψε:
paralo έγραψε:
Ενα πρόσωπο υπηρχε και το κάψατε. Γιατι? Βασιζόμενοι στη ρητορία της "Αριστερης Αλληλεγγύης" και οτι "ΚΑνείς δεν θα τολμησει να ριξει την ΠΦΑ Κυβέρνηση".
Τετοια προσωπικά στοιχηματα θα έπρεπε να σας εκλειναν μέσα γιατι και μόνό βάζετε μπροστά τη λέξη "Αριστερά" = ΜΟΝΟ διχαστική η πρόσφατη Ιστορία της. Αλλά πού? Απευθύνεστε σε αμόρφωτους Ελληνες, οποτε μια χαρά πιάνει το σανό.

Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι "κάηκε" ο Τσίπρας?
Αντίθετα αυτοι που κάηκαν και γι αυτό σκούζουν σαν τα τραγιά (σκούζουν τα τραγιά?) είναι οι χουντοδεξιοί, οι ολιγάρχες, και οι ΚΚΕδες που απέκτησαν έναν μεγάλο και ισχυρό αντιπαλο απέναντι στην παρακμή και την διαφθορά τους.
Τα άλλα που γράφεις δεν τα πολυκαταλαβα....

Επειδή δεν τα καταλαβαίνεις εσυ, μην τα σμικρυνεις για να φαίνονται μικρότερα, όμως.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΌΣ ΠΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ. ΟΤΙ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΡΗΤΟΡΕΙΑ ΟΤΙ "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ'" ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ.

Μπραβο για τη δεινότητα που έχει η αριστερα να πουλάει σανό, αλλά αυτό το μπουρδελο πρεπει και να κυβερνηθει.
Ο Πανουσης ειπε "Ηταν ακτιβιστές και στοχαστες, πολιτική σχιζοφρένεια". Τετοια καραγκιοζιλικια φαγαμε 7-8 μηνες. ΟΧΙ αλλο.
Για να πεσοθν λεφτά στη χώρα πρεπει να κάτσει στα αυγά του το πολιτικό συστημα και ο Αλεξέι δεν μου φαίνεται και το πρόσωπο που "το έχει" με την ομαλότητα γενικά...Ουτε καν μεσα στο κεφαλι του.

Αυτά αγαπητό μου Συριζάκι που μου μικραίνεις και τη γραμματοσειρά λες και τα καραγκιοζιλικια θα φανουν μικρότερα. :D
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 03 Σεπ 2015, 10:55

mitsokollias έγραψε:
Δε φτάνει μόνο ότι είχε καλές προθέσεις. Μου λες ότι ήταν κάτι σαν το Βέγγο στις ταινίες ,που με καλή πρόθεση τα έκανε πάντα μαντάρα. Οκ.

άντε καλά. Οτι πεις.
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 03 Σεπ 2015, 11:08

Tελικα αυτο που δεν καταλαβαινουν οι περισσοτεροι, αν και νομιζω οτι ειναι πιο ωριμοι πλεον μετα τα σκαμπιλια που εφαγαν 5 χρονια τωρα ειναι ενα και βασικο.
Η παλια διεφθαρμενη απολυτα φρουρα των αφεντικων δεν εχει μελλον πλεον και ο κοσμος αυτο το εχει καταλαβει.
Η νεα τουλαχιστο ειναι καθαρη απο οτι βαρυνει την παλια και διεφθαρμενη καστα των πολιτικων απο τζακι, και φυσικα δεν εχει σχεση με την καταστροφη που συνετελεσθει απο Παπσταυρους και Σημιτηδες και Σαμαραδες και Βενιζελους με τα αχροια τους κομματα , που ομως αυτοι που τωρα τους βριζουν τους ψηφιζαν.
Δεν εχει καμμια τυχη λοιπον η ΝΔ του Μειμαρακη , οχι μονο του αστειου του αρχηγου της, αλλα κυριως απο το σαπιο του κομματος αυτου.
Τωρα ο κοσμος σκεφτεται καλυτερα απο το παρελθον , και δεν θα αφησει καν να πλησιασει σε νουμερα η ΝΔ.
Ολα δηλαδη οσα γινονται τωρα , θα εχουν ολεθριο αποτελεσμα για αυτη , αφου ο κοσμος τελικα θα συσπειρωθει εναντιον της.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Σεπ 2015, 11:15

AZUREUS έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:πρέπει να αλλάξουμε διαχειριστή στην πολυκατοικία. δύσκολη επιλογή. ποιος πούστης απ' όλους θα μας κλέβει λιγότερο; :s_crazy

Μην αναρρωτιέσαι ποιος πούστης θα σε κλέβει λιγότερο. Να αναρρωτιέσαι καλύτερα γιατί εσύ είσαι πουστης λαός που κλέβει το κράτος και τους άλλους. :s_crazy

εγώ αναρωτιέμαι ποιοι έδωσαν τον γενάρη στον σύριζα 36,34% και γιατί; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 03 Σεπ 2015, 11:18

paralo έγραψε:
Επειδή δεν τα καταλαβαίνεις εσυ, μην τα σμικρυνεις για να φαίνονται μικρότερα, όμως.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΌΣ ΠΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ.

βρε χαζούλα που μου φωνάζεις κιόλας. Η αριστερα παράγει ιδέες συνεχώς. Σωστές ή λάθος ακόμα και πισωγύρισμα είναι άλλο ζήτημα. Και διαρκώς δημιουργούνται φορείς που θα προσπαθήσουν να τις κάνουν πράξη. Αυτό δεν είναι ασταθεια και διάσπαση αλλά ελευθερία της έκφρασης, και προσπάθεια αλλαγής. Το αντίθετο είναι μουχλα συντηριτισμός και καθυστέρηση.

Για να πεσοθν λεφτά στη χώρα πρεπει να κάτσει στα αυγά του το πολιτικό συστημα και ο Αλεξέι δεν μου φαίνεται και το πρόσωπο που "το έχει" με την ομαλότητα γενικά...Ουτε καν μεσα στο κεφαλι του.

Ωστε λοιπόν για "να πέσουν λεφτά στη χώρα" πρέπει να πέσουμε στα τέσσερα και "να κάτσουμε στ αυγά μας" απέναντι στους ισχυρούς έτσι?
Ας πέσουν στα τέσσερα λοιπόν αυτοί που τα έφαγαν.
Αν θεωρείς τον οικονομικό βιασμό των κοινωνικά και οικονομικά αδύναμων ομαλότητα.... Τι να σου πω.
Ο Αλέξης τότε καλά κάνει που δεν το έχει με αυτού του είδους την "ομαλότητα" και προσπάθησε και θα προσπαθήσει να αντισταθεί.

Αυτά αγαπητό μου Συριζάκι που μου μικραίνεις και τη γραμματοσειρά λες και τα καραγκιοζιλικια θα φανουν μικρότερα.

πάλι κολλάς ετικέτες φοβούμενη το άγνωστο. Καραγκιοζιλίκια με αυτοφωράκηδες και κρυμένους πίσω απο την κουρτίνα θρασύδειλους που φοβούνται να βγουν μπροστά, ψάξε αλλού και όχι στον καραγκιόζη που είναι ένας αγαπητός στα παιδιά λαικός ήρωας.
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”